Dgs Ek Yerleştirme

Dgs Ek Yerleştirme

Son dakika DGS ek yerleştirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DGS ek yerleştirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DGS ek yerleştirme haber sayfamızda...

Dgs Ek Yerleştirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 176 dgs ek yerleştirme haberi bulunmuştur.
2023 DGS EK TERCİH TABAN PUANLARI: 📌DGS taban puanları nedir? İşte DGS ek tercih taban ve tavan puanları...
2023 DGS EK TERCİH TABAN PUANLARI: 📌DGS taban puanları nedir? İşte DGS ek tercih taban ve tavan puanları... DGS ek tercih taban puanları merak ediliyor. DGS ek yerleştirme sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklandı. DGS ek tercih sonuçlarının belli olmasıyla beraber gözler DGS ek tercih taban puanlarına çevrildi. İşte 2023 DGS taban puanları ve tavan puanları...
10.10.2023 Bilgi Rehberi
MEB'den özel okullara 'hayalet sınıf' incelemesi
MEB'den özel okullara 'hayalet sınıf' incelemesi Milli Eğitim Bakanlığı, açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12'nci sınıf öğrencileri için derslerin işlenmediği, devamsızlığın dikkate alınmadığı 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme başlattı.
10.10.2023 Eğitim
ÖSYM duyurdu: 2023-DGS Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı
ÖSYM duyurdu: 2023-DGS Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.
10.10.2023 Gündem
Üniversiteler ne zaman, hangi tarihte açılacak? 2023-2024 Akademik takvim belli oldu mu, üniversitelerde online eğitim mi olacak?
Üniversiteler ne zaman, hangi tarihte açılacak? 2023-2024 Akademik takvim belli oldu mu, üniversitelerde online eğitim mi olacak? Bu yıl üniversitelerin açılış tarihi araştırılıyor. YKS yerleştirme sonuçları tamamlandı. Ek yerleştirme işlemleri ve DGS ek yerleştirme tarihleri de bekleniyor. Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler ise üniversite açılış tarihini merak ediyor. Peki, akademik takvim belli oldu mu?
27.09.2023 Bilgi Rehberi
DGS SONUÇLARI | Dikey Geçiş Sınavı ek tercih sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı...
DGS SONUÇLARI | Dikey Geçiş Sınavı ek tercih sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı... DGS ek tercih sonuçları için sabırsız bir bekleyiş söz konusuydu... Üniversite adayları ÖSYM'den gelecek haberi heyecanla bekliyordu. Sıkça resmi ve sosyal medya hesapları kontrol edilirken "DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusu yöneltiliyordu ve beklenen haber geldi.
17.10.2022 Bilgi Rehberi
2022 DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi gün? ÖSYM tarafından DGS ek yerleştirme tarihi belli oldu mu?
2022 DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi gün? ÖSYM tarafından DGS ek yerleştirme tarihi belli oldu mu? DGS ek tercih başvurusu ardından adaylar merakla Dike Geçiş Sınavı yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı. Bu nedenle de "DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS ek yerleştirme tarihi belli mi?" sorusu peş peşe geliyor. İşte, DGS yerleştirme sonuç tarihi...
13.10.2022 Bilgi Rehberi
2022 DGS EK TERCİH kılavuzu yayımlandı! DGS ek tercihleri ne zaman sona erecek, nereden ve nasıl başvurulur?
2022 DGS EK TERCİH kılavuzu yayımlandı! DGS ek tercihleri ne zaman sona erecek, nereden ve nasıl başvurulur? DGS ek yerleştirme için kılavuz yayımalandı ve ek tercih süreci de başlıyor! ÖSYM tarafından yapılan duyurunun ardından DGS ek tercih başvuruları alınmaya başlandı. DGS ek tercih kılavuzu yayımlanırken Lisans programlarının taban puanları ve kontenjan sayıları da açıklandı. İşte DGS ek tercih taban puanları ve kontenjan sayıları...
5.10.2022 Bilgi Rehberi
DGS ek tercih ne zaman yapılacak? 2022 DGS ek tercih olacak mı? İşte son durum
DGS ek tercih ne zaman yapılacak? 2022 DGS ek tercih olacak mı? İşte son durum Dikey Geçiş Sınavı tamamlandı. Ardından sonuçlar açıklandı ve adaylar başarı puanlarına göre üniversite ve bölüm tercih etti. 2022-2023 Eğitim yılında DGS ile üniversiteye yerleşen öğrencilerin yanı sıra açıkta kalan adaylar da merak konusu oldu. DGS ek tercih var mı, ne zaman? soruları yoğun ilgi görüyor. Peki DGS ek tercih kılavuzu 2022 yayımlandı mı, boş kontenjanlar açıklandı mı?
