Diego Lugano

Diego Lugano

Son dakika diego lugano haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diego lugano gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diego lugano haber sayfamızda...

Diego Lugano

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 730 diego lugano haberi bulunmuştur.
Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak
Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de forma giyen Mesut Özil hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. 34 yaşında futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, yeşil sahalara geri dönüyor...
6.02.2024 Dünyadan Futbol
Diego Lugano'dan hırsıza geçit yok! Anında yakaladı
Diego Lugano'dan hırsıza geçit yok! Anında yakaladı Brezilya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Sao Paulo'da sportif direktör Diego Lugano talihsiz bir olay yaşadı.
25.09.2023 Diğer
Fenerbahçe orta saha transferinde ısrarcı! İki yıldız ile görüşmeler başladı
Fenerbahçe orta saha transferinde ısrarcı! İki yıldız ile görüşmeler başladı Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren Fenerbahçe, orta sahaya Fred dışında bir takviye yapmadı ve Konferans Ligi kadrosunu UEFA'ya gönderdi. Sarı-lacivertlilerin yapılacak orta saha transferinden ligde yararlanmak istediği ve bu doğrultuda iki yıldızla görüşmelere başlandığı belirtildi.
6.09.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri Arda Güler’in dünya devi Real Madrid’e gitmesinin ardından Fenerbahçe’nin son yıllardaki bonservis başarısı dikkat çekti. Sarı-lacivertli yıldızlar Avrupa’nın büyük ligleri başta olmak üzere birçok önemli transfer yaptı.
9.07.2023 Fenerbahçe
Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'a transfer önerisi! Şenol Güneş'in kararı bekleniyor
Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'a transfer önerisi! Şenol Güneş'in kararı bekleniyor Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli teknik direktörün raporu doğrultusunda gündemine çok sayıda ismi dahil etti. Bu süreçte Beşiktaş'ın transfer gündemine sürpriz bir isim geldi. Vincent Aboubakar'ın Kamerun Milli Takımı'ndan arkadaşını Beşiktaş'a önerdiği ve Şenol Güneş'in kararının beklendiği öğrenildi.
18.05.2023 Beşiktaş
Formula 1'de Emilia Romagna Grand Prix'sine yağmur engeli! İptal edildi
Formula 1'de Emilia Romagna Grand Prix'sine yağmur engeli! İptal edildi Formula 1'de sezonun 6. yarışı olan Emilia Romagna Grand Prix'si olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edildi.
17.05.2023 Motor Sporlari
Diego Lugano: Hakemler Arjantin'e yardım etti
Diego Lugano: Hakemler Arjantin'e yardım etti Diego Lugano, Arjantin milli takımına Dünya Kupasında verilen penaltılar hakkında sert eleştiriler yaptı.
17.05.2023 Dünyadan Futbol
Canlı yayında açıkladı! 'Fenerbahçe büyük hata yapıyor'
Canlı yayında açıkladı! 'Fenerbahçe büyük hata yapıyor' UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile rövanş maçına çıkacak Fenerbahçe'yi Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi.
16.03.2023 Fenerbahçe
Servet Çetin şampiyonluk favorisini açıkladı: İpi göğüslerler
Servet Çetin şampiyonluk favorisini açıkladı: İpi göğüslerler Şu anda Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Servet Çetin, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Daha önce formalarını giydiği Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına değinen Çetin, favorisini de söyledi.
16.03.2023 Galatasaray
Beşiktaş'tan fırsat transferi! 30 milyon euroluk futbolcu
Beşiktaş'tan fırsat transferi! 30 milyon euroluk futbolcu Şenol Güneş yönetiminde yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekip, Avrupa devinde forma giyen yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katabilir. İşte detaylar...
16.03.2023 Beşiktaş
Diego Lugano, Fenerbahçe'nin unutulmaz Sevilla zaferini anlattı! 'Dünyada hiçbir takım yapamaz'
Diego Lugano, Fenerbahçe'nin unutulmaz Sevilla zaferini anlattı! 'Dünyada hiçbir takım yapamaz' UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Diego Lugano, 2008 yılındaki unutulmaz zafer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Serdar Dursun fırsatları iyi değerlendirdi
Fenerbahçe'de Serdar Dursun fırsatları iyi değerlendirdi Fenerbahçe'de hazırlık maçlarının yıldızı Serdar Dursun oldu.
9.12.2022 Fenerbahçe
Diego Lugano'dan Uruguay ve Volkan Demirel yorumu!
Diego Lugano'dan Uruguay ve Volkan Demirel yorumu! Katar'daki Dünya Kupası'nı yerinde takip eden Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Diego Lugano, sarı-lacivertli kulüp, Volkan Demirel ve Alex hakkında konuştu.
24.11.2022 Dünya Kupası
Fenerbahçe'nin forvetteki sürpriz hedefi; Keita Balde
Fenerbahçe'nin forvetteki sürpriz hedefi; Keita Balde Yaptığı 11 transfere rağmen forvete ihtiyaç duyan Fenerbahçe birçok golcü isim ile temaslarını sürdürüyor.
11.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den savunmaya bomba hamle! Milli oyuncu ile görüşmeler başladı
Fenerbahçe'den savunmaya bomba hamle! Milli oyuncu ile görüşmeler başladı Süper Lig'in ilk haftasındaki Ümraniyespor maçında savunmada yapılan hataların ardından Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Sarı-lacivertli kurmaylar, Galatasaray'ın yanısıra Avrupa devlerinin de peşinde olduğu milli yıldız ile temaslara başladı.
11.08.2022 Fenerbahçe
Diego Lugano'dan Jorge Jesus sözleri
Diego Lugano'dan Jorge Jesus sözleri Süper Lig devi Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Diego Lugano katıldığı bir Youtube programında sarı lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.
11.08.2022 Fenerbahçe
Luis Campos, Fenerbahçe'nin yıldızını PSG'ye transfer ediyor!
Luis Campos, Fenerbahçe'nin yıldızını PSG'ye transfer ediyor! Galatasaray'da bir önceki başkan Burak Elmas'ın danışmanlık görevini kulükpteki belirsiz ortam sebebiyle reddeden ve PSG'nin sportif direktörlüğüne getirilen Portekizli futbol adamı Luis Campos, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuya kancayı attı.
24.06.2022 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Ali Koç açıklaması! 'Son zamanlarda çok sık ağlıyorum'
Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Ali Koç açıklaması! 'Son zamanlarda çok sık ağlıyorum' Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli kulüp, kariyeri, Ali Koç, Aziz Yıldırım, sportif direktörlük ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Fenerbahçe
ÖZEL | John Terry'den Fenerbahçe'ye yeşil ışık!
ÖZEL | John Terry'den Fenerbahçe'ye yeşil ışık! Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe gündemine dünya futbolunun önemli ismi olan John Terry'i aldı. Aston Villa'da yardımcı antrenörlük görevi yapan John Terry, Fenerbahçe'yi Lugano'ya sordu.
24.12.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi - Diego Lugano'dan Arda Turan sürprizi
Son dakika haberi - Diego Lugano'dan Arda Turan sürprizi Süper Lig’e damga vuran isimler, beIN Sports'ta Süper Hikayem’e konuk olmaya devam ediyor. Süper Hikayem’in bu haftaki konuğu, Fenerbahçe ile Süper Lig’e adeta damga vuran, namı diğer “Tota”, Diego Lugano oldu. Efsane futbolcu röportajının sonunda Süper Lig'de birlikte ve rakip olarak forma giydiği en iyi futbolculardan bir ilk 11 oluşturdu. İşte Lugano'nun en iyi 11'i...
25.11.2021 Fenerbahçe
Diego Lugano Süper Hikayem’e konuk oldu! Arda Turan sürprizi
Diego Lugano Süper Hikayem’e konuk oldu! Arda Turan sürprizi Süper Lig’e damga vuran isimler, Süper Hikayem’e konuk olmaya devam ediyor. Merakla beklenen Süper Hikayem’in bu haftaki konuğu, Fenerbahçe ile Süper Lig’e adeta damga vuran, namı diğer “Tota”, Diego Lugano!
25.11.2021 Fenerbahçe
Diego Lugano'dan Fenerbahçe'nin yıldızına Alex benzetmesi! 'Yeteneğini sahaya yansıttı'
Diego Lugano'dan Fenerbahçe'nin yıldızına Alex benzetmesi! 'Yeteneğini sahaya yansıttı' Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oldu. Karşılaşma sarı-lacivertlilerin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Diego Lugano, mücadelenin ardından beIN Sports'a konuk oldu. Lugano, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu Alex de Souza'ya benzetti. İşte Diego Lugano'nun Galatasaray - Fenerbahçe derbisi değerlendirmesi...
22.11.2021 Fenerbahçe
Dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşıyor! 394. randevu
Dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşıyor! 394. randevu Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü oynanacak 394. Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu.
19.11.2021 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi kesintisiz yayınla 16 saat boyunca beIN Sports'ta
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi kesintisiz yayınla 16 saat boyunca beIN Sports'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak "Süper Derbi", beIN MEDIA GROUP'un küresel ağındaki 40'tan fazla bölgede gösterilecek ve aynı zamanda Türkiye Süper Ligi’nin küresel distribütörü beIN’in anlaştığı 50'den fazla uluslararası bölgede yayınlanacak.
18.11.2021 Fenerbahçe
Derbide kartlar havada uçuşuyor
Derbide kartlar havada uçuşuyor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son dönemde yapılan derbilerde gösterilen sarı ve kırmızı kartların çokluğu dikkati çekiyor.
18.11.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Diego Lugano ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.