DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri ne zaman alınacak?
DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri ne zaman alınacak? DGS tercihleri için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. 30 Haziran tarihinde gerçekleştirlen Dikey Geçiş Sınavının ardından sonuçlar 25 Temmuz tarihinde sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine sunulmuştu. Tercihler için heyecan içinde bekleyen adaylar kılavuzun yayımlanacağı tarihi merak içinde bekliyor. Peki DGS tercihleri ne zaman alınacak?
18.08.2019 Gündem
DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri ne zaman alınacak?
DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri ne zaman alınacak? DGS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler ÖSYM'ye çevrildi. Binlerce adayı yakından ilgilendiren DGS sınavının ardından Önlisans eğitimini Lisans eğitimine tamamlamak isteyen adaylar tercihlerin ne zaman alınacağı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki DGS tercihleri hangi tarihler arasında alınacak?
6.08.2019 Gündem
DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri ne zaman alınacak?
DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri ne zaman alınacak? DGS tercihleri için geri sayım sürüyor. 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilen DGS sınavının ardından sonuçlar adayların erişimine 25 Temmuz tarihinde açılmıştı. Sonuçların açıklanmasının ardından tercihlerin ne zaman alınacağını merak eden adaylar ÖSYM'den yapılacak olan açıklamaya gözünü dikti.Peki DGS tercihleri ne zaman alınacak?
2.08.2019 Gündem
DGS tercihleri başladı mı? Binlerce adayın gözü ÖSYM'de...
DGS tercihleri başladı mı? Binlerce adayın gözü ÖSYM'de... DGS tercihleri başladı mı, Dikey Geçiş Sınavı tercihleri nasıl yapılır? 2018 DGS'ye katılan öğrenciler büyük bir merakla bu soruların cevaplarını arıyor ve ÖSYM'den yapılacak açıklamayı bekliyor.
6.09.2018 Gündem