Derin Devlet

Derin Devlet

Son dakika derin devlet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan derin devlet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan derin devlet haber sayfamızda...

Derin Devlet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.595 derin devlet haberi bulunmuştur.
Wagner lideri Prigojin'in öldüğü kazadaki bilmece! 'Bu düşüş anormal bir düşüş'
Wagner lideri Prigojin'in öldüğü kazadaki bilmece! 'Bu düşüş anormal bir düşüş' Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de içinde olduğu uçak Moskova yakınlarında düştüğü haberi dünya gündemine son dakika olarak düştü. CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında yaşanan sıcak gelişme masaya yatırıldı.
23.08.2023 Haberler
Wagner lideri Prigojin'in öldüğü kazadaki bilmece! 'Bu düşüş anormal bir düşüş'
Wagner lideri Prigojin'in öldüğü kazadaki bilmece! 'Bu düşüş anormal bir düşüş' Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de içinde olduğu uçağın Moskova yakınlarında düştüğü haberi dünya gündemine son dakika olarak düştü. CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında yaşanan sıcak gelişme masaya yatırıldı.
23.08.2023 Dünya
Tren tam geçerken 'Sea baby' vurdu! Kaos ilk kez yayınlandı
Tren tam geçerken 'Sea baby' vurdu! Kaos ilk kez yayınlandı Kerç Köprüsü'nün vurulduğu anları ilk kez yayınlayan CNN, görüntünün kaynağını Ukrayna Gizli Servisi'ne (SBU) dayandırdı. Söz konusu video dünya basınında kısa sürede gündem olurken SBU lideri Ruslara yönelik bir de mesaj yayınladı.
16.08.2023 Dünya
ABD diken üstünde: Düşmanlarımız onu kaçırabilir!
ABD diken üstünde: Düşmanlarımız onu kaçırabilir! ABD'nin dünya genelinde en kritik bilgilerini sızdıran Ulusal Hava Muhafızları'ndan Jack Teixeira Cuma günü mahkemeye çıkacak. Mahkeme öncesi basına yansıyan bilgiler ise Jack'in ABD'nin güvenlik endişeleri nedeniyle ağır bir ceza alacağı yönünde.
18.05.2023 Dünya
‘IMF’ye başvurma niyetimiz yok’
‘IMF’ye başvurma niyetimiz yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Otel kapılarında IMF ile görüşmeler yaptılar” sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, “IMF ile görüşmüyoruz. İktidarımızda IMF’ye de tefecilere de başvurma niyetimiz yok” dedi.
20.04.2023 Gündem
Terapisti şoka sokan sözler! Hasta ettiği oğlu için Trump'ı 'kurtarıcı' seçti
Terapisti şoka sokan sözler! Hasta ettiği oğlu için Trump'ı 'kurtarıcı' seçti Floridalı doktor, kadının oğlunu mutlaka Colorado'daki nörologlara götürmesi gerektiğini söyleyince aile kararını verdi. 48 yaşındaki anne, iki çocuğunu da alıp 2017 sonbaharında Colorado'ya taşıdı. Verdiği bu kararın başına gelecek olan olaylara sebep olacağının henüz farkında değildi.
30.08.2022 Dünya
Destici: Doğu Türkistan’ın sesi olmaya devam edeceğiz
Destici: Doğu Türkistan’ın sesi olmaya devam edeceğiz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Doğu Türkistan’da katliam ve zulmün ara vermeden devam ettiğini söyleyerek, “Doğu Türkistan’ın sesi olmaya devam edeceğiz. Gücümüz ne kadarına yetiyorsa, o ölçüde kardeşlerimize destek olacağız. Asla vazgeçmeyecek, asla geri adım atmayacağız” dedi.
6.07.2022 Siyaset
‘Beni durduramazsınız’
‘Beni durduramazsınız’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘vakıf’ iddiaları ile ilgili açıklamalarını canlı yayınlayan dört kanala RTÜK tarafından ceza verilmesine tepki gösterdi.
31.05.2022 Siyaset
‘Yasak kararını tanımıyoruz’
‘Yasak kararını tanımıyoruz’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu hakkındaki mahkûmiyet kararına ilişkin “İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz. Mahkemeyi de tanımıyoruz. Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır” diye konuştu.
