Dicle Nehri

Dicle Nehri

Son dakika Dicle Nehri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dicle Nehri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dicle Nehri haber sayfamızda...

Dicle Nehri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.020 dicle nehri haberi bulunmuştur.
14 gündür kayıp olan çocuktan acı haber
14 gündür kayıp olan çocuktan acı haber Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaybolan 16 yaşındaki çocuğun cansız bedeni Dicle Nehri’nde çıkartıldı.
5.04.2024 Gündem
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık Bağdat’taki zirvenin gündeminde üç temel konu var: “Bağdat’ın PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmesi, Kalkınma Yolu Projesi ve Dicle’nin ardından Fırat nehrinden de su salınımı”
14.03.2024 Gündem
Diyarbakır’da erkek cesedi bulundu
Diyarbakır’da erkek cesedi bulundu Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Dicle Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.02.2024 Haberler
Çocuklar fark etti korkunç olay ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Çocuklar fark etti korkunç olay ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Dicle Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.02.2024 Gündem
Murat Kurum: CHP’li yönetim 10 vaadinden sadece 1’ini yerine getirdi
Murat Kurum: CHP’li yönetim 10 vaadinden sadece 1’ini yerine getirdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Güngören’de Diyarbakır Hemşeri Buluşmaları’na katıldı. Kurum, "31 Mart’tan sonra Güngören’e Merter Transfer Merkezi ve Meydan Projemizi kazandıracağız. Güngören Meydan Düzenlemesi Projemizi hızlıca hayata geçireceğiz” dedi.
17.02.2024 Gündem
Dicle Nehri’ne düşen kadın, kurtarıldı
Dicle Nehri’ne düşen kadın, kurtarıldı Diyarbakır’da köprüden Dicle Nehri’ne düşen Gülşen D. (39), AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Gülşen D., nehirden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.
24.01.2024 Gündem
Sabaha kadar başında beklediler! Dünyada da yankı buldu
Sabaha kadar başında beklediler! Dünyada da yankı buldu Türk bilim insanlarının kırmızı listede olan leopar sazanını Dicle Nehri’nde yeniden keşfetmesi dünyada da yankı buldu. Ünlü aktör DiCaprio da sevincini sosyal medyadan paylaştı. Balığı uzun süren çabalar sonucunda bulan ekip Milliyet’e keşfin öyküsünü anlattı.
19.01.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Kırmızı listedeki 'leopar sazanı' Dicle'de tespit edildi
Bakan Yumaklı: Kırmızı listedeki 'leopar sazanı' Dicle'de tespit edildi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırmızı listede yer alan ve dünyanın en çok aranan 10 balığı arasında bulunan leopar sazanının, Dicle Nehri'nde tespit edildiğini açıkladı.
18.01.2024 Ekonomi
Dünya onun peşinde... O Dicle  Nehri’nde
Dünya onun peşinde... O Dicle Nehri’nde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden (RTEÜ) bilim insanları, dünyanın en çok aranan kayıp balıklar listesinde yer alan Batman Bantlı Çöpçü Balığı’nın 2021 yılında bulunmasının ardından bu kez leopar sazanını yeniden keşfetti.
13.01.2024 Dünya
İskoç First Lady’nin ailesini Türkiye kurtardı
İskoç First Lady’nin ailesini Türkiye kurtardı İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf’un eşi ve İskoçya Ulusal Partisi’nin Filistin asıllı milletvekili Nadia El-Nakla, erkek kardeşinin eşi ve 4 çocuğunun Türkiye’nin yardımıyla Gazze’den çıkarıldığını açıkladı.
13.01.2024 Dünya
Kayıp çiftçinin önce telefonu ardından de nehirde şalvarı bulundu
Kayıp çiftçinin önce telefonu ardından de nehirde şalvarı bulundu Diyarbakır’da akrabalarını ziyaret etmek için evden çıktıktan sonra haber alınamayan çiftçi Abdurrezzak Kılıç’ın (65) dün telefonunun ardından Dicle Nehri'nde bugün de şalvarı bulundu.
10.01.2024 Gündem
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Zelin'den acı haber! Dicle Nehri'nde kaybolmuştu! Cansız bedeni Suriye'de bulundu
Zelin'den acı haber! Dicle Nehri'nde kaybolmuştu! Cansız bedeni Suriye'de bulundu Günlerdir Zelin'den haber alınamıyordu. Kara haber Suriye'den geldi. Geçtiğimiz hafta Şırnak Cizre'de Dicle Nehri'nde kaybolan Zelin Çalış’ın cansız bedeni Suriye'de bulundu. İşte yürek yakan detaylar...
6.12.2023 Gündem
Su altı dronu, insan bedenini andıran cisim tespit etti
Su altı dronu, insan bedenini andıran cisim tespit etti Şırnak’ta, Dicle Nehri'ne atlayan 2 kardeşten kaybolan Zelin Ç. (14) için başlatılan arama kurtarma çalışmasının 4’üncü gününde, su altı drone tarafından insan bedenine benzeyen cisim tespit etti.
30.11.2023 Gündem
İki kız kardeş Dicle Nehri'ne atladı! Zelin aranıyor
