Taksim'de şoke eden olay! 4 aylık bebeğini kağıt toplama arabasına koydu
Taksim'de şoke eden olay! 4 aylık bebeğini kağıt toplama arabasına koydu İstanbul Taksim’de yanındaki 2 çocukla kağıt toplama işi yapıyormuş gibi dolaşan yabancı uyruklu dilenci kadın, kendisini görüntüleyen basın mensubuna akılalmaz tehditler savurdu. Kadın daha sonra Beyoğlu Zabıta ekipleri tarafından yakalandı.
25.07.2022 Gündem
Bebeğiyle dilenen kadının üzerinden çıkan para şoke etti!
Bebeğiyle dilenen kadının üzerinden çıkan para şoke etti! Beyoğlu Karaköy’de kucağındaki bebekle çöpten yemek yiyormuş gibi yapıp dilenen kadının oyununu zabıta ekipleri bozdu. Kadının üzerinden bin 850 lira çıkarken, kadının dilendiği anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı.
9.05.2022 Gündem
Ekipler şaşkına döndü! Dilenci kadın, paraları bebeğinin şapkasına saklamış
Ekipler şaşkına döndü! Dilenci kadın, paraları bebeğinin şapkasına saklamış Çorum’da zabıtanın, dilencilere yönelik yaptığı denetimlerde, yakalanan kadın dilencinin, topladığı paraları, kucağında taşıdığı bebeğin şapkasına sakladığı ortaya çıktı.
29.07.2020 Gündem
Dilenci kadın zabıtayı görünce kendisini yere bıraktı!
Dilenci kadın zabıtayı görünce kendisini yere bıraktı! Hatay’ın İskenderun ilçesinde dilencilik yapan kadın, bulunduğu yere gelen zabıta görevlilerini görünce ağlayıp, kendini yere bıraktı. Ekiplerin uğraşları sonucu bulunduğu yerden kalkan dilenci, uzaklaşarak kaçtı.
19.07.2020 Gündem
Dilenci kadın, 'Bölgeme girdiniz' dediği Suriyeli kardeşleri dövdü
Dilenci kadın, 'Bölgeme girdiniz' dediği Suriyeli kardeşleri dövdü Antalya'nın Manavgat ilçesinde dilenen bir kadın, mendil satarak dilendiğini iddia ettiği Suriyeli Mustafa (10) ve Muhammed El Hakim (12) kardeşleri, 'Bölgeme girdiniz' diyerek dövdü. Çocukların elindeki mendilleri de almaya çalışan kadın, çevredekilerin görüntülediğini görünce kaçarak uzaklaştı. Suriye'de yaşanan savaşta babalarını kaybeden ve 3 yıl önce anneleriyle geldikleri Manavgat'ta yaşamaya başlayan Muhammet ve Mustafa El Hakim kardeşler, geçen perşembe günü saat 18.30 Antalya Caddesi'nde mendil satmak istedi. Bir süre sonra çocukların yanına gelen aynı caddede dilenen bir kadın, Burası benim bölgem, para vererek burayı aldık, burada dilenemezsiniz, mendil satamazsınız diyerek tepki gösterdi. Adı öğrenilemeyen kadın, çocukların elindeki mendilleri de almak istedi. Suriyeli kardeşlerin direnmesi üzerine dilenci kadın, çocukları tokatlayıp tekme attı. Kadın ardından terliğinin tekini çıkarıp dövdüğü çocukları kovalamaya başladı. Muhammet ve Mustafa kardeşler, kent meydanının hemen yanında bulunan otoparka kaçarak kadından kurtuldu. Çocukların peşinden gitmek isteyen kadın, çevredekilerin kendisini görüntülediğini fark edince küfür ederek olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2019 Haberler