18.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu'nun cezasını onamasına ilişkin, "İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz, mahkemeyi de tanımıyoruz, Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Yüzde 52'si İstanbul'da! 'Boş ofisler bile konuta dönüşecek'
Yüzde 52'si İstanbul'da! 'Boş ofisler bile konuta dönüşecek' Günlük kiralanan konut sayısında yaşanan artış başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında hız kesmeden devam ediyor. Yaz aylarında bunun daha da yükselişe geçeceğini belirten TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş ofisler bile konuta dönüştürebilir" diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.04.2022 Emlak
Tadı böyle kaçtı! Çiğ köftede Çin oyunu
Tadı böyle kaçtı! Çiğ köftede Çin oyunu Yakın bir zamana kadar çiğ köfte başta olmak üzere hazır gıdaların çoğunda kıvam ve lezzet artırıcı olarak bulunan MSG'nin bağımlılık yaptığı iddiaları oldukça yaygın. Uzmanlar çarpıcı bir detaya dikkat çekti.
18.04.2022 Gündem
Yıllar geçse de geçmeyen şüphe! Oflu İsmail, çifte cinayet, derin devlet...
Yıllar geçse de geçmeyen şüphe! Oflu İsmail, çifte cinayet, derin devlet... Şarkıcı Esengül, 18 Nisan 1979'da trafikte ölmüştü. Kaza, Esengül'ün assolisti olduğu gazinoda işlenen çifte cinayetten sadece 17 gün sonra gerçekleşmişti. Sis perdesi 43 yıldır kalkmadı. Kayıtlarda hız kaynaklı kaza olarak geçen olay kimilerine göre, faili meçhul kalmış bir “susturma” yöntemiydi!
17.04.2022 Dünya
İrem Kanan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor İrem Kanan'ın eşi kim?
İrem Kanan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor İrem Kanan'ın eşi kim? İrem Kanan'ın hayatı ve kariyerine dair detaylar merak ediliyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Ayşe-Aleyna ve Acun Ilıcalı-İrem Kanan'ın voleybol maçı yer aldı. Geçen yıl yayınlanan Survivor'da da voleybol ve futboldaki başarıları ile dikkat çeken İrem Kanan'ın hayatı araştırılıyor. Peki İrem Kanan kimdir?
17.03.2022 Cadde
Dışişleri Bakanlığı: 'Türkiye, Kazakistan’ın egemenliği, istikrar ve gönencini desteklemeye devam edecektir'
Dışişleri Bakanlığı: 'Türkiye, Kazakistan’ın egemenliği, istikrar ve gönencini desteklemeye devam edecektir' Dışişleri Bakanlığı, “Türkiye, Kazakistan’ın egemenliği, istikrar ve gönencini gerek ikili ilişkilerimiz, gerek başta Türk Devletleri Teşkilatı olmak üzere bölgesel ve uluslararası örgütler bünyesinde desteklemeye devam edecektir” dedi.
2.03.2022 Siyaset
Yarım asırlık aşktan geleceğin kraliçesine
Yarım asırlık aşktan geleceğin kraliçesine Geleceğin İngiltere kraliçesi olarak görülen Cornwall Düşesi Camilla, Prens Charles’ın Diana ile olan evliliğinin sona ermesinden sorumlu tutulan ve tartışmalı bir figürken yıllar içinde ihtiyatlı bir kamuoyu desteği kazandı.
13.02.2022 Pazar
Perihan Savaş kimdir aslen nereli? Perihan Savaş film ve dizileri...
Perihan Savaş kimdir aslen nereli? Perihan Savaş film ve dizileri... O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de bu sene Perihan Savaş da var. Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç'un jürisinde yer aldığı O Ses Türkiye yılbaşı özelde yine müzik şöleni yaşanıyor. Peki, Perihan Savaş kimdir, kaç yaşında? İşte Perihan Savaş ile ilgili merak edilenler.
