Devlet Desteği

Devlet Desteği

Son dakika Devlet Desteği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Devlet Desteği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Devlet Desteği haber sayfamızda...

Devlet Desteği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.689 devlet desteği haberi bulunmuştur.
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm"
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm" Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor.
18.04.2024 Haberler
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm"
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm" Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor.
18.04.2024 Ekonomi
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Kodallı Çiftliği köyünde yaşayan ve bir dönem Fizik öğretmenliği yaptıktan sonra köy hayatını seçerek “Köyümde yaşamak için bir ‘SÜRÜ’ nedenim var” projesinden faydalanan Celal Yazır, hayvan sayısını 100’den 500’e çıkardı.
12.04.2024 Ekonomi
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı!
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı! E-ticaret ve dijital pazarlama alanında liderliğini kanıtlayan MZN Danışmanlık, Van Teknokent’te yeni ofisini açtı. 5. Ofislerinde devlet destekli Ar-Ge ve yazılım projelerini yürütecek olan MZN Danışmanlık Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandıracak yeni bir girişime daha imza attı.
8.04.2024 Advertorial
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
Kendi silahlarını üretiyor, sırada tank yapımı var: Devletimizden yardım bekliyorum
Kendi silahlarını üretiyor, sırada tank yapımı var: Devletimizden yardım bekliyorum Mardin'in Nusaybin ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Ersin Ahmet Ak, 8 yıldır çalışmalar yaparak yenilikler keşfetmeye yöneldi. Silah tasarımı ve üretimi yapan Ak, gelecekte tank ve top yapmak istediğini söyledi.
26.03.2024 Gündem
Toplandığı malzemelerden kendi silahlarını yapıyor: Elimdekiler en güçlü olanlar
Toplandığı malzemelerden kendi silahlarını yapıyor: Elimdekiler en güçlü olanlar Mardin'in Nusaybin ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Ersin Ahmet Ak, 8 yıldır çalışmalar yaparak yenilikler keşfetmeye yöneldi. Silah tasarımı ve üretimi yapan Ak, gelecekte tank ve top yapmak istediğini söyledi.
26.03.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında elektrik ve doğal gazda yapılan devlet katkısı ile emeklilerin ikramiyeleri konusunda tartışma yaşandı' iddiasının doğru olmadığını duyurdu.
24.03.2024 Gündem
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı!
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı! Geçtiğimiz yıl hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan esnafa erken emeklilik ve ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi merakla bekleniyor. Peki emeklilikte reform niteliği taşıyan iki büyük düzenleme bu yıl hayata geçer mi? Erken emeklilikte şartlar neler, ev hanımlarına emeklilikte devlet desteği ne kadar olacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Ekonomi
Devlet destek verdi: Günde 350 kilo yufka üretiyorlar
Devlet destek verdi: Günde 350 kilo yufka üretiyorlar Bingöl’de kuzeniyle birlikte kadın kooperatifi kuran Ayşe Eyüpkoca, devlet desteği alarak yufka üretim tesisi kurdu. Eyüpkoca 7 kadınla birlikte günde 350 kilo yufka üreterek Bingöl ve çevre illere satış yapıyor.
22.02.2024 Kobi
Devlet destek verdi: Günde 350 kilo yufka üretiyorlar
Devlet destek verdi: Günde 350 kilo yufka üretiyorlar Bingöl’de kuzeniyle birlikte kadın kooperatifi kuran Ayşe Eyüpkoca, devlet desteği alarak yufka üretim tesisi kurdu. Eyüpkoca 7 kadınla birlikte günde 350 kilo yufka üreterek Bingöl ve çevre illere satış yapıyor.
19.02.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk mühendislerince geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli sivil gözetim radarının saha kabulünün başarı ile yapıldığını ve Gaziantep Havalimanı’nda hizmete hazır olduğunu bildirdi.
18.02.2024 Ekonomi
Devlet desteği ile kurdu! Aylık 80 bin TL olan elektrik gideri sıfıra indi
Devlet desteği ile kurdu! Aylık 80 bin TL olan elektrik gideri sıfıra indi Yozgat’ta devlet desteğiyle büyükbaş hayvan çiftliği kuran serbest veteriner hekim Altan Gültekin, çiftliğin enerji ihtiyacını Güneş Enerji Sistemi (GES) ile karşılıyor.
18.02.2024 Ekonomi
Gözlerinin önünde 3 cinayet işlenen çocuğa devlet desteğiyle amcası bakacak
