Devekuşu

Devekuşu

Son dakika devekuşu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devekuşu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devekuşu haber sayfamızda...

Devekuşu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 470 devekuşu haberi bulunmuştur.
Ordu’da mahalle gezisine çıkan devekuşu tebessüm ettirdi
Ordu’da mahalle gezisine çıkan devekuşu tebessüm ettirdi Ordu’nun Altınordu ilçesinde aracıyla seyir halinde iken yolda gezintiye çıkan devekuşu gören bir vatandaş o anları cep telefonu ile kayda aldı. Görüntüler tebessüm ettirirken, devekuşlarının kapılarının açık bırakıldığı için yetiştirildikleri yerden kaçtıkları ortaya çıktı.
22.04.2024 Haberler
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, Milliyet Youtube kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Beste Sırapınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” programına konuk oldu
4.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Rıza'sı Bülent Seyran: 'Bu rol benim olmalı' dedim!
Taş Kağıt Makas'ın Rıza'sı Bülent Seyran: 'Bu rol benim olmalı' dedim! Her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı 'Ünlü Sohbetleri' YouTube kanalına konuk oldu. Başarılı oyuncu, Taş Kağıt Makas dizisinde canlandırdığı Alzheimer hastası Rıza Tanrıkulu karakteri ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Cadde
20 milyon liralık ‘deri’ operasyonu
20 milyon liralık ‘deri’ operasyonu İstanbul Zeytinburnu’nda bir çanta imalathanesine düzenlenen baskında, Endonezya ve uzakdoğu ülkelerinden kaçak olarak getirilen, piyasa fiyatı 20 milyon lira değerinde çok sayıda çantayla 1501 piton yılanı ve devekuşu derisi ele geçirildi.
7.03.2024 Gündem
Zeytinburnu'nda baskın: Bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ele geçirildi
Zeytinburnu'nda baskın: Bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ele geçirildi İstanbul‘un Zeytinburnu ilçesinde bir çanta imalathanesine düzenlenen baskında, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ile bu malzemelerden imal edilmiş çantalar ele geçirildi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünün ele geçirildiği atölye sahibi gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Haberler
Hayvanları tanımak için daha vakit var!
Hayvanları tanımak için daha vakit var! Dünyanın en kapsamlı hayvan anatomi sergisi olarak bilinen “Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi”ni 100 bin kişi ziyaret etti.
9.02.2024 Kültür Sanat
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı 8 bin 500 yıllık tarihe sahip İstanbul’un hayvanları bugünden oldukça farklıydı. Karada bizonlar, filler gezer, denizde carettalar, yunuslar yüzer, havada da akbabalar uçardı.
24.12.2023 Gündem
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım!
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım! Sinan Çalışkanoğlu, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 'Selena', 'Türk Malı', 'Kertenkele' ve 'Güldür Güldür Show' birçok projede yer alan Çalışkanoğlu, oyunculuğa nasıl başladığını anlattı.
14.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Eskişehir’de hobi bahçesindeki 2 deve kuşu firar etti
Eskişehir’de hobi bahçesindeki 2 deve kuşu firar etti Eskişehir’in Beylikova ilçesindeki bir hobi bahçesinden kaçan 2 deve kuşunu bulmak için jandarmanın da desteği ile arama çalışmaları başlatıldı.
22.09.2023 Yaşam
Türkiye su altı arkeoloji haritası hazırlanıyor! Çarpıcı 'Atlantis' yorumu
Türkiye su altı arkeoloji haritası hazırlanıyor! Çarpıcı 'Atlantis' yorumu Türk bilim insanı Prof. Dr. Cemal Pulak, Türkiye’nin su altı arkeoloji haritasına ilişkin çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı.
17.06.2023 Gündem
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu Başrolünde Robert Downy Jr'ın yer aldığı yabancı film Dolittle, 2020 yılında vizyona girdi. Film fantastik komedi türünde yapımdır. ABD yapımı Dolittle filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? İşte, Dolittle filmi detayları...
30.01.2023 Cadde
Bülbülü altın kafese koymuşlar…
Bülbülü altın kafese koymuşlar… Ata Demirer’in yeni filmi “Bursa Bülbülü”, ‘80’ler Türkiye’sinden Yeşilçam kodlarıyla sımsıcak ve nostaljik bir hikâye anlatırken sinemanın sevilen isimlerinin filmlerini neden beyaz perdede izleyemediğimizi de sorgulatıyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Benzersiz mega malikaneye servet... 40 milyon dolara satıldı!
