Tribünden gelen cisim şok etti!
Tribünden gelen cisim şok etti! Shanghai Shenhua  ve Shandong Luneng arasında oynanan maçta Shandong Luneng'li Diego Tardelli'ye tribünden telefon atıldı...
21.09.2015 Futbol
Brezilya'da kupa Atletico Mineiro'nun
Brezilya'da kupa Atletico Mineiro'nun Brezilya Kupası finali rövanş maçında Atletico Mineiro, Cruzeiro'yu deplasmanda Diego Tardelli'nin golü ile 1-0 mağlup etti. İlk maçtada 2-0 galip gelen Mineiro bu sonuçla kupanın sahibi oldu.
27.11.2014 Futbol
Brezilya, Arjantin'i Tardelli ile yıktı | İşte goller
Brezilya, Arjantin'i Tardelli ile yıktı | İşte goller Dünya devleri Brezilya ile Arjantin hazırlık mücadelesinde kozlarını paylaştı. Çin'in başkenti Pekin'de oynanan karşılaşma 2-0 Brezilya'nın üstünlüğüyle sona erdi. Sambacılar'a galibiyeti getiren goller 28. ve 64. dakikalarda Diego Tardelli'den geldi.
11.10.2014 Futbol
Dev maçta ilk gol geldi
Dev maçta ilk gol geldi Çin'de Brezilya ile Arjantin arasında oynanan hazırlık maçında ilk gol Diego Tardelli'den geldi.
11.10.2014 Futbol
Ronaldinho'dan rakibine tekme! Kırmızı
Ronaldinho'dan rakibine tekme! Kırmızı FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda Guangzhou'yu 3-2 yenerek 3. olan Atletico Mineiro'da Ronaldinho rakibine attığı tekme sonrası 87. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
22.12.2013 Futbol
Atletico Mineiro Şampiyona'yı 3'üncü tamamladı
Atletico Mineiro Şampiyona'yı 3'üncü tamamladı Atletico Mineiro Şampiyona'yı 3'üncü tamamladı FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda, Çin'in Guangzhou Evergrande takımını 3-2 yenen Brezilya ekibi Atletico Mineiro 3. oldu. Mineiro'nun gollerini Diego Tardelli, Ronaldinho ve Luan Madison atarken, Guangzhou Evergrande'nin gollerini Ivrgrand ile Dario Leonardo Conca kaydetti.
22.12.2013 Futbol
Ronaldinho takımını ateşledi
Ronaldinho takımını ateşledi Libertadores Kupası 3. tur maçında deplasmanda Sao Paulo'ya konuk olan Atletico Mineiro sahadan 2-1 galip ayrıldı. Jadson Silva ile 1-0 öne geçen Sao Paulo, Lucio'nun kırmızı kart görmesi sonrası Ronaldinho ve Diego Tardelli'nin gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
3.05.2013 Futbol
Ronaldinho örümcek ağlarını temizledi!
Ronaldinho örümcek ağlarını temizledi! Libertadores Kupası'nda Arsenal Sarandi karşısında muhteşem bir oyun sergileyen Ronaldinho, bir de muhteşem bir gole imza attı.
4.04.2013 Futbol
Ronaldinho varsa sorun yok
Ronaldinho varsa sorun yok Libertadores Kupası 2. Tur 3. Gurup maçında Arsenal Sarandi'yi sahasında konuk eden Atletico Mineiro sahadan 5-2 galip ayrıldı. Ronaldinho'nun 2 gol kaydettiği maçta Diego Tardelli, Luan Madson ve Alexsandro Felisbino diğer golleri atan isimler oldular. Arsenal'in golleri ise Diego Braghieri'den geldi.
4.04.2013 Futbol