Gözlerinin önünde 3 cinayet işlenen çocuğa devlet desteğiyle amcası bakacak Bursa'da, kendisini büyüten babaannesi, dedesi ve amcası gözlerinin önünde babası Abdulsamet Yayaşit tarafından öldürülen 7 yaşındaki F.D. ile 'Sevgi Evleri'nde devlet korumasında olan ağabeyi M.Y.'ye, amcası sahip çıktı. Amcalarına teslim edilen iki kardeşe, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü danışmanlığın yanı sıra, ekonomik, sosyal ve sağlık desteği verilecek.
10.02.2024 Gündem
Ev hanımlarına emeklilikte yaş şartı ve prim detayı! Kim ne kadar ödeyecek?
Ev hanımlarına emeklilikte yaş şartı ve prim detayı! Kim ne kadar ödeyecek? Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz emeklilikte prim ve yaş detayını açıkladı. İşte detaylar...
1.02.2024 Ekonomi
SSK ve BAĞKUR emeklileri merakla bekliyor! Ek ödemeler önümüzdeki hafta hesaplara yatar mı? İşte detaylar
SSK ve BAĞKUR emeklileri merakla bekliyor! Ek ödemeler önümüzdeki hafta hesaplara yatar mı? İşte detaylar Emeklilere ek zam düzenlemesini de içeren yasa perşembe günü Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Milyonlarca emekli ise zamlı maaşlarının ne zaman hesaplara geçeceğini merak ediyor. Peki ödemeler ne zaman olacak? İşte detaylar...
27.01.2024 Ekonomi
KARNE HEDİYESİ TAKDİR TEŞEKKÜR 2024: Karne hediyesi başvurusu nasıl alınır, nasıl yapılır? Başarı Teşvik Programı nedir?
KARNE HEDİYESİ TAKDİR TEŞEKKÜR 2024: Karne hediyesi başvurusu nasıl alınır, nasıl yapılır? Başarı Teşvik Programı nedir? Başarı teşvik programı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Karne günü olması sebebiyle takdir ya da teşekkür alan öğrencilere devlet desteği olacak mı, teşvik verilecek mi araştırılıyor. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın derece yapan öğrencilerle ilgili açıklamalarının ardından takdir teşekkür alana devlet desteği sağlanacak mı, sorusu gündeme gelmişti.
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Özel okullar devletten teşvik istiyor! Dünyada örnekler nasıl?
Özel okullar devletten teşvik istiyor! Dünyada örnekler nasıl? Özel okullarda yapılacak zam oranı yüzde 56,89’u geçemeyecek. Ancak sektör temsilcileri son 5 yılda giderler yüzde 440 artarken öğrenim ücretlerine yüzde 326 zam yapıldığını, oran artmazsa 2 bin okulun kapanabileceğini söylüyor, devletten destek bekliyorlar.
17.01.2024 Eğitim
Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor! Devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı
Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor! Devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı Geçtiğimiz yıl altın, borsa ve mevduat yatırımcılara yüksek getiri sunmuştu. Ancak paralarını Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) değerlendirmek isteyenler için de cazip fırsatlar sunuluyor. BES’te devlet katkısı arttı. Peki şu anda BES’e yatırım yapmak mantıklı mı? İşte cevabı...
12.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Gündem
Biden’in teknoloji kozu ‘çip’siz kaldı! Hedefler şaştı
Biden’in teknoloji kozu ‘çip’siz kaldı! Hedefler şaştı Samsung’un ABD’de kuracağı fabrikada çip üretimi 2025 yılına ertelendi. Çip devi TSMC de Arizona’da 40 milyar dolarlık tesisindeki üretimi 2025 yılına ertelemişti. Biden 2024 yılındaki başkanlık seçimine elinde ‘teknoloji’ kozu olmadan girecek.
27.12.2023 Ekonomi
İş dünyasından asgari ücret önerisi! Bölgesel asgari ücret mümkün mü?
İş dünyasından asgari ücret önerisi! Bölgesel asgari ücret mümkün mü? Asgari ücrete zam pazarlığında sona gelindi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu üçüncü kez toplanacak ve 2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Zam pazarlığı öncesi ise iş dünyasından asgari ücret önerisi geldi. Peki asgari ücrette en güçlü beklenti ne? Bölgesel asgari ücret uygulanabilir mi? İşte detaylar...
25.12.2023 Ekonomi
Ev hanımlarına emeklilik imkanı geliyor
Ev hanımlarına emeklilik imkanı geliyor Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ikinci bir torba yasa daha Meclis gündemine geliyor. Yeni düzenleme ile ev hanımlarına sosyal güvence desteği ve emeklilik yolu açılacak. Son hazırlıkları yapılan teklifin, kısa süre içinde Meclis'e sunulması bekleniyor.
21.11.2023 Ekonomi
'Yurt dışındakilerden daha iyi tohum ürettik'
'Yurt dışındakilerden daha iyi tohum ürettik' Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, yerli ve milli ayçiçeği tohumunun tüm testlerden geçtiğini belirterek, "Hasat edildiğinde gördük ki bahsettiğimiz yabancı firmaların tohumları ile yağda ve verimlilikte ya aynı ya da daha iyi. Yağ oranlarında yüzde 40'ın üzerinde çıktı. Böylece artık şunu diyebiliyoruz; artık bizim tohumlarımız, Trakya'nın tohumları, yurt dışındaki yabancı tohumlar kadar iyi hatta bazı yerlerde daha iyi" dedi.
20.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Desteği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.