Benzersiz mega malikaneye servet... 40 milyon dolara satıldı! İçinde kendi sinema salonu ve hapishanesi de olan 8 yatak odalı, 2 bin 790 metrekarelik ev, 25 yıldan daha uzun sürede inşa edildi.
5.12.2022 Dünya
Yunan medyası: Türkiye'den gövde gösterisi, Erdoğan ABD ile yeni cephe açtı
Yunan medyası: Türkiye'den gövde gösterisi, Erdoğan ABD ile yeni cephe açtı Devlet kanalına çıkan korgeneral Yunanistan'ın acele etmesini istedi, İsraillilerin Yunan pilotları eğiteceği projenin açılışında konuşan Yunan general ise Türkiye'nin adını anmadı. Türk medyasında yayımlanan bir harita da öne çıkarıldı.
22.10.2022 Dünya
Erdoğan 'kulak arkası ettiler' demişti! Lafarge suçunu kabul etti
Erdoğan 'kulak arkası ettiler' demişti! Lafarge suçunu kabul etti ABD’de görülen davada Fransız çimento devi Lafarge, Suriye'de bir fabrikayı çalışır halde tutmak için terör örgütü DEAŞ’a ödeme yaptığı için kendisine yöneltilen “DEAŞ'a yardım etme" suçunu kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıl 'Lafarge' firması ile ilgili yaptığı açıklamada, ' Lafarge’ın DEAŞ’a rüşvet verdiğini, terörü finanse ettiğini, Macron’a ve Avrupa’da pek çok lidere söyledim. Ancak hep kulak arkası ettiler' demişti.
18.10.2022 Dünya
Deve Kuşu Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Deve Kuşu Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir?
Deve Kuşu Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Deve Kuşu Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir? Deve kuşu kelimesinin yazılışının çok fazla karıştırıldığı bilinmektedir. Deve kuşu yazımında en fazla yapılan yanlışlıklardan birisi de kelimenin birleşik bir şekilde yazılması olmaktadır. Devekuşu şeklinde yazılması durumunda kelimenin yanlış yazıldığı söylenebilir. Deve kuşu birleşik bir isim olarak görünse bile doğru olarak yazılması için ayrı ayrı yazılması gerekmektedir. İşte, deve kuşu yazılışı hakkında merak edilenler.
16.09.2022 Sözlük
Ruhi Sarı: Ankara'ya yetişebildim, Antalya’yı ve Adana'yı kaçırdım!
Ruhi Sarı: Ankara'ya yetişebildim, Antalya’yı ve Adana'yı kaçırdım! TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programının 'Babalar Günü Özel' konuğu, oyuncu Ruhi Sarı oldu. Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan sanatçı, Tunç Basaran'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Sen de Gitme' ile sinema kariyerine adım atmıştı. 1995 yapımı filmdeki performansıyla üç ayrı festivalde 'Onur Ödülü' ve 'Umut Veren Erkek Oyuncu' ödülleri kazanan Sarı, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
18.06.2022 Cadde
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde
'Evlenme yıl dönümümüz kutlu olsun koca kafalı yârim'
'Evlenme yıl dönümümüz kutlu olsun koca kafalı yârim' Mayıs 2015'te yaşamını yitiren Zeki Alasya'nın eşi Jülide Alasya, sosyal medyada usta sanatçı ile fotoğraflarını yayınladı. Jülide Alasya, yedi yıl evli kaldıktan sonra karaciğer rahatsızlığından kaybettiği Türk sineması ve tiyatrosunun duayen ismi için duygu yüklü bir mesaja imza attı.
25.05.2022 Cadde
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları)
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları) Oya Başar 11 Şubat 1956 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Oya Başar kariyerine çok erken yaşlarda başladı. 8 yaşındayken İBB şehir tiyatrolarına giren usta sanatçı İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli tiyatrolarda görev aldı. İşte Oya Başar hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
21.05.2022 Cadde
Nilgün Belgün kimdir, nereli? Nilgün Belgün kaç yaşında? İşte biyografisi
Nilgün Belgün kimdir, nereli? Nilgün Belgün kaç yaşında? İşte biyografisi Kanal D'nin yeni programı Afara'ya konuk olan isimler arasında yer alan Nilgün Belgün hakkında meraklı arayış başladı. Kimi izleyici Nilgün Belgün kimdir, kaç yaşında araması yaparken, kimi izleyici Nilgün Belgün nereli araştırması yapıyor. Peki Nilgün Belgün'ün bugüne kadar yer aldığı projeler nedir? İşte Nilgün Belgün'ün biyografisi...
29.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Devekuşu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.