23.09.2022 Bilgi Rehberi
DGS ek tercih başvuruları başladı mı, ne zaman başlar?
DGS ek tercih başvuruları başladı mı, ne zaman başlar? DGS tercih sonuçları açıklanırken üniversiteye yerleşemeyen üniversite adayları ek tercihleri bekliyor. ÖSYM'den tarih duyurusu henüz gelmezken sıkça "DGS ek tercih başvuruları başladı mı, ne zaman başlar?" diye soruluyor.
8.09.2022 Bilgi Rehberi
DGS ek tercih başvuruları ne zaman başlar? 2022 DGS ek yerleştirme kılavuzu yayımlandı mı?
DGS ek tercih başvuruları ne zaman başlar? 2022 DGS ek yerleştirme kılavuzu yayımlandı mı? 2022 DGS tercih sonuçları bugün ilan edildi. Herhangi bir üniversiteye yerleşemeyenlerin önlerinde bir şans daha var, o da ek tercihler... Şimdi binlerce kişi "DGS ek yerleştirme başvuruları ne zaman başlar? DGS ek yerleştirme kılavuzu yayımlandı mı?" diye soruyor.
7.09.2022 Bilgi Rehberi
2021 KYK burs başvurusu başladı mı? KYK bursu ne kadar, başvuru nasıl yapılır?
2021 KYK burs başvurusu başladı mı? KYK bursu ne kadar, başvuru nasıl yapılır? KYK burs başvurusu heyecanla öğrenciler tarafından bekleniyor. YKS 2.ek tercih sonuçlarının belli olmasından sonra bugün DGS ek yerleştirme sonuçları da açıklandı. Ek tercih sonuçları sonrasında öğrenciler KYK burs ve kredi başvurusu son dakika gelişmelerini araştırıyorlar. KYK bursu başvuru tarihlerinin yanı sıra KYK burs miktarı merak edilen bir diğer konu. Peki KYK burs başvuruları ne zaman yapılacak 2021? KYK bursu ne kadar?
30.10.2021 Gündem
DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 DGS ek tercih sonuçları...
DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 DGS ek tercih sonuçları... 2021 DGS ek tercih işlemleri tamamlandı. ardından DGS ek tercihte bulunan adaylar arayışa geçti. DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu gündeme oturdu. Son zamanlarda büyük merak konusu olan DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı ya da ÖSYM tarih verdi mi?
26.10.2021 Gündem
DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS ek tercih işlemleri dün sona erdi. Üniversite adayları DGS ek tercih sonuçları için arayışa başladı. Üniversite tercihinde bulunanlar DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak aramasına geçti. İşte DGS ek tercih sonuçları hakkında merak edilenler...
22.10.2021 Gündem
DGS ek tercih tarihleri belli oldu mu? 2021 DGS ek tercih ne zaman, nasıl yapılır? Gözler ÖSYM'de...
DGS ek tercih tarihleri belli oldu mu? 2021 DGS ek tercih ne zaman, nasıl yapılır? Gözler ÖSYM'de... DGS sınavına katılan adaylar, tercih işlemlerini yaptı ve yerleştirildikleri okul ve bölümler açıklandı. Ardından herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen ve açıkta kalan üniversite adayları DGS ek tercih var mı arayışına geçti. DGS ek tercih ne zaman yapılacak sorusuna ilgi artarken, DGS ek tercih nasıl ve nereden yapılır sorusu da merak konusu oldu. İşte DGS ek tercih hakkında merak edilenler...
1.10.2021 Gündem
YÖK'ten dikey geçiş kayıtlarını yaptıramayan adaylara yeni fırsat
YÖK'ten dikey geçiş kayıtlarını yaptıramayan adaylara yeni fırsat Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2021-DGS) sonucuna göre üniversitelere yerleşen ancak mazereti nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylara ikinci bir fırsat tanındı.
30.09.2021 Gündem
DGS ek tercih ne zaman, kılavuzu yayımlandı mı? 2021-2022 DGS ek tercih kontenjanları açıklandı mı?
