Depremzede

Depremzede

Son dakika Depremzede haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Depremzede gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Depremzede haber sayfamızda...

Depremzede

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.897 depremzede haberi bulunmuştur.
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü sebebiyle kısa film hazırladı.
22.04.2024 Gündem
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’dan 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu devralan depremzede öğrenci Ali Emir Yardımcıoğlu'nun 4-5 katlı sağlam binalar ve okullar yaptıracağını söylemesi yürekleri ısıttı. Vali Masatlı ise, depremzede çocukları en kısa sürede yeni okullarına kavuşturacaklarını söyledi.
22.04.2024 Haberler
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı 23 Nisan nedeniyle Hatay'da Vali Mustafa Masatlı'nın koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri ısıttı. İşte o detaylar...
22.04.2024 Gündem
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
17 yıllık eski eşi kabusu oldu! 'Şu an ölüm tehlikem var'
17 yıllık eski eşi kabusu oldu! 'Şu an ölüm tehlikem var' Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan depremzede Nimet Girişken, boşandığı eşinden ölüm tehditleri aldığını iddia ederek yardım istedi.
22.04.2024 Gündem
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğine özel bakım
Evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğine özel bakım Hatay’da evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğini besleyen ve temizleyen Hüseyin Sert, hayvanı yeniden doğal hayat alanına bırakacak.
19.04.2024 Yaşam
DEPREMZEDE KİRA YARDIMI SON DURUM 2024 🏠AFAD deprem kira yardımı neden yatmadı, kira desteği bitti mi?
DEPREMZEDE KİRA YARDIMI SON DURUM 2024 🏠AFAD deprem kira yardımı neden yatmadı, kira desteği bitti mi? AFAD deprem kira desteği ödemeleri yapılıyor. Yardımdan faydalanan vatandaşlar aylık olarak deprem kira desteği ödemelerini sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Çocuklarıyla teleferikte 22 saat mahsur kalan depremzede konuştu: Psikolojileri düzelsin diye getirdim, iyice bozuldu
Çocuklarıyla teleferikte 22 saat mahsur kalan depremzede konuştu: Psikolojileri düzelsin diye getirdim, iyice bozuldu Antalya’da 1 kişinin ölümüyle, 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik kazasında, mahsur kalan 174 kişi ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Operasyonun 22’nci saatinde ailesiyle birlikte son kurtarılanlardan olan depremzede bir vatandaş, “Çocuklarımın psikolojisi düzelsin diye getirdim, iyice bozuldu” dedi.
13.04.2024 Gündem
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Baykar tarafına yapımına başlanan toplu konutlar yükselmeye devam ediyor.
12.04.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Gündem
BAYKAR, deprem konutlarını teslim edeceği tarihi açıkladı
BAYKAR, deprem konutlarını teslim edeceği tarihi açıkladı BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Haberler
BAYKAR, deprem konutlarını teslim edeceği tarihi açıkladı
BAYKAR, deprem konutlarını teslim edeceği tarihi açıkladı BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Ekonomi
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları!
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları! Spor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.
9.04.2024 Skorer
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Futbol
Erdoğan'dan YSK'nın Hatay kararına ilişkin açıklama: Karanlık günler geride kaldı
Erdoğan'dan YSK'nın Hatay kararına ilişkin açıklama: Karanlık günler geride kaldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İftar programına katılan Bakan Özhaseki, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Hatay'da Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanmış oldu. Bizler de inanmıştık, artık Hatay'ın bu karanlık günlerini geride bırakmanın huzuru içerisindeyiz. " dedi.
8.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den seçim sonucu yorumu: Vatandaş bu sefer biraz ihtar etti
Bakan Özhaseki'den seçim sonucu yorumu: Vatandaş bu sefer biraz ihtar etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de seçim sonuçlarını değerlendirdi.
6.04.2024 Gündem
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
Süper Lig'de şampiyonluk için olay tahmin! Küme düşecek 4 takımı da duyurdular
Süper Lig'de şampiyonluk için olay tahmin! Küme düşecek 4 takımı da duyurdular Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun tamamlanması için geri sayıma geçildi. 31'inci hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Euro Club Index'ten olay bir tahmin geldi.
5.04.2024 Süper Lig
TFF heyeti, depremzede vatandaşlarımızla bayramlaşacak!
TFF heyeti, depremzede vatandaşlarımızla bayramlaşacak! Türkiye Futbol Federasyonu, tüm ülkemizi büyük bir yasa boğan 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarımıza ilk günden bu yana destek olmayı sürdürüyor.
5.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Depremzede ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.