Dinleme

Dinleme

Son dakika dinleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dinleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dinleme haber sayfamızda...

Dinleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.669 dinleme haberi bulunmuştur.
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin gerisinde kaldıkları iki konuya değindi. Dendias bu iki konuyu iki büyük savaştan örnek vererek adeta bir itirafta bulundu.
17.04.2024 Dünya
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kurum anketlere de değinerek " Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan Hava Kuvvetleri ve Türkiye'nin Mavi Vatan politikalarına ilişin değerlendirmelerde bulundu. Dendias ayrıca ABD'den satın aldıkları F-35'lere ilişkin adeta bir itirafta bulundu.
25.03.2024 Dünya
Leandro Paredes Galatasaray'dan aldığı teklifi açıkladı
Leandro Paredes Galatasaray'