Derya Can

Derya Can

Son dakika Derya Can haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Derya Can gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Derya Can haber sayfamızda...

Derya Can

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.306 derya can haberi bulunmuştur.
Hücreleri fişek gibi yapıyor! Uzmanından ‘yaşlanma karşıtı 13 besin' önerisi
Hücreleri fişek gibi yapıyor! Uzmanından ‘yaşlanma karşıtı 13 besin' önerisi Düzenli ve sağlıklı beslenmenin hücre hasarını önlediğini ve yaşlanmayı yavaşlattığını belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, hücreleri canlandıran ve yaşlanma karşıtı 13 besini tek tek sıraladı.
29.02.2024 Genel Sağlık
Tablodaki öldüren sürahi! Ne karaciğer ne bağırsak bıraktı, tek amaç 'beyaz' olmaktı
Tablodaki öldüren sürahi! Ne karaciğer ne bağırsak bıraktı, tek amaç 'beyaz' olmaktı Dünya, bu yöntemi ünlü İspanyol ressam Velázquez'in tablosuyla tanıdı. Resimdeki detayda küçük prensese tepside bir 'bucaro' uzatılmıştı. Bakıldığında kilden yapılmış bu sürahinin içindeki şey, bir müddet sonra canlarını hiçe sayan Avrupalı kadınları öldürmeye başladı. Peki, onlara bunu yaptıran şey neydi? İşte günümüzde de sosyal medyayla birlikte artan tehlikenin boyutları.
8.12.2023 Genel Sağlık
Merdiven altı piercingte ölümcül tehlike: Kan yoluyla yayılıyor!
Merdiven altı piercingte ölümcül tehlike: Kan yoluyla yayılıyor! Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, hijyensiz ve yeterli eğitimleri almayan kişiler tarafından yapılan piercing uygulamalarının HPV, molluskum, AIDS, hepatit B, hepatit C ve verem gibi kan yoluyla bulaşan ölümcül hastalıklara davet çıkardığını söyledi.
24.10.2023 Genel Sağlık
Düğün yolundaki katliam gibi kazada kahreden detay! 10 gün önce Almanya'dan gelmişler
Düğün yolundaki katliam gibi kazada kahreden detay! 10 gün önce Almanya'dan gelmişler Denizli’nin Honaz ilçesinde, demir bariyeri aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyonunun çarptığı düğüne gidenleri taşıyan otobüste ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. İzmir'de toprağa verilen Necati Özcan (67) ile eşi Emel Özcan'ın (66), yeğenin düğünü için Almanya'dan 10 gün önce İzmir'e geldiği öğrenildi.
3.09.2023 Haberler
Düğün yolundaki katliam gibi kazada kahreden detay! 10 gün önce Almanya'dan gelmişler
Düğün yolundaki katliam gibi kazada kahreden detay! 10 gün önce Almanya'dan gelmişler Denizli’nin Honaz ilçesinde, demir bariyeri aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyonunun çarptığı düğüne gidenleri taşıyan otobüste ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. İzmir'de toprağa verilen Necati Özcan (67) ile eşi Emel Özcan'ın (66), yeğenin düğünü için Almanya'dan 10 gün önce İzmir'e geldiği öğrenildi.
3.09.2023 Gündem
İlişkiniz güvenli mi güvensiz mi?
İlişkiniz güvenli mi güvensiz mi? Herkes ilişkilerinde güvenli olmayı hak eder. Fakat bu ilişkiler güvenli olmayan bazı davranışlar sebebiyle kişilere zarar verebilir. Zarar veren davranışların neler olduğunu ayırt etmek ise her zaman kolay olmayabilir.
1.12.2022 Gündem
Dünya rekortmeni Fatma Uruk, Türkiye Şampiyonu oldu
Dünya rekortmeni Fatma Uruk, Türkiye Şampiyonu oldu Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası CWTB çift palet sabit ağırlık branşında Fatma Uruk, 71 metreyle Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.
12.09.2021 Su Sporları
Serbest dalışçı Fatma Uruk'tan 3 günde 3 dünya rekoru
Serbest dalışçı Fatma Uruk'tan 3 günde 3 dünya rekoru Serbest dalışçı Fatma Uruk, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle 3 gün süresince Meksika'da gerçekleştirdiği dünya rekoru denemelerini başarıyla tamamladı. 
19.11.2020 Diğer
Fatma Uruk dünya rekoru kırdı
Fatma Uruk dünya rekoru kırdı Fatma Uruk serbest dalışta Meksika'da dünya rekoru kırdı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle Meksika'da rekor denemesi yapan Fatma Uruk, paletsiz değişken ağırlık dalışta 72 metreye ulaştı ve rekorun yeni sahibi
17.11.2020 Diğer
Serbest dalışçı Fatma Uruk dünya rekoru hazırlığında!
