Dil Eğitimi

Dil Eğitimi

Son dakika dil eğitimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dil eğitimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dil eğitimi haber sayfamızda...

Dil Eğitimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.390 dil eğitimi haberi bulunmuştur.
Çorum'da AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı
Çorum'da AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Çorum'da resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı.
1.04.2024 Gündem
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Balıkesir'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: Tokat, Türkiye'ye örnek olacak Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıkladı. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. İşte detaylar...
29.03.2024 Gündem
Kapılar ırkçılığa kapanacak
Kapılar ırkçılığa kapanacak Goethe-Institut İstanbul, bu yılki kültür, konuk sanatçı programı, yaratıcı endüstriler ve dil eğitimi programlarını özel bir basın buluşmasıyla duyurdu.
26.03.2024 Kültür Sanat
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etti.
28.02.2024 Süper Lig
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı'
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı' Ekranların sevilen isimlerinden olan Selen Soyder, aldığı acı haberler büyük bir yıkım yaşadı. Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile kötü haber veren Selen Soyder, annesi Behice Yazıcı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.
20.02.2024 Cadde
YKS Konuları 2024: YKS (TYT-AYT) Konuları ve Soru Dağılımı
YKS Konuları 2024: YKS (TYT-AYT) Konuları ve Soru Dağılımı YKS ÖSYM tarafından uygulanan üniversite giriş sınavıdır. Lise mezunu veya lise son sınıf öğrencileri lisans eğitimi almak için bu sınava girebilir. YKS toplamda 3 oturumdan oluşur. Her yıl milyonlarca öğrencinin girdiği YKS’nin 1. Oturumu TYT’dir. TYT sınavına giren öğrenciler AYT ve YDT’ye girme hakkına sahip olurlar. AYT sınavı alan bilgisi ölçerken, YDT ise yabancı dil eğitimi almak isteyen öğrenciler içindir. TYT ve AYT konuları arasında matematik, Türkçe, geometri, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, tarih, felsefe ve din kültürü yer almaktadır. YDT sınavına Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden herhangi biri tercih edilerek girilir. 2024 TYT, AYT VE YDT konuları ve soru dağılımı için “2024 YKS Konuları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
Kodlamanın ‘Çalıkuşu’
Kodlamanın ‘Çalıkuşu’ Müjde Esin, dezavantajlı kız öğrencilere bilgisayar, matematik, kodlama, robotik gibi alanlarda teknoloji becerileri kazandırmak için kurduğu KızCode ile 6.500 öğrenciye ulaştı.
30.12.2023 Gündem
6 bin 500 öğrenciye ulaştı! Kodlamanın ‘Çalıkuşu’
6 bin 500 öğrenciye ulaştı! Kodlamanın ‘Çalıkuşu’ Müjde Esin, dezavantajlı kız öğrencilere bilgisayar, matematik, kodlama, robotik gibi alanlarda teknoloji becerileri kazandırmak için kurduğu KızCode ile 6.500 öğrenciye ulaştı.
31.12.2023 Gündem
Cumhuriyet’in Yüzyılı: Öncü kadınlar
Cumhuriyet’in Yüzyılı: Öncü kadınlar Cumhuriyet’le birlikte kadınlar sosyal ve siyasal alanda birçok hak kazanırken Cumhuriyet’in açtığı bu yolu, başarılarıyla taçlandırdılar. Yüz yıldır sanattan bilime, spordan iş hayatına, birçok alanda ülkemizin gelişimine önemli katkılar sağladılar
29.10.2023 Gündem
Türkiye’nin Mühendis Kızları’nda yeni dönem
Türkiye’nin Mühendis Kızları’nda yeni dönem Kadınların mühendislik alanında eşit koşullarda yer almasını sağlamak ve nitelikli kadın mühendis istihdamını artırmak amacıyla, Limak Vakfı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı paydaşlığında yürütülen Türkiye’nin Mühendis Kızları projesinde yeni dönem başvuruları başladı.
28.09.2023 Ekonomi
Tek gecede yöntemi buldu, İngilizce konuşmayan bırakmadı! Bu işin 3 sırrı var
Tek gecede yöntemi buldu, İngilizce konuşmayan bırakmadı! Bu işin 3 sırrı var Üniversitede matematik bölümü öğrencisiyken sabahladığı bir gecede yazdığı İngilizce cümlelerle farklı bir metot geliştirdi, ona göre dil öğrenmedeki asıl problemin kaynağını buldu. İşte "Anlıyorum ama konuşamıyorum"un ne anlama geldiğini anlatan İngilizce öğretmeni Mustafa Özay'ın yüzlerce kişiye İngilizceyi söktüren yönteminin 3 sırrı.
27.09.2023 Yaşam
Öğretmenlere atama müjdesi
