Derneği

Derneği

Son dakika derneği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan derneği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan derneği haber sayfamızda...

Derneği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.927 derneği haberi bulunmuştur.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Haberler
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı.
23.04.2024 Gündem
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
10 yavru köpek zifte bulanmış halde bulundu
10 yavru köpek zifte bulanmış halde bulundu Erzurum'da zifte bulanmış halde bulunan 10 yavru köpek, bebek yağı, zeytinyağı ve Arap sabunu kullanılarak temizlendi; bakımları yapılarak karınları doyuruldu.
22.04.2024 Gündem
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü Sadece geçmişe bir bakış değil, geleceğe dair bir umut ışığı da sunan “Drama - Bir Dostluk Köprüsü” sergisi, Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğun gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti 20 Nisan 1993 tarihinde şehit olan jandarma er Adem Akman’ın babası Cemil Akman, oğlunun şehadete yürüdüğü gün hayatını kaybetti. Cemil Akman, şehit oğlunun yanına defnedildi.
21.04.2024 Gündem
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor Yoğun teknoloji kullanımı ve uzun çalışma saatleri gibi etkenlerle tetiklenebilen vertigo iş yaşamında olumsuz sonuçlar doğuruyor. Araştırmalara göre vertigosu olan kişilerin yüzde 63’ten fazlası bazı günler çalışamıyor, yüzde 6’sı işlerinden ayrılıyor.
20.04.2024 Pazar
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti Yaya Derneği 4. Olağan Genel Kurulu’nu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
20.04.2024 Ege
Köy Enstitüleri’nin 84. kuruluşu kutlandı
Köy Enstitüleri’nin 84. kuruluşu kutlandı Bornova Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Köy Enstitüleri’nin 84. Kuruluş Yıl dönümü Etkinlikleri” Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
20.04.2024 Ege
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Sivasspor
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
Adını 'Cemilem' türküsünden aldı! Bilimsel veriler elde edilecek
Adını 'Cemilem' türküsünden aldı! Bilimsel veriler elde edilecek Türkiye'de ilk kez geçen ay uydu verici takılan Balkan vaşağı 'Toros'un ardından, bu kez 'Cemile' ismi verilen 1 yaşındaki dişi bireye uydu verici takıldı.
20.04.2024 Gündem
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak Bilim insanı, 8 aylık macerası boyunca balıkçılık ve adacıktaki bitki kaynakları sayesinde besin ihtiyacını karşılayacak.
19.04.2024 Dünya
Kastamonu Üniversitesi kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı
Kastamonu Üniversitesi kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi, akredite edilen lisans programlarıyla kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adıma imza attı.
19.04.2024 Eğitim
'Bu kadın değil' sözlerine sinirlendi, 2 kadını bıçakladı: Peşlerini bırakmayacağım
'Bu kadın değil' sözlerine sinirlendi, 2 kadını bıçakladı: Peşlerini bırakmayacağım Adana'da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük’ün ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim.” dediği ortaya çıktı.
19.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Derneği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.