Deprem Anında Ne Yapmalıyız

Deprem Anında Ne Yapmalıyız

Son dakika deprem anında ne yapmalıyız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deprem anında ne yapmalıyız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deprem anında ne yapmalıyız haber sayfamızda...

Deprem Anında Ne Yapmalıyız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 deprem anında ne yapmalıyız haberi bulunmuştur.
Son dakika... Japonya'da 6.4 şiddetinde deprem
Son dakika... Japonya'da 6.4 şiddetinde deprem Japonya'nın güneyinde 6.4 şiddetinde bir deprem oldu.
17.04.2024 Dünya
7.4'lük depremle sarsılan ülke sadece Türkiye'den yardım talep etti: İHA ve drone'lar için ihtiyacımız var
7.4'lük depremle sarsılan ülke sadece Türkiye'den yardım talep etti: İHA ve drone'lar için ihtiyacımız var 7.4 şiddetindeki depremle sarsılan Tayvan sadece Türkiye'den gelecek yardımları kabul edeceğini açıkladı. İçişleri bakanı tarafından yapılan açıklamada bu kararın nedeni de duyuruldu.
6.04.2024 Dünya
Papua Yeni Gine'de deprem! 6.9'luk sarsıntıda sadece 5 kişi öldü
Papua Yeni Gine'de deprem! 6.9'luk sarsıntıda sadece 5 kişi öldü Papua Yeni Gine'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde 5 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.
25.03.2024 Dünya
'Deprem kahini' haritada işaretledi: Burada 48 saat içinde deprem olacak
'Deprem kahini' haritada işaretledi: Burada 48 saat içinde deprem olacak Kahramanmaraş'ta yaşanan depremleri üç gün öncesinden bilen 'Deprem Kahini' lakaplı Avustralyalı gökbilimci 48 saat içinde yeni deprem beklediği yeri açıkladı.
3.10.2023 Dünya
Köyün yarısı öldü, diğer yarısı kayıp! 'Onları dün gömdük'
Köyün yarısı öldü, diğer yarısı kayıp! 'Onları dün gömdük' Fas'ta meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin etkisini en çok kırsalda yaşayanlar hissetti. Geleneksel yollarla yapılmış sayısız kerpiç ev yıkılırken arkalarında trajik hikayeler bıraktı.
11.09.2023 Dünya
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında olması gerekenler...
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında olması gerekenler... Uzmanlar, Türkiye'deki her evde mutlaka deprem çantasının bulunması gerektiğini sıkça dile getiriyor. Peki deprem çantası nasıl hazırlanır, içerisinde neler konulur? İşte deprem çantasının içerisinde olması gereken temel malzemeler...
17.11.2021 Püf Noktası
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan,  İzmir depreminde mucize şekilde kurtulan Ayda ile görüştü
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir depreminde mucize şekilde kurtulan Ayda ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
24.11.2020 Gündem
15 yaşındaki Günay kurtarılma anı yılan kamera ile görüntülenmiş
15 yaşındaki Günay kurtarılma anı yılan kamera ile görüntülenmiş İzmir'i vuran depremde Bayraklı ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılma anının, Manisa itfaiye ekipleri tarafından yılan kamera ile saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Yılan kamera ile enkaz halindeki 7'nci kattan, Günay'ın bulunduğu 4'üncü kata ulaşan ekipler, böylelikle çocukla sohbet ederek, bilincinin açık kalmasını ve motivasyonunu yüksek tutmayı başardı.
7.11.2020 Gündem
Deprem anında korkutan olay! Kaya parçaları koptu
Deprem anında korkutan olay! Kaya parçaları koptu İzmir'de meydana gelen deprem yıkımlara neden olurken Aydın'da da etkili oldu. Deprem anında Söke ilçesinde bulunan bir taş ocağında kayaların kopması koku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Koparak yuvarlanan kaya parçaları anbean görüntülendi.
30.10.2020 Gündem
Deprem korkusu nedir, nasıl olur?
Deprem korkusu nedir, nasıl olur? Hayatı zorlaştıran korkuların başında deprem korkusu da geliyor. Özellikle Ege Denizi'nin Seferihisar açıklarında 14.51'de 6,6 büyüklüğünde gerçekleşen deprem sonrası pek çok kişide bu korku oluştu. Peki deprem korkusu nedir, nasıl olur? Deprem korkusunun belirtileri nelerdir? Deprem korkusu nasıl tedavi edilir?
30.10.2020 Ruh Sağlığı
Deprem anında ne yapmalıyız? Deprem anında yapılması gerekenler...
Deprem anında ne yapmalıyız? Deprem anında yapılması gerekenler... Ege Denizi'nin Seferihisar açıklarında 14.51'de 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük korku yaratan bu deprem sonrası herkes internette "Deprem anında ne yapmalıyız?" sorusunun cevabını aramaya başladı. İşte AFAD'ın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre deprem anında yapılması gerekenler...
30.10.2020 Püf Noktası
Son dakika deprem haberi... Endonezya sallandı
Son dakika deprem haberi... Endonezya sallandı Endonezya'nın Doğu Cava eyaletinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6.02.2020 Dünya
Bakan Varank açıkladı: 100 bin liraya kadar faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi vereceğiz
Bakan Varank açıkladı: 100 bin liraya kadar faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi vereceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank önemli açıklamalarda bulundu. Varank, "(Elazığ'daki deprem) Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla KOSGEB'in Acil Destek Kredisini uygulamaya aldık. Elazığ ve Malatya'da depremden zarar gören işletmelerimize 100 bin liraya kadar faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi vereceğiz" dedi.
29.01.2020 Ekonomi
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında neler olmalıdır?
