Derby County

Derby County

Son dakika Derby County haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Derby County gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Derby County haber sayfamızda...

Derby County

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 248 derby county haberi bulunmuştur.
Wayne Rooney'den Suudi Arabistan yorumu! 'Saygısızlık yapmak istemiyorum'
Wayne Rooney'den Suudi Arabistan yorumu! 'Saygısızlık yapmak istemiyorum' MLS ekiplerinden DC United'dan ayrıldıktan sonra Championship ekibi Birmingham City ile anlaşma sağlayan Wayne Rooney suskunluğunu bozdu.
15.10.2023 Dünyadan Futbol
Mason Mount için anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı ve sözleşme detayı
Mason Mount için anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı ve sözleşme detayı Premier Lig devi Manchester United, Mason Mount'un transferi için Chelsea'yle anlaşma sağladı. Yıldız futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak.
Bandırmaspor, Florian Marc Jozefzoon'u transfer etti
Bandırmaspor, Florian Marc Jozefzoon'u transfer etti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Florian Marc Jozefzoon ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
16.06.2023 1.Lig
Premier Lig'den 3 bedava transfer! Beşiktaş'tan çılgın plan
Premier Lig'den 3 bedava transfer! Beşiktaş'tan çılgın plan Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına kadro planlamasına başladı. Siyah-beyazlılarda kurmayların bu doğrultuda sürpriz isimleri gündemine aldığı ortaya çıktı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın Premier Lig'de oynayan ve sözleşmesi sona erecek olan 3 yıldızı takip ettiği iddia edildi.
19.05.2023 Beşiktaş
Wayne Rooney'den Real Madrid-Manchester City maçı öncesi olay iddia: Eze eze yenecekler!
Wayne Rooney'den Real Madrid-Manchester City maçı öncesi olay iddia: Eze eze yenecekler! Şampiyonlar Ligi'nde yarın gece 'erken final' olarak nitelendirilen karşılaşmada Real Madrid, Manchester City'yi konuk edecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak dev karşılaşma öncesi efsane futbolcu ve teknik direktörden dev iddia geldi.
8.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Acun Ilıcalı'dan sürpriz teknik direktör kararı! Anlaşma sağlandı
Acun Ilıcalı'dan sürpriz teknik direktör kararı! Anlaşma sağlandı Şota Arveladze'nin ardından Pedro Martins ile görüşen fakat Portekizli teknik adamla anlaşamayan Hull City, Andy Dawson ile yola devam etme kararı almıştı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de yeni teknik direktör netlik kazandı. Anlaşmanın sağlandığı ifade edildi.
2.11.2022 Dünyadan Futbol
Philip Cocu, Vitesse ile sözleşme imzaladı
Philip Cocu, Vitesse ile sözleşme imzaladı Derby County ile yolları ayrıldıktan sonra iki senedir boşta olan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Philip Cocu, Hollanda ekibi Vitesse'nin başına geçti.
27.09.2022 Dünyadan Futbol
Galatasaray'a 24'lük orta saha! Transfer için sürpriz aday
Galatasaray'a 24'lük orta saha! Transfer için sürpriz aday Okan Buruk yönetiminde gelecek sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz basını, Süper Lig devinin 24 yaşındaki orta sahayı transfer etmek istediğini duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
30.07.2022 Galatasaray
Colin Kazım Richards, Karagümrük'e transfer oldu
Colin Kazım Richards, Karagümrük'e transfer oldu A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Colin Kazım Richards, Fatih Karagümrük'le anlaşma sağladı.
19.07.2022 Karagümrükspor
Süper Lig ekibinden Colin Kazım sürprizi! Anlaşma sağlandı
Süper Lig ekibinden Colin Kazım sürprizi! Anlaşma sağlandı Süper Lig ekibi, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın eski futbolcusu 36 yaşındaki Colin Kazım Richards’la anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu 8 yıl sonra Türkiye'ye dönecek.
19.07.2022 Karagümrükspor
Wayne Rooney'nin son görüntüsü İngiltere'yi salladı!
Wayne Rooney'nin son görüntüsü İngiltere'yi salladı! İngiltere'nin efsane golcüsü, şu anda Derby Count'yi çalıştıran Wayne Rooney'nin son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
18.05.2022 Magazin