İki kız kardeş Dicle Nehri'ne atladı! Zelin aranıyor Şırnak’ta, Dicle Nehri'ne atlayıp kaybolan 2 kardeşten Zelin Ç.'yi (14) arama kurtarma çalışması, 2'nci günde devam ediyor.
28.11.2023 Gündem
16 yaşındaki Mehmet Mehdi üç ülkenin birleştiği noktada aranıyor
16 yaşındaki Mehmet Mehdi üç ülkenin birleştiği noktada aranıyor Şırnak’ta kaybolan Mehmet Mehdi Demiral'ı (16) arama çalışmaları, 11'nci gününe girdi. Mehmet'in bulunması için Dicle Nehri'nin Irak tarafında da çalışma başlatıldı.
26.11.2023 Gündem
16 yaşındaki Mehmet, bir haftadır Dicle Nehri’nde aranıyor
16 yaşındaki Mehmet, bir haftadır Dicle Nehri’nde aranıyor Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaybolan Mehmet Mehdi Demiral (16) için telefonunun kıyısında bulunduğu Dicle Nehri’nde başlatılan arama kurtarma çalışması, 7 gündür devam ediyor.
22.11.2023 Gündem
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor Türk ordusu, “caydırma-görme-bulma” temelinde; beton duvar, hendek, İHA, gelişmiş kamera sistemleri, tel çit, gözetleme kulesi, radyo frekans dalgası, fiber optik kablo ve devriye sistemi ile sınırları koruyor
2.11.2023 Gündem
Suriye sınırına modüler beton duvarların inşası tamamlandı
Suriye sınırına modüler beton duvarların inşası tamamlandı MSB Savunma ve Güvenlik Genel Müdürlüğü Plan Harekat Koordinasyon Daire Başkanı Tuğgeneral Serkan Bircan, "Suriye hududumuzun, 911 kilometre olan kara bölümünün 837 kilometresinin tamamında modüler beton duvarların inşası tamamlanmıştır. İran hududunda ise 479 kilometre olarak planlanmış, hali hazırda 310 kilometrenin modüler duvar inşası tamamlamıştır" dedi.
31.10.2023 Gündem
Sentetik tekstil atıkları balıkların kursağında!
Sentetik tekstil atıkları balıkların kursağında! Dicle Nehri’nin endemik balık türü ‘Alburnus sellal’in kursağında, sentetik tekstil ürünlerinin yıkanması sonucu ortaya çıkan, akrilik fiberler saptandı.
19.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den millet bahçesi açıklaması: İstanbul bir başka güzel olacak
Bakan Özhaseki'den millet bahçesi açıklaması: İstanbul bir başka güzel olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Sultangazi Belediyesi Fazlı Hayırlıoğlu Parkı’nın açılış programına katıldı. Bakan Özhaseki, "Topraklarımızın yüzde 66'sı birinci derecede deprem bölgesinde. Nüfusumuzun da yüzde 75'i bu bölgelerde yaşıyor. Peki bu şartlar altında bize düşen nedir? Konutlarımızı daha sağlam yapmak. Depreme dayanıklı yapmak" dedi.
2.10.2023 Haberler
Bakan Özhaseki'den millet bahçesi açıklaması: İstanbul bir başka güzel olacak
Bakan Özhaseki'den millet bahçesi açıklaması: İstanbul bir başka güzel olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Sultangazi Belediyesi Fazlı Hayırlıoğlu Parkı’nın açılış programına katıldı. Bakan Özhaseki, "Topraklarımızın yüzde 66'sı birinci derecede deprem bölgesinde. Nüfusumuzun da yüzde 75'i bu bölgelerde yaşıyor. Peki bu şartlar altında bize düşen nedir? Konutlarımızı daha sağlam yapmak. Depreme dayanıklı yapmak" dedi.
2.10.2023 Gündem
Botan İsminin Anlamı Nedir? Botan Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Botan İsminin Anlamı Nedir? Botan Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Her bireyin kullanabileceği farklı isimler bulunuyor. İsimlerin anlamları kişiler tarafından detaylı olarak incelenebiliyor. Botan ismi de anlam bakımından merak edilen bir isimdir. Anlamı merak edilen Botan isminin tüm detayları kişilerce arama motorlarında aranabiliyor. Ne anlama geldiği konusunda birçok araştırma yapılabiliyor. Botan isminin anlamı nedir? Botan ne demek, ne anlama gelir? Botan isminin anlamı hakkında tüm detayları derledik.
25.09.2023 Sözlük
3 bin yıllık tuğladan lahana ile kral çıktı!
3 bin yıllık tuğladan lahana ile kral çıktı! Yaklaşık 3 bin yıllık bir tuğla, bir kralın ve lahanaların hikâyesini anlatıyor! Üzerinde 'Asurnasirpal'ın sarayının mülkü' ifadesinin yer aldığı tuğlayla ilgili yapılan yeni çalışmalar dikkat çekici detayları ortaya çıkardı. Eğer bazı şeyler ispatlanabilirse tarih baştan yazılabilir!
8.09.2023 Yaşam
Termometreler 47’yi gösterdi! Bunaltıcı sıcaklar ne kadar devam edecek? Meteoroloji'den açıklama geldi
Termometreler 47’yi gösterdi! Bunaltıcı sıcaklar ne kadar devam edecek? Meteoroloji'den açıklama geldi Yurt genelinde bunaltıcı sıcaklar devam ediyor. Güneydoğu'da rekor sıcaklıklara imza atıldı, termometreler 47 dereceyi gösterdi. Peki kavurucu sıcaklar ne kadar devam edecek? Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. İşte detaylar...
15.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dicle Nehri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.