Destek Mesajı

Destek Mesajı

Son dakika destek mesajı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan destek mesajı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan destek mesajı haber sayfamızda...

Destek Mesajı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.683 destek mesajı haberi bulunmuştur.
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Yahudi sanatçılar Gazze’ye destek mesajı verdi
Yahudi sanatçılar Gazze’ye destek mesajı verdi Aralarında Joaquin Phoenix, Debra Winger ve Joel Coen’in de bulunduğu 150’den fazla Yahudi sanatçı bu sene En İyi Uluslararası Film Oscarı’nı kazanan “The Zone of Interest”in yönetmeni Jonathan Glazer’ın Oscar törenindeki Gazze’ye destek konuşmasını destekleyen açık bir mektuba imza attı.
8.04.2024 Kültür Sanat
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’ İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate (42) cuma günü kanser tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra dünyanın her yerinden şifa dileyen mesajlar aldı.
25.03.2024 Dünya
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron Fransa Cumhurbaşkanı Macron son dönemde Rusya karşısındaki tutumunu büyük oranda değiştirdi ve Ukrayna savaşı konusunda en şahin lider haline geldi. Macron’un bu değişiminde hangi gelişmeler rol oynadı?
17.03.2024 Dünya
Mansur Yavaş'tan Mustafa Geyikçi'ye destek mesajı
Mansur Yavaş'tan Mustafa Geyikçi'ye destek mesajı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi için destek mesajı gönderdi.
15.03.2024 Gündem
Kanaat önderleri sahaya iniyor
Kanaat önderleri sahaya iniyor DEM Parti İstanbul’da büyükşehir için aday çıkarırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni hamlesi “Doğu ve Güneydoğu’dan kanaat önderleri” oldu.
23.02.2024 Gündem
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik Hastaneye getirildiğinde kritik durumdaydı. Doktorlar genç kadına hızla müdahale etti, ancak yaşam belirtisi göstermeyince ölüm saati ilan edildi. Ancak bedeni morga götürüldüğü sırada personel, 'istemsiz hareketleri' fark etti.
22.02.2024 Haberler
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik Hastaneye getirildiğinde kritik durumdaydı. Doktorlar genç kadına hızla müdahale etti, ancak yaşam belirtisi göstermeyince ölüm saati ilan edildi. Ancak bedeni morga götürüldüğü sırada personel, 'istemsiz hareketleri' fark etti.
22.02.2024 Dünya
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Üzülüyorum babamın kaybetmesine!
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Üzülüyorum babamın kaybetmesine! Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer aldı. Yarışmacının oğlu Aslan babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.
13.02.2024 Magazin
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Babamın kaybetmesine üzülüyorum!
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Babamın kaybetmesine üzülüyorum! Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç yarışmacuyu açıklamıştı. Yeni isimler arasında 2016 Survivor şampiyonu, 'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan da yer aldı. Avatar'ın oğlu Aslan'ın, babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.
13.02.2024 Cadde
Dünya basını da depremle sarsıldı! 'Sizi yalnız bırakmayacağız’
Dünya basını da depremle sarsıldı! 'Sizi yalnız bırakmayacağız’ 6 Şubat depremleri, dünya basınında da geniş yer buldu. 7 Şubat 2023 tarihli gazeteler, büyük felaketi okurlarına genellikle birinci sayfadan duyurdu. Yardım çağrılarında bulunan yabancı basın, dünyanın en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını vurguladı.
6.02.2024 Gündem
Avustralya Açık'ta Dayana Yastremska'nın peri masalı!
Avustralya Açık'ta Dayana Yastremska'nın peri masalı! Çek raket Noskova’yı set vermeden geçen Ukraynalı Dayana Yastremska, kırk altı yıl sonra Avustralya Açık yarı finaline elemelerden gelerek ulaşan ilk kadın tenisçi oldu.
25.01.2024 Tenis
Sofiane Feghouli'den Youcef Atal'a destek! 'Benim küçük kardeşim'
Sofiane Feghouli'den Youcef Atal'a destek! 'Benim küçük kardeşim' Fatih Karagümrük'ün tecrübeli orta sahası Sofine Feghouli, Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı kampındayken konuştu.
15.01.2024 Karagümrükspor
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sagiv Jehezkel açıklaması! 'Sözleşmesi feshedilecek'