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında neler olmalıdır? Türkiye'nin birçok yerinde günlük olarak birbiri ardına depremler meydana gelmeye devam ediyor. 4 büyüklüğünün üzerindeki depremler ise panik yaratıyor. Dün yaşanan Elazığ depreminin ardından yine aynı sorular akıllara geldi. Peki Deprem anında neler yapılmalı? Deprem çantasında neler bulunmalı? İşte deprem sırasında ve sonrasında neler yapmamız gerektiğiyle ilgili içeriğimizin ayrıntıları...
24.01.2020 Gündem
Deprem sırasında ve sonrasında ne yapmalıyız? Deprem çantasında bulunması gerekenler nelerdir? Depremden korunma yöntemleri
Deprem sırasında ve sonrasında ne yapmalıyız? Deprem çantasında bulunması gerekenler nelerdir? Depremden korunma yöntemleri İstanbul'da bugün saat 16.37'de 4.8 büyüklüğünde Marmara Denizi açıklarında korkutan bir deprem daha meydana geldi Büyük korku yaratan bu deprem sonrası vatandaşlar "Deprem anında ne yapmalıyız" sorusunun cevabını aramaya başladı. İşte AFAD'ın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre deprem anında yapılması gerekenler ve deprem çantımızın içinde bulundurmak zorunda olduğumuz araç gereçler...
11.01.2020 Gündem
Ömer Çelik: Resmi birimler dışındaki açıklamalara itibar etmeyin
Ömer Çelik: Resmi birimler dışındaki açıklamalara itibar etmeyin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda açıkça yalan haber yayıldığını, provokatif yalanlar üretildiğini görüyoruz. Vatandaşlarımız, resmi birimler dışındaki açıklamalara itibar etmesinler." ifadesini kullandı.
27.09.2019 Gündem
Deprem anında yapılması gerekenler! Deprem anında araç kullanıyorsanız...
Deprem anında yapılması gerekenler! Deprem anında araç kullanıyorsanız... İstanbul'da meydana gelen şiddetli depremin ardından deprem anında yapılması gerekenler araştırılıyor. Peki, deprem anında ne yapmalıyız? Bina içerisindeysek ya da araç kullanıyorsak nasıl bir yol izlemeliyiz? İşte deprem anında yapılması gerekenler..
26.09.2019 Gündem
Deprem çantası nasıl yapılır, içinde neler bulunmalı? Deprem anında ne yapmalıyız?
Deprem çantası nasıl yapılır, içinde neler bulunmalı? Deprem anında ne yapmalıyız? Türkiye bir depremle daha bugün karşı karşıya geldi. İstanbul'un Silivri ilçesinde 5.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası vatandaşlarımız için deprem çantası nasıl yapılır, içinde neler olmalı ve deprem anında ne yapmalıyız gibi merak edilen soruların yanıtları derledik.
26.09.2019 Gündem
İstanbul'da deprem nedeniyle okullar tatil olacak mı? Valilikten açıklama geldi
İstanbul'da deprem nedeniyle okullar tatil olacak mı? Valilikten açıklama geldi İstanbul Valiliği, Marmara Denizi'ndeki depremin ardından Silivri ve Avcılar'da okul idarecileri tarafından tedbir amacıyla bazı okullardaki öğrencilerin sınıflarından dışarıya çıkarıldığı belirtilerek, "İlimizdeki hiçbir okulumuzda, eğitim öğretimi kesintiye uğratacak yönde herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır." denildi.
24.09.2019 Gündem
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında yaptığı açıklamada anketlerdeki son durumu açıkladı.
14.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki “İstanbul'u daha güvenli hale getirmenin gayreti içerisindeyiz”
Bakan Özhaseki “İstanbul'u daha güvenli hale getirmenin gayreti içerisindeyiz” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “İstanbul'u daha güvenli hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. İstanbul bizim göz bebeğimiz. Bir taraftan ticaretin, bir taraftan sanayinin, bir taraftan da finansın ve turizmin merkezi. O yüzden elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz Bakan Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu hatırlatarak "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın durumunu bilerek hareket etmek durumundayız." ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Gündem
Bilimsel olarak karşılaştırıldı! 'Cenin pozisyonu' daha çok hayat kurtarıyor
Bilimsel olarak karşılaştırıldı! 'Cenin pozisyonu' daha çok hayat kurtarıyor Türkiye’den dört araştırmacı, 'çök-kapan- tutun' tekniği ile 'cenin pozisyonu'nu bilimsel olarak karşılaştırdı. Sonuçlar, Türkiye gibi binaların yıkılma riskinin yüksek olduğu ülkelerde, cenin pozisyonunun daha çok hayat kurtardığını ortaya koydu. Makale, geçen nisan ayında dünyanın en büyük afet kurumu World Association for Disaster and Emergency Medicine (WADEM) dergisinde de yayımlandı.
4.05.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı. İmamoğlu, Kahramanmaraş Depremi sonra hızlı tarama sistemine başvuran sayısının 110 bini geçtiğini açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Depremin vurduğu 11 ilde Kovid-19 modeliyle takip! Suya erişimi kolaylaştıracak çözümü anlattı
Depremin vurduğu 11 ilde Kovid-19 modeliyle takip! Suya erişimi kolaylaştıracak çözümü anlattı Başta merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 11 ili yıkan depremler sonrası yaraların sarılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bölgede olası bir salgına karşı önlemler alınmaya devam edilirken, yaşanan su sıkıntısı da gözleri olası bir afet durumuna karşı suya erişim noktasında alınabilecek önlemlere çevirdi. "Kovid-19 sürecinde tüm Türkiye'de yapıldığı gibi salgın hastalık riskleri bölgedeki atık sularıyla taranabilir" diyen Prof. Dr. Bilge Alpaslan Kocamemi çarpıcı bilgiler paylaştı.
16.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Anında Ne Yapmalıyız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.