Öğretmenlere atama müjdesi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılına yönelik alınan kararlara dair açıklamalarda bulundu.
6.09.2023 Eğitim
ABD Ukraynalı pilotlara Arizona'da F-16 eğitimi verecek
ABD Ukraynalı pilotlara Arizona'da F-16 eğitimi verecek Pentagon, ABD'nin Ekim ayından itibaren Ukraynalı pilotlara F-16 savaş uçaklarıyla ilgili uçuş eğitimi vermeye başlayacağını duyurdu.
25.08.2023 Dünya
Rabia Soytürk'ten ayrılık açıklaması: Hayat koşturması içinde birbirimizi unutabiliriz!
Rabia Soytürk'ten ayrılık açıklaması: Hayat koşturması içinde birbirimizi unutabiliriz! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Veda Mektubu'nun Aslı'sı Rabia Soytürk, geçtiğimiz gün Cem Adrian konserine gitti. Çıkışta gazetecilerle konuşan ünlü isim, Fester Abdü ile ayrılığıyla ilgili konuştu.
13.08.2023 Cadde
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli?
HÜSEYİN AKSOY KİMDİR? Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kaç yaşında, nereli? Valiler Kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı. 57 ile yeni vali atandı. Atama kararına göre Eskişehir’in yeni Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Vali atamaları sonrasında valilerin yaşamları ile ilgili detaylar arasında konular arasında bulunuyor. Peki Yeni Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kimdir, kaç yaşında?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
Resmen yayımlandı... Bilecik'in yeni valisi belli oldu!
Resmen yayımlandı... Bilecik'in yeni valisi belli oldu! Valiler Karanamesi ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl Bilecik Valisi olarak atandı.
9.08.2023 Gündem
Edirne'de CHP 2, AK Parti ve İYİ Parti 1'er milletvekili çıkardı
Edirne'de CHP 2, AK Parti ve İYİ Parti 1'er milletvekili çıkardı Edirne’de, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre CHP 2, AK Parti 1 ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
'Hedefim güneşi batmayan şirket'
'Hedefim güneşi batmayan şirket' "60 ülkeye ihracat yapıyoruz. Hedefim Sandalyeci'yi güneşi batmayan bir şirket yapmak. Bir sonraki lokasyonumuz Avustralya..."
10.05.2023 Milliyet Executive
Zeynep Kurtuluş, Harvard Üniversitesi'ne tam burslu kabul edildi
Zeynep Kurtuluş, Harvard Üniversitesi'ne tam burslu kabul edildi Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi, erken başvuru yaptığı Harvard Üniversitesi'ne tam burslu olarak kabul edildi.
2.05.2023 Gündem
EYT’liler için tasarruf imkanı
EYT’liler için tasarruf imkanı Türkiye Hayat Emeklilik, EYT ile emekli olacaklar için hazırladığı yeni reklam filmini yayınladı. Türkiye Hayat Emeklilik’in EYT’lilere sunduğu uygun BES fonlarının ve imkanların anlatıldığı reklam filminde, düzenli tasarruf ve yatırım yapma fırsatları vurgulanıyor.
19.04.2023 Sigorta
BBP lideri Destici: HDP'yi İYİ Parti'ye tercih etmiş oldular
BBP lideri Destici: HDP'yi İYİ Parti'ye tercih etmiş oldular Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin İstanbul İl Başkanlığında konuştu. Destici "Sayın Kılıçdaroğlu ve Altılı Masa’daki İYİ Parti dışındaki 5 parti ve Genel Başkanları HDP'yi, İYİ Parti'ye tercih etmiş oldular. Burada durumunu yeniden gözden geçirmesi gereken İYİ Parti'dir" dedi.
22.03.2023 Gündem
10 kilometre yükseklikten düşüp hayatta kaldı! Rekor kıran hostese şarkı bile yazdılar
10 kilometre yükseklikten düşüp hayatta kaldı! Rekor kıran hostese şarkı bile yazdılar Havacılık tarihi birbirinden ilginç ve kanlı olaylarla dolu olsa da bazı mucizeler duyanları şaşkına çevirecek cinsten. Hostes Vesna Vuloviç’in hikâyesi ise bunlardan biri. Hosteslik yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu sayesinde korkunç kazadan kurtulan genç kadın, hayatta kalma hikâyesiyle aynı zamanda bir rekorun sahibi oldu.
29.01.2023 Dünya
Anne karnında kolej sırasındalar
Anne karnında kolej sırasındalar Ailelerin çocuklarını iyi bir okula kaydettirme yarışı anne karnına kadar uzandı. Bazı kolejler için çocuğun doğum belgesini alır almaz sıraya giriliyor; 3-4 günlük bebekler okula yazdırılıyor. Ön kayıtta ücret ödenmiyor, vazgeçenler için yaptırım da bulunmuyor. O nedenle 3 aylık bebeğini kayıt yaptırmak istediğinde “Geç kaldınız” denilerek, yedeğe alınanlar dahi olabiliyor.
7.12.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Dil Eğitimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.