Serbest dalışçı Fatma Uruk dünya rekoru hazırlığında! Serbest dalışçı Fatma Uruk, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle yarından itibaren 3 gün süresince Meksika'da dünya rekoru denemeleri gerçekleştirecek. 
16.11.2020 Diğer
Survivor kim elendi? Survivor 2020'de Ünlüler takımında veda
Survivor kim elendi? Survivor 2020'de Ünlüler takımında veda Survivor kim elendi? Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunda bu hafta elenen isim Ünlüler takımından oldu. Survivor yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi ve oynanan son dokunulmazlık oyunu ile kaybeden takımdan biri adaya veda etti. Peki Survivor kim elendi, Survivor'da kim gitti? İşte Survivor 2020'nin yayınlanan son bölümünde yaşananlar...
4.03.2020 Cadde
Survivor Derya kimdir, kaç yaşında? Survivor Ünlüler takımı yarışmacısı Derya Can biyografisi
Survivor Derya kimdir, kaç yaşında? Survivor Ünlüler takımı yarışmacısı Derya Can biyografisi Survivor 2020 sezonunda Ünlüler takımında mücadele eden isimler arasında yer alan Derya Can, dün akşam elendi. Dokunulmazlık oyununu kaybedeb Ünlüler takımında ilk eleme adayı Derya Can oldu. Ardından yanına eklenen iki eleme adayı sonrasında adaya veda eden kişi Derya Can oldu. Peki Survivor Derya Can kimdir? İşte Survivor Derya biyogrfaisi haberimizde...
4.03.2020 Gündem
Survivor'da kim elendi? (3 Mart) Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor eleme adaylarından elenen isim...
Survivor'da kim elendi? (3 Mart) Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor eleme adaylarından elenen isim... Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Bu yıl yeni yapılan bir düzenleme ile eleme adayı olan bir isim belirlendikten sonra dokunulmazlığı kaybeden takım SMS oylamasına çıkıyor. SMS oylamasında en yüksek puanı alan iki isim eleme adayı olacak iki isim daha açıklıyor. Açıklamanın ardından potaya giren üç isimden biri Survivor'da hayallerine veda ediyor. Peki Survivor'da dün akşam adaya Ünlüler takımından hangi isim veda etti. İşte Acun Ilıcalı tarafından açıklanan o isim...
3.03.2020 Cadde
Survivor Derya Can kimdir, kaç yaşında nereli? Derya Can elendi mi?
Survivor Derya Can kimdir, kaç yaşında nereli? Derya Can elendi mi? Survivor'da dün akşam ilk eleme adayı Derya Can olmuştu. Ünlü isim yarışmada başarılı bir performans sergilemesine rağmen bu hafta hayallerine veda eden isim oldu. Peki Survivor Derya Can kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.03.2020 Gündem
Survivor Derya Can kimdir? Kaç yaşında?
Survivor Derya Can kimdir? Kaç yaşında? Survivor'da dün akşam ilk eleme adayı Derya Can oldu. Ünlü isim yarışmada başarılı bir performans sergilerken bir yandan da hakkındaki bilgiler merak ediliyor. İşte Derya Can'ın biyografisi...
2.03.2020 Gündem
Survivor'da kim elendi? Survivor 2020'de şaşırtan gelişmeler
Survivor'da kim elendi? Survivor 2020'de şaşırtan gelişmeler Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Survivor dün akşam 10. bölümüyle ekrana geldi. Hem yarışmacıların hem de izleyenlerin şoke olduğu bölümde Acun Ilıcalı'nın açıklamaları herkesi şaşırttı. Survivor 2020'de iki isim daha diskalifiye oldu. Peki hangi isimler, neden diskalifiye oldu? Survivor'da oynanan son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor 2020'de son yaşananlar...
2.03.2020 Cadde
Survivor Derya kimdir? Survivor Ünlüler takımı yarışmacısı Derya kaç yaşında, hangi sporu yapıyor?
Survivor Derya kimdir? Survivor Ünlüler takımı yarışmacısı Derya kaç yaşında, hangi sporu yapıyor? Survivor Derya Can kimdir? Survivor Ünlüler takımında mücadele eden Derya Can hakkında meraklı arayış başladı. TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2020'de adından çok söz ettiren Derya Can'ın hayatı merak ediliyor. Peki Survivor Derya Can kimdir, kaç yaşında, hangi sporu yapıyor? İşte Survivor Derya Can hakkında merak edilenler...
27.02.2020 Gündem
Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu hafta adaya hangi isim veda etti? İşte elenen isim...
Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu hafta adaya hangi isim veda etti? İşte elenen isim... Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımında kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından eleme konseyinde adı en fazla yazılıan isim Derya Can Göçen olmuştu. Derya'nın ilk eleme adayı olmasının ardından dün akşam ekrana gelen eleme konseyinde en fazla oyu alan iki kişi eleme potasına gidecek olan iki ismin daha adını verdi. SMS oylamasında en fazla oyu alan Barış, Melis'in ismini verirken Ersin Korkut ise Mert Öcal'ın ismini verdi. Peki Survivor'da kim elendi?
26.02.2020 Cadde
Survivor'da duygu dolu anlar! Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim...
Survivor'da duygu dolu anlar! Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim... Survivor'da dün akşam ekrana gelen son bölümde gözyaşları sel oldu. İletişim ödülünü duyan Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki yarışmacılar aile ve sevdiklerinden uzun süredir uzakta olmaları nedeniyle gözyaşlarına hakim olmadı. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı iletişim ödülünü kazanan Gönüllüler takımı oldu. Survivor'da dün akşam aynı zamanda eleme heyecanı da yaşandı. Survivor'da ilk eleme adayı olan Derya Can'ın yanı sıra SMS oylamasında en fazla ilk iki sırada yer alan isim iki eleme adayı daha çıkarttı. Puan sıralamasında birinci olan Barış, Tuğba Melis'in ismini verirken ikinci olan Ersin Korkut, Mert Öcal'a eleme potasına koydu. Peki Survivor'da kim elendi?
26.02.2020 Cadde
Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?
Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu? Survivor 2020'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki kıyasıya mücadelenin ardından kaybeden takım konseyde takımdan ayrılmasını istedikleri arkadaşının ismini yazdı. Peki Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu?
24.02.2020 Cadde
Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kazanan...
Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kazanan... Survivor'da heyecan bu akşam ekranlara gelen ve dokunulmazlık oyununun oynadığı 6. yeni bölümle devam ediyor. Kaybeden takımdan bir kişiyi eleme potasına götürecek olan dokunulmazlık oyununu sonrası ilk eleme adayı belli olacak. Peki Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
23.02.2020 Gündem
Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme ilk eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme ilk eleme adayı kim oldu? TV8'in sevilen yarışması Survivor 2020, oldukça hızlı bir başlangıç yaptı. Sevilen yarışmada geçen hafta ilk elenen ismin belli olmasının ardından bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Peki merakla araştırılan Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve ilk eleme adayı kim oldu?
22.02.2020 Gündem
Survivor 2020 Ünlüler takımına iki yeni yarışmacı! Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?
Survivor 2020 Ünlüler takımına iki yeni yarışmacı! Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunda iki isim sağlık nedenlerinden dolayı diskalifiye oldu. Survivor'da diskalifiye olan iki isim de Ünlüler takımında yarışmacıydı. Survivor 2020 Ünlüler takımında Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner yarışmadan ayrılmak durumunda kaldı. Acun Ilıcalı ise Survivor 2020'de Ünlüler takımında iki yeni ismi bu akşam yarışmaya dahil etti. Peki Survivor yeni yarışmacıları kimler? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Ödül ne verildi?
21.02.2020 Gündem
Survivor 2020 yeni yarışmacılar kimler? 21 Şubat Cuma günü yeni yarışmacılar
Survivor 2020 yeni yarışmacılar kimler? 21 Şubat Cuma günü yeni yarışmacılar Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüer sezonu ilk haftasında iki yarışmacı sağlık nedenlerinden dolayı yarışmaya veda etti. Her iki isim de Ünlüler takımından oldu. Büyük şanssızlık yaşayan Ünlüler takımı Uğur Pektaş ve Şazie İvegin Üner'e veda ederken duygu dolu anlar yaşadı. Peki Survivor'a veda eden iki isim yerine kimler geldi? Survivor 2020 yeni yarışmacılar kimler? İşte Survivor 2020'ye katılan iki isim...
21.02.2020 Cadde
Survivor Derya Can kimdir? Ünlüler takımı yarışmacısı Derya Can kaç yaşında ve mesleği ne?
Survivor Derya Can kimdir? Ünlüler takımı yarışmacısı Derya Can kaç yaşında ve mesleği ne? Survivor 2020 Ünlüler takımı yarışmacısı Derya Can kimdir? Survivor yarışmacılarının hayatı merak ediliyor. Ünlüler takımı yarışmacılarının ilgiyle araştırıldığı Survivor'da Derya Can kimdir? Ünlüler takımı yarışmacısı Derya Can kaç yaşında ve mesleği ne? İşte Survivor Derya Can hakkında bilinenler...
21.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Derya Can ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.