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sagiv Jehezkel açıklaması! 'Sözleşmesi feshedilecek' Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Trabzonspor maçında gol attıktan sonra skandal bir sevince imza atan Sagiv Jehezkel ile yolların ayrılacağını açıkladı.
14.01.2024 Antalyaspor
Bakan Göktaş: Temel amacımız insanımızın en iyi şartlarda yaşamasıdır
Bakan Göktaş: Temel amacımız insanımızın en iyi şartlarda yaşamasıdır Bakan Göktaş, “20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır” dedi.
2.01.2024 Gündem
Kulüplerden Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı!
Kulüplerden Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı! Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali organizasyondaki eksiklikler nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bunun ardından kulüplerden art arda tepkiler geldi.
29.12.2023 Galatasaray
Başrol oyuncusu Filistin'e destek verdiği için kovulmuştu! 'Çığlık 7'nin yönetmeni projeden çekildi
Başrol oyuncusu Filistin'e destek verdiği için kovulmuştu! 'Çığlık 7'nin yönetmeni projeden çekildi İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarına tepki gösteren Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, 'antisemitist' (Yahudi düşmanı) olarak değerlendirilerek 'Çığlık 7' filminin kadrosundan çıkarılmıştı. Barrera'nın kovulmasının ardından, Jenna Ortega da yapımdan ayrılmıştı. 'Çığlık 7' filmine tepkiler sürerken, yönetmen Christopher Landon, yapımdan ayrıldığını açıkladı.
26.12.2023 Cadde
FIFA hakemlerinden Halil Umut Meler'e destek!
FIFA hakemlerinden Halil Umut Meler'e destek! FIFA hakemleri, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'e videolu destek mesajı gönderdi.
23.12.2023 Futbol
Adliyeye 'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla gitti, boşanamadı!
Adliyeye 'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla gitti, boşanamadı! Bursa'da Gülşah A.(29), boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine 'Osman, cehenneme kadar yolun var' ile 'Boşanıyoruz', yazdırdığı aracıyla geldi. Cadde ve sokaklarda tur atan Gülşah A., "Yol boyunca insanlar korna çaldı, video çekti, alkışladı, tebrik etti ve konvoy oluşturduk. İnsanlar çok pozitifti. Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim" dedi.
14.12.2023 Haberler
Adliyeye 'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla gitti, boşanamadı!
Adliyeye 'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla gitti, boşanamadı! Bursa'da Gülşah A.(29), boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine 'Osman, cehenneme kadar yolun var' ile 'Boşanıyoruz', yazdırdığı aracıyla geldi. Cadde ve sokaklarda tur atan Gülşah A., "Yol boyunca insanlar korna çaldı, video çekti, alkışladı, tebrik etti ve konvoy oluşturduk. İnsanlar çok pozitifti. Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Mauro Icardi: Şampiyonlar Ligi'nden elenmemiz acı verici!
Mauro Icardi: Şampiyonlar Ligi'nden elenmemiz acı verici! Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Kopenhag'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından paylaşımda bulundu.
13.12.2023 Galatasaray
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısına ilişkin aldıkları kararı açıkladı.
12.12.2023 Gündem
'Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım!'
'Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım!' Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5'inci maçında, İngiliz devi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel ile birlikte sarı-kırmızılı takımı tribünden destekledi. Sol ayağıyla attığı frikik golleriyle hafızalara kazınan Galatasaray'ın efsane oyuncusu Cevad Prekazi'li fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
30.11.2023 Cadde
Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e destek mesajı!
Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e destek mesajı! Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Manchester United'a attığı golü Filistin'e adadı.
29.11.2023 Galatasaray
The Sun'dan EURO 2024 simülasyonu! A Milli Futbol Takımı'na zorlu grup
The Sun'dan EURO 2024 simülasyonu! A Milli Futbol Takımı'na zorlu grup 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 kura çekiminde 2'nci torbada yer almayı garantiledi. İngilizler, EURO 2024'ün kura çekimini simüle etti. Bizim Çocuklar'ın grubu dikkat çekti.
23.11.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Destek Mesajı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.