Devran Çağlar

Devran Çağlar

Son dakika Devran Çağlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Devran Çağlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Devran Çağlar haber sayfamızda...

Devran Çağlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38 devran çağlar haberi bulunmuştur.
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü! Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Diva, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü" demişti. 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Yılmaz Morgül, Ersoy hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.
20.01.2024 Cadde
2019'da Google'da neleri aradık?
2019'da Google'da neleri aradık? Her yıl olduğu gibi Google bu sene de en çok arananların listesini yayınladı. Yılın Arama Trendleri 2019'da beş farklı kategoride açıklandı. Listelerinin ilk sıralarında Genel kategoride “İstanbul Seçim Sonuçları”, “Geleceğe Nefes” ve “Deprem”; İsimler kategorisinde Emine Bulut, Yemek kategorisinde “Revani”, Diziler kategorisinde “Mucize Doktor”, Şarkılar kategorisindeyse Reynmen’den “Derdim Olsun” yer aldı.
19.12.2019 Teknoloji Haberleri
Devran Çağlar son yolculuğuna uğurlandı
Devran Çağlar son yolculuğuna uğurlandı Devran Çağlar olarak bilinen şarkıcı Mustafa Dağlar'ın cenazesi, Muğla'nın Marmaris ilçesinde toprağa verildi.
11.09.2019 Magazin
Son dakika: Devran Çağlar son yolculuğuna uğurlandı
Son dakika: Devran Çağlar son yolculuğuna uğurlandı Devran Çağlar olarak bilinen şarkıcı Mustafa Dağlar'ın cenazesi, Muğla'nın Marmaris ilçesinde toprağa verildi.
17.08.2019 Cadde
Devran Çağlar kimdir? Kaç yaşında vefat etti?
Devran Çağlar kimdir? Kaç yaşında vefat etti? Müzik sanatçısı Devran Çağlar hayatını kaybetti. Arabesk müziğinin önde gelen isimlerinden birisi olan Devran Çağlar kaç yaşında vefat etti. İşte Devran Çağlar'ın hayatı ile ilgili merak edilenler...
17.08.2019 Gündem
Arabeskin gizli yıldızıydı
Arabeskin gizli yıldızıydı 1980’lerden itibaren arabesk dinleyicilerinin yakından takip ettiği Devran Çağlar, önceki gün 56 yaşında hayatını kaybetti. Maltepe’deki evinde yapayalnız son nefesini veren Devran Çağlar’ın hikâyesi en az söylediği şarkılar kadar acıklı...
17.08.2019 Gündem
Ünlü şarkıcı Devran Çağlar hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Devran Çağlar hayatını kaybetti! Ses sanatçısı Devran Çağlar, kaldığı rezidansta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 
11.09.2019 Haberler
Devran Çağlar kimdir? Devran Çağlar'ın ölüm nedeni ne?
Devran Çağlar kimdir? Devran Çağlar'ın ölüm nedeni ne? Devran Çağlar kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı olan Devran Çağlar geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata gözlerini yumdu. Peki Devran Çağlar kimdir?
15.08.2019 Gündem
Son dakika | Ünlü şarkıcı Devran Çağlar hayatını kaybetti!
Son dakika | Ünlü şarkıcı Devran Çağlar hayatını kaybetti! Şarkıcı Devran Çağlar, Maltepe kaldığı rezidansta ölü bulundu.
16.08.2019 Cadde
Kağıthane’nin kaderini karga çizdi
Kağıthane’nin kaderini karga çizdi Hüseyin Irmak’ın ‘İlk Çağdan Günümüze Kağıthane’ adlı kitabına göre, İstanbul, Kağıthane’de kurulacakmış. Ancak kuruluş töreninde bir karga, kurban etinden parça kapıp kaçınca, İstanbul, Kağıthane yerine Sarayburnu’nda kurulmuş
31.03.2019 Gündem
Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı
Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar'ın (54) son hali herkesi şaşırttı.
12.05.2018 Cadde
Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı
Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar'ın (54) son hali herkesi şaşırttı.
12.05.2018 Cadde
Eşref Kolçak: Ah benim dik kafalı Harun’um...
Eşref Kolçak: Ah benim dik kafalı Harun’um... Yeşilçam’ın efsane oyuncularından 90 yaşındaki Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak’ın vefatının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.
