Depresyon nedir? Depresyon belirtileri nelerdir? Depresyon nasıl geçer?
Depresyon nedir? Depresyon belirtileri nelerdir? Depresyon nasıl geçer? Depresyon bir duygudurum bozukluğudur. Kişinin günlük faaliyetlerini yerine getirmesini engelleyen üzüntü, kayıp ya da öfke duygularıyla tetiklenir. 20 kişiden 1'ini etkilediği tahmin edilen hastalık, her insanda farklı seyreder. Günlük çalışmanızı engelleyebilir, daha düşük üretkenliğe neden olabilir, ilişkileri bozabilir ve bazı sağlık durumlarını da etkileyebilir. Depresyon nedeniyle astım, kalp-damar hastalığı, kanser, diyabet, şişmanlık gibi rahatsızlıklar ilerleyebilir.
10.11.2018 Hayat
Depresyonun belirtileri nelerdir?
Depresyonun belirtileri nelerdir? Etrafımıza baktığımızda pek çok insanın mutsuz olduğunu görmekteyiz. Metroda, işte, evde, okulda somurtkan ve yorgun yüzlerin sayısı ne kadar da fazla. Eminiz bu durum sizin de dikkatinizi çekmiştir. Bu insanların pek çoğunun depresyonda olabileceği düşünülmektedir. Peki depresyon nedir? Belirtileri nelerdir?
16.04.2018 Gündem
Depresyonda olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Depresyonda olduğunuzu nasıl anlarsınız? Depresyonda olduğunuzu nasıl anlarsınız? Depresyon özellikle mevsim geçişlerinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Peki depresyonda olduğunuzu nasıl anlarsınız? Depresyondan çıkmak için ne yapılması gerekir? PembeNar TV'den Gülşah Karaman size sordu;
17.04.2018 Yaşam
Çalışmak Depresyonu Nasıl Etkiler?
Çalışmak Depresyonu Nasıl Etkiler? Hepimizin kendini kötü hissettiği ve hiçbir şey yapmak istemediği anlar olmuştur. Bu anlarda bu ruh halinden kurtulmak için farklı alanlara yöneliriz. Peki çalışmak depresyona iyi gelir mi?
11.04.2018 Gündem
Depresyon belirtileri nelerdir?
Depresyon belirtileri nelerdir? Depresyona girdiğimizi yalnızca ruhsal belirtilerle değil fiziksel belirtilerle de anlayabiliriz. Depresyon belirtileri nelerdir? Depresyona girdiğimizi nasıl anlarız? Depresyon nasıl tedavi edilir?
4.10.2017 Ruh Sağlığı