1.01.2022 Cadde
Kennedy suikastında ‘derin devlet’in izi
Kennedy suikastında ‘derin devlet’in izi John F. Kennedy suikastına dair belgelerin gizliliğinin kaldırılmasının ABD Başkanı Joe Biden tarafından geciktirilmesinin ardından, olayda tetiği çektiği bildirilen Lee Harvey Oswald’i CIA’in keskin nişancı olarak eğittiği iddia edildi
31.10.2021 Dünya
Son dakika! Bakan Soylu'dan 'siyasi cinayetler' iddiasıyla ilgili açıklama
Son dakika! Bakan Soylu'dan 'siyasi cinayetler' iddiasıyla ilgili açıklama 'Siyasi cinayetler' tartışmasına ilişkin konuşan İçişleri Bakanı Soylu, "Bir siyasi cinayetler tartışması vardı. Buradan Türkiye'ye sesleniyorum. Sosyal medyada 'siyasi cinayetler' tartışmasını manipüle edenlerin yüzde 69'u bot hesaplardır." dedi.
14.10.2021 Siyaset
Emekli hakimi dini duygularını istismar ederek dolandıran sanığın davası başladı
Emekli hakimi dini duygularını istismar ederek dolandıran sanığın davası başladı Emekli Danıştay hakimi S.Y.'yi dini inanç ve duygularını istismar ederek 550 bin lira dolandırdığı ve avukat olan iki kızına da cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen tutuksuz sanık Uğur A.'nın 66 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada dinlenen emekli Danıştay hakiminin kızı şikayetçi S.Y., kardeşi ile birlikte sanığın tacizine maruz kaldığını öne sürerek "Bizim aç kaldığımız zamanlar oldu. Sanık bizden aldığı paralarla lüks araçlarla geziyor, benim babamsa hasta haliyle metrobüslerde sürünüyor" dedi. Diğer şikayetçi D.Y. ise "Bu basit bir dolandırıcılık değil. Bu adam 5 yıldır bizim hayatımızı mahvetti" diye konuştu.
27.09.2021 Gündem
14 yıl sonra ceza yağdı
14 yıl sonra ceza yağdı Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı davada sanıklara 14 yıl sonra ceza yağdı. Muharrem Demirkale iki kez müebbet, Ali Fuat Yılmazer ve Ramazan Akyürek ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm edildi. 7 kişi hakkında “FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliği” suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi
27.03.2021 Gündem
İrem Kanan kimdir? İrem Kanan eşi kim, boyu ve yaşı kaç?
İrem Kanan kimdir? İrem Kanan eşi kim, boyu ve yaşı kaç? Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı ile birlikte yer aldığı karşılaşmalarla adını duyuran İrem Kanan kim merak ediliyor. Tam adı Ahmet İrem Kanan olan popüler isim, Acun Medya'da görev alıyor. Peki, İrem Kanan'ın eşi kim, adı nedir?
14.03.2021 Cadde
Abdi İpekçi’yi andık! ‘Artık oyuna gelmeyelim’
Abdi İpekçi’yi andık! ‘Artık oyuna gelmeyelim’ Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi öldürülüşünün 42’nci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. İpekçi’nin kızı Nükhet İpekçi İzet, “Artık bu kadar çok oyuna gelmeyelim, hep birlikte ‘bir dakika’ diyebilelim” dedi.
2.02.2021 Gündem
Komplocular şokta!
Komplocular şokta! ABD’de Joe Biden’ın yemin ederek göreve başlaması, Donald Trump’ın komplo teorilerine meraklı destekçilerini şoka soktu. ABD’nin, şeytana tapan bir grup pedofilin oluşturduğu bir derin devlet tarafından yönetildiğine dair asılsız komplo teorisine inanan “QAnon” hareketi, Biden’ın yemin ederek göreve başlamasının ardından kendi içinde bölünmüş gibi görünüyor.
23.01.2021 Dünya
Trump'ın 'derin devlet' sözleri ABD medyasını birleştirdi
Trump'ın 'derin devlet' sözleri ABD medyasını birleştirdi ABD liderinin 'derin devlet' ifadesinden kimleri veya neyi kastettiği tartışmalara yol açtı, medya Trump'ın sözlerinin 'temelsiz' olduğu görüşünde buluştu.
23.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Derin Devlet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.