Diego Ribas

Diego Ribas

Son dakika Diego Ribas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Diego Ribas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Diego Ribas haber sayfamızda...

Diego Ribas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.343 diego ribas haberi bulunmuştur.
Eski Fenerbahçeli Diego Ribas futbolu bıraktı
Eski Fenerbahçeli Diego Ribas futbolu bıraktı Eski Fenerbahçeli Diego Ribas futbolu bıraktı
13.11.2022 Futbol
Eski Fenerbahçeli Diego Ribas futbolu bıraktı
Eski Fenerbahçeli Diego Ribas futbolu bıraktı    İki sezon Fenerbahçe forması altında Süper Lig’de futbol oynayan Brezilyalı yıldız Diego Ribas 37 yaşında kariyerini noktaladı.  
13.11.2022 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı Jorge Jesus yönetiminde 2022-23 sezonunda 5 Brezilyalı yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe, taraftarlarına farklı bir heyecan yaşattı. Didi’li, Parreira’lı, Zico’lu, Alex’li başarı dolu günlerin hatıraları Kadıköy’de yeniden canlandı.
7.08.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un transferini Portekizli muhabir duyurdu! 'F.Bahçe'ye onunla gidiyor'
Jorge Jesus'un transferini Portekizli muhabir duyurdu! 'F.Bahçe'ye onunla gidiyor' Fenerbahçe'de son dakika transferi... Yeni sezonda hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma mücadelesi verecek Fenerbahçe, aynı zamanda elindeki potansiyelli yıldızları da parlatmaya çalışacak. Jorge Jesus ise bu konudaki uzmanlığıyla şimdiden heyecan yaratıyor, geçmiş örnekler gelecek adına umut veriyor. Öte yandan A Bola muhabiri Irene Palma, Jorge Jesus’un ilk transfer hedefini de açıkladı. İşte detaylar...
28.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Alex hasreti Arda Güler'le giderildi! Kupa kadar değerli
Fenerbahçe'de Alex hasreti Arda Güler'le giderildi! Kupa kadar değerli Fenerbahçe’de son 8 yılda olduğu gibi 2021-22 sezonu da kupasız kapatılacak olsa bile bir genç yıldız kazanıldı. 17 yaşındaki Arda Güler gelecek adına camiaya umut kattı, güzel günlerin ateşini yaktı.
18.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de iflas! 8 yılda transfer enkazı
Fenerbahçe'de iflas! 8 yılda transfer enkazı Son dakika haberi... Sarı-lacivertlilerde son yıllarda büyük umutlarla kulübe geri dönen ya da transfer edilen yıldızlar ve teknik direktörler beklentileri karşılayamadı. Mesut Özil’in geldikten 1 sene sonra kadro dışı kalması en son örnek oldu, gözler son 8 yıla döndü.
29.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yıldız savaşları! Mesut Özil kadro dışı bırakıldı, akıllara o isimler geldi
Fenerbahçe'de yıldız savaşları! Mesut Özil kadro dışı bırakıldı, akıllara o isimler geldi Sarı-lacivertlilerde Mesut Özil’in kadro dışı kalmasıyla yaşanan süreç herkesi şaşırtırken akıllara eski olayları da getirdi. Tanju Çolak’tan Ortega’ya Alex’ten Van Persie’ye kadar birçok yıldız benzer süreçlerden geçti.
27.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de beklenen son! Geldiği gibi gönderiliyor
Fenerbahçe'de beklenen son! Geldiği gibi gönderiliyor Sezon başında Fenerbahçe'ye transferi büyük ses getiren fakat inişli çıkışlı bir grafik sergileyen yıldız isim için ayrılık kararı alındı. Sarı-lacivertlilerin UEFA Konferans Ligi kadrosunda yer alamayan futbolcunun yeni adresi belli oldu.
8.02.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi yine sessiz geçildi! Transfer yapılmadı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi yine sessiz geçildi! Transfer yapılmadı Fenerbahçe’deki ikinci dönemini yaşayan teknik direktör İsmail Kartal, bir kez daha aynı şanssızlıkla karşılaştı. Tüm hocalara sayısız transferin yapıldığı kulüpte tecrübeli çalıştırıcı yine sessiz kaldı.
4.02.2022 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Mesut Özil kararı!
Son dakika - Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Mesut Özil kararı! Fenernbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira az gol yiyen ve kazandıkça gelişen bir Fenerbahçe ortaya çıkarmayı hedefliyor. Bu nedenle taraftarın istediği göze hoş gelen oyun için acele etmeyecek. Takım kurgusunu buna göre ayarlamak isteyen Pereira'nın Mesut Özil ile ilgili kararı ortaya çıktı.