30.07.2017 Cadde
Devran Çağlar, Onur Akay’a canlı yayında hesap sordu
Devran Çağlar, Onur Akay’a canlı yayında hesap sordu Onur Akay'ın sosyal medya hesabından 80'li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olan Devran Çağlar'ın, Almanya'da hayatını kaybettiği duyuruldu. Ancak bir süre sonra haberin yalan olduğu ortaya çıktı.
24.03.2017 Cadde
Onur Akay 'Devran Çağlar öldü' dedi ama menajeri...
Onur Akay 'Devran Çağlar öldü' dedi ama menajeri... Ses sanatçı Onur Akay, 80'li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olan 54 yaşındaki Devran Çağlar'ın, Almanya'da hayatını kaybettiğini duyurdu. Ancak Akay, sosyal medya hesabının hacklendiğini söyledi.
23.03.2017 Cadde
Onur Akay 'Devran Çağlar öldü' dedi ama menajeri...
Onur Akay 'Devran Çağlar öldü' dedi ama menajeri... Ses sanatçı Onur Akay, 80'li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olan 54 yaşındaki Devran Çağlar'ın, Almanya'da hayatını kaybettiğini duyurdu. Ancak Akay, sosyal medya hesabının hacklendiğini söyledi.
23.03.2017 Cadde
Bizi ağlatıyor, kendisi de ağlıyor
Bizi ağlatıyor, kendisi de ağlıyor Yeni şarkıları ve klasiklerinden oluşan "O Gece" albümünü çıkaran Ümit Besen: "Duygusal filmlerde ağlarım, o yüzden sinemada gizlenirim"
16.05.2003 Cumartesi
‘Devlet Bahçeli çekilince duygulanıp şiir yazdım’
‘Devlet Bahçeli çekilince duygulanıp şiir yazdım’ ‘Devlet Bahçeli çekilince duygulanıp şiir yazdım’
16.05.2003 Cumartesi
SOLAĞIM acaba eşcinsel miyim
SOLAĞIM acaba eşcinsel miyim Bilimadamları açıkladı: Solak erkeklerin eşcinsellik eğilimi sağlaklara oranla yüzde 39, kadınlarınki ise yüzde 50 fazla
5.02.2001 Gündem
Adanaspor, Boluspor deplasmanında kazandı!
Adanaspor, Boluspor deplasmanında kazandı! Trendyol 1. Lig'in 1'inci haftasında Boluspor, Adanaspor'a 2-0 mağlup oldu.
11.08.2023 1.Lig
Seda Sayan: Murat Boz'u evlendireceğim
Seda Sayan: Murat Boz'u evlendireceğim Sunucusu olduğu programda solistlik yapan Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşini sahnede yalnız bırakmadı. Sahnelere çok fazla zaman ayırmadığını söyleyen Sayan, “Beni çıkarmaya paraları yetmiyor” diyerek espri yaptı. ‘O Ses Yılbaşı’ programıyla ilgili de konuşan şarkıcı, 'Murat Boz' açıklamasıyla dikkat çekti.
10.01.2023 Cadde
Çağlar Devirler Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Çağlar Devirler Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Savaş, göç ve fetih gibi toplumsal olaylara göre belirlenen dönemlere çağ denir. Örneğin, yazının icadından önceki dönem Tarih Öncesi Çağlar olarak adlandırılmıştır. Çünkü bu dönemde tarihe dair hiçbir yazılı belge bulunmamaktadır. Kavimler Göçü ile Orta Çağ, İstanbul'un fethi ile Yeni Çağ başlamıştır. Devir ise hem zaman hem de dönmek anlamına gelir. Bulmacada Çağlar ve Devirler kelimeleri hakkında merak edilen ayrıntıları derledik.
17.07.2022 Eğitim
Bahçelievler'de bir baba 6 yaşındaki oğlunu öldürdü
Bahçelievler'de bir baba 6 yaşındaki oğlunu öldürdü Bahçelievler'de bir baba, 6 yaşındaki oğlu Devran P.'yi bıçakla öldürdü. Daha sonra intihar girişiminde bulunan baba yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Haberi alan bazı akrabalar ise eve sokağa geldiklerinde sinir krizi geçirdi.
25.12.2021 Gündem
Dayanışmanın en şiirsel hali
Dayanışmanın en şiirsel hali Yeniden perdelerini açmasını sabırsızlıkla beklediğimiz tiyatro salonlarının emekçileri için bir araya gelen isimler Dayanışmanın 100’ü Şiir projesiyle 51 şairden 100 şiir seslendirdi.
31.05.2020 Pazar
Hidayet Türkoğlu açıkladı! Final neden Mardin'de?
Hidayet Türkoğlu açıkladı! Final neden Mardin'de? Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nı Mardin'de düzenlemelerinin sebebini açıkladı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Devran Çağlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.