Son dakika haberi: Liverpool'un eski yıldızı Adana'da tükenmişlik sendromuna yakalandı! Sadece 2 maçta kadroya alındı
Son dakika haberi: Liverpool'un eski yıldızı Adana'da tükenmişlik sendromuna yakalandı! Sadece 2 maçta kadroya alındı Spor Toto 1. Lig'de devre arası transfer döneminde Adanaspor'un kadrosuna kattığı Jordon Ibe, turuncu-beyazlılarda formayı unuttu. Tecrübeli oyuncunun tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.05.2022 1.Lig
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
15.04.2022 Futbol
Okan Buruk'tan heyecanlandıran hamle! Yeni sezon için Süper Lig iddiası
Okan Buruk'tan heyecanlandıran hamle! Yeni sezon için Süper Lig iddiası Süper Lig'de Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Okan Buruk uzun süredir bir takımı çalıştırmıyor. Buruk'un yeni sezonda sahaya inmesi beklenirken Süper Lig ekibini takibe alması büyük heyecan yarattı.
23.03.2022 Kayserispor
Son dakika: Halil Umut Meler'in yönettiği Manchester City-Sporting Lizbon maçında tarihe geçen an! 17 yıl sonra bir ilk
Son dakika: Halil Umut Meler'in yönettiği Manchester City-Sporting Lizbon maçında tarihe geçen an! 17 yıl sonra bir ilk UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester City sahasında Sporting Lizbon ile 0-0 berabere kalarak çeyrek finale yükseldi. Halil Umut Meler'in yönettiği karşılaşmada City'nin kalecisi Scott Carson 17 yıl sonra bir ilki yaşadı. İşte ayrıntılar...
10.03.2022 Şampiyonlar Ligi
Hull City'de Allahyar Sayyadmanesh şoku! Fenerbahçe'den kiralandı ama...
Hull City'de Allahyar Sayyadmanesh şoku! Fenerbahçe'den kiralandı ama... Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor. Devre arasında transfer yapmayan ve bazı futbolcularla yollarını ayıran sarı-lacivertlilerde en dikkat çeken isim Hull City'e kiralanan Allahyar Sayyadmanesh oldu. İranlı futbolcu yeni sayfa açtığı İngiltere'de şok ile karşı karşıya kaldı.
17.02.2022 Fenerbahçe
Hull City'de Şota Arveladze'den sitem! İşler tersine döndü
Hull City'de Şota Arveladze'den sitem! İşler tersine döndü Championship'te Hull City üst üste iki kez mağlup oldu Kaplanlar'da teknik direktör Şota Arveladze, Derby maçının ardından futbolcuların ortaya koyduğu futbol ile ilgili konuştu
Acun Ilıcalı ile Okan Buruk, Hull City maçını beraber seyretti
Acun Ilıcalı ile Okan Buruk, Hull City maçını beraber seyretti Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, Teknik Direktör Okan Buruk ile takımın Derby County maçını tribünden takip etti.
9.02.2022 Dünyadan Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
30.01.2022 Futbol
Son dakika haberi - Vitor Pereira, Everton'ı karıştırdı! Taraftarlar istemiyor
Son dakika haberi - Vitor Pereira, Everton'ı karıştırdı! Taraftarlar istemiyor İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'yı takımın başına getirmeye hazırlanıyor. Ancak taraftarlar Portekizli teknik adamı istemiyor.
Colin Kazım'dan olay Fatih Terim sözleri | 'Bana yalvardı'
Colin Kazım'dan olay Fatih Terim sözleri | 'Bana yalvardı' Derby County forması giyen Colin Kazım Richard, Türkiye günleri ve Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.
13.01.2022 Futbol
Geri dönüşün ateşini Colin Kazım yaktı | Tam 4 gollü maç
Geri dönüşün ateşini Colin Kazım yaktı | Tam 4 gollü maç İngiltere Championship'te Derby County, Reading karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı son dakikalarda Colin Kazim Richards ve Curtis Davies'in golleriyle 2-2 beraberlikle noktaladı.
6.01.2022 Futbol
Colin Kazım'ın takımı Derby County'e ağır ceza
Colin Kazım'ın takımı Derby County'e ağır ceza Colin Kazim-Richards'ın formasını giydiği Derby County, mücadele ettiği Champinship'te maddi yükümlülüklerini yerine getiremediği için 12 puan silme cezası aldı.
23.09.2021 Dünyadan Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
10.09.2021 Futbol
Son dakika - Rooney'den Kamil Jozwiak için Galatasaray açıklaması!
Son dakika - Rooney'den Kamil Jozwiak için Galatasaray açıklaması! Galatasaray'ın transfer gözdelerinden Kamil Jozwiak ile ilgili Derby County takımının teknik direktörü Wayne Rooney açıklama yaptı.
9.08.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Derby County ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.