DGS ek tercih ne zaman, kılavuzu yayımlandı mı? 2021-2022 DGS ek tercih kontenjanları açıklandı mı? 2021 Yılının Dikey Geçiş Sınavına (DGS) katılan ve ilk tercihlerde herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen öğrenciler, DGS ek tercih ne zaman, kılavuzu yayımlandı mı? aramasına geçti. 2021-2022 Eğitim yılının DGS ek tercih kontenjanları ÖSYM tarafından açıklandı mı? İşte detaylar...
27.09.2021 Gündem
DGS ek tercih tarihleri 2021 ne zaman başlayacak? DGS ek tercih nasıl yapılır?
DGS ek tercih tarihleri 2021 ne zaman başlayacak? DGS ek tercih nasıl yapılır? DGS ek tercih işlemleri için heyecan dorukta. 2021 DGS ek tercihinde bulunmak isteyen adaylar DGS ek tercih ne zaman, nasıl yapılır arayışında. İşte ÖSYM tarafından alınacak olan DGS ek tercih ile ilgili son gelişmeler...
23.09.2021 Gündem
DGS ek tercih (yerleştirme) ne zaman 2021, 2.tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS ek tercihi kimler yapabilir, ek tercih hakkı var mı?
DGS ek tercih (yerleştirme) ne zaman 2021, 2.tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS ek tercihi kimler yapabilir, ek tercih hakkı var mı? DGS ek tercihlerle ilgili detaylar adayların gündeminde yer alıyor. DGS tercih sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. İstediği bölüme yerleşemeyenler ise DGS ek tercihlerin olup olmadığını ve tarihlerini merak ediyorlar. Peki DGS ek tercihleri oluyor mu, ne zaman başlıyor?
16.09.2021 Gündem
DGS sonuçları belli oldu! DGS tercih sonuçları sorgulama ekranı!
DGS sonuçları belli oldu! DGS tercih sonuçları sorgulama ekranı! Dikey Geçiş Sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı. DGS tercih sonuçları ÖSYM'nin sitesinden öğreniliyor. İşte merakla beklenilen sonuçlar için erişim linki...
14.09.2021 Gündem
DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme sonuçları açıklandı.  ÖSYM’nin internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, 5-11 Kasım’da tercihleri alınan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme işlemleri tamamlandı.
20.11.2020 Eğitim
2020 DGS ek tercih sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı... Üniversite kayıtları ne zaman?
2020 DGS ek tercih sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı... Üniversite kayıtları ne zaman? DGS ek tercihler 11 Kasım'da sona ermişti. Adaylar günlerdir DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna cevap arıyordu. ÖSYM az önce sabırsız bekleyişe son verdi ve sonuçları ilan etti. İşte ÖSYM DGS ek tercih sonuç sorgulama ekranı...
19.11.2020 Gündem
DGS ek tercih sonuçları açıklandı, sorgulama ekranı için TIKLA! 2020 DGS ek yerleştirme sonuçları sorgulama sayfası...
DGS ek tercih sonuçları açıklandı, sorgulama ekranı için TIKLA! 2020 DGS ek yerleştirme sonuçları sorgulama sayfası... DGS ek tercihleri 5-11 Kasım tarihleri arasında yapıldı. İki yıllık önlisans eğitimini dört yıllık lisans eğitimine tamamlamak isteyen adayların heyecanla beklediği DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. İşte 2020 DGS ek tercih sonuçları sorgulama ekranı...
19.11.2020 Gündem
Son dakika... ÖSYM Başkanı duyurdu! DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
Son dakika... ÖSYM Başkanı duyurdu! DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün, 2020 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
19.11.2020 Gündem
DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? DGS ek yerleştirme sonuçları ile ilgili ayrıntılar...
DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? DGS ek yerleştirme sonuçları ile ilgili ayrıntılar... DGS ek tercihleri 5-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. DGS ek tercih ödemleri ise 12 Kasım tarihine kadar devam ediyor. Tercih yapan adaylar sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyorlar. Peki DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?
12.11.2020 Gündem
DGS ek tercihleri ne zaman yapılacak 2020? DGS yerleştirme taban puanları açıklandı! İşte ek yerleştirme ile ilgili detaylar...
DGS ek tercihleri ne zaman yapılacak 2020? DGS yerleştirme taban puanları açıklandı! İşte ek yerleştirme ile ilgili detaylar... DGS ek tercih tarihi ve yerleştirme taban puanları adaylar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Heyecanla beklenen DGS sonuçları dün açıklandı. İstediği bölüme yerleşemeyenler ek tercih tarihini bekliyorlar. Peki DGS ek tercihleri ne zaman 2020? İşte DGS taban puanları...
8.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dgs Ek Yerleştirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.