5.07.2021 Fenerbahçe
Flamengo'nun 2020-21 sezonunda attığı en iyi beş gol
Flamengo'nun 2020-21 sezonunda attığı en iyi beş gol Diego Ribas, Everton Ribeiro, Bruno Henrique ve Vitinho gibi oyuncularıyla Flamengo'nun 2020-21 Brasileirao sezonunda attığı en iyi beş gole birlikte göz atalım.
28.02.2021 Futbol
Son dakika | Dram ve sevinç! Şampiyonluk ofsayta takıldı...
Son dakika | Dram ve sevinç! Şampiyonluk ofsayta takıldı... Brezilya'da son haftaya 71 puanla lider giren eski F.Bahçeli Diego Ribas ve Isla'nın forma giydiği Flamengo, Sao Paulo'ya deplasmanda 2-1 kaybetti. Internacional'e şampiyonluk için tek gol yetecekti. Ancak 90+6'da attıkları gol, ofsayta takıldı ve Flamengo mutlu sona ulaştı.
26.02.2021 Dünyadan Futbol
Diego'lu Flamengo'da Corinthians mesaisi
Diego'lu Flamengo'da Corinthians mesaisi Diego Ribas'lı Flamengo, Corinthians maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
10.02.2021 Futbol
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Son Dakika | Michael Frey koronavirüse yakalandı
Son Dakika | Michael Frey koronavirüse yakalandı Fenerbahçe'den kiralık olarak Belçika'da Waasland-Beveren forması giyen Michael Frey'in koronavirüs testi pozitif çıktı.
28.10.2020 Dünyadan Futbol
Diego Ribas'ın Corinthians'a attığı müthiş gol
Diego Ribas'ın Corinthians'a attığı müthiş gol Diego Ribas'ın Flamengo'da attığı en güzel gollerden birine göz atın. Orta sahanın yıldızı, Ekim 2020'de Neo Química Arena'da Corinthians'a karşı 5-1'lik galibiyetinde bu unutulmaz golü kaydetti.
25.10.2020 Futbol
MotoGP heyecanı yine İspanya'da yaşanacak
MotoGP heyecanı yine İspanya'da yaşanacak 2020 MotoGP Dünya Şampiyonası'nda heyecan, sezonun 11. yarışı Teruel Grand Prix'siyle sürecek.
23.10.2020 Motor Sporları
Denizlispor'da Prosinecki'den Beşiktaş itirafı!
Denizlispor'da Prosinecki'den Beşiktaş itirafı! Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek ilk galibiyetini elde eden Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki, Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.
22.10.2020 Denizlispor
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Bakan Koca'dan maçların seyircili oynanmasıyla ilgili açıklama!
Bakan Koca'dan maçların seyircili oynanmasıyla ilgili açıklama! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, futbol maçlarının seyircili oynanmasıyla ilgili olarak "Önümüzdeki haftalarda salgının seyrine göre localardan başlamak üzere gündeme alabiliriz." dedi.
30.09.2020 Süper Lig
Flamengo, Diego Ribas'ın sözleşmesini uzattı
Flamengo, Diego Ribas'ın sözleşmesini uzattı Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Flamengo'lu Diego Ribas, 2021 yılına kadar kırmızı-siyahlı kulübün formasını giyecek.
28.08.2020 Futbol
Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'de Giuliano sürprizi! Yeniden...
Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'de Giuliano sürprizi! Yeniden... Alex’ten sonra Fenerbahçe taraftarının gönlünü feth etmeyi başaran nadir isimlerden biri Giuliano olmuştu. Geçen sezon satılması, 12. adamı fazlasıyla üzmüştü. Al-Nasr’dan 5 aydır maaş alamayan Sambacı, FIFA’ya başvurdu. Menajeri D’Avila, serbest kalmaya hazırlanan Giuliano için müjdeyi verdi: Türkiye’ye dönebilir.
30.06.2020 Fenerbahçe
At yarışları geri dönüyor! Seyircisiz koşulacak
At yarışları geri dönüyor! Seyircisiz koşulacak Yarışseverlerin 82 günlük hasreti bugün sona erecek, İstanbul ve Elazığ yarışlarında start yeniden verilecek. Toplam 19 koşuda 250 safkan kıyasıya mücadele edecek. Önlemlerin titizlikle uygulacağı yarışlar seyircisiz yapılacak
1.07.2020 Diğer
Gökhan Kocakaya: "Kazanmayı özledim"
Gökhan Kocakaya: "Kazanmayı özledim" Geçtiğimiz yılın en çok birincilik elde eden jokeyi Gökhan Kocakaya, yarışların başlamasını iple çekiyor
1.07.2020 Diğer
Yunanistan'da kulüpler ligin 6 Haziran'da başlatılması için anlaştı
Yunanistan'da kulüpler ligin 6 Haziran'da başlatılması için anlaştı Yunanistan Süper Ligi'nin 6 Haziran'da yeniden  başlatılması konusunda anlaşmaya vardı. 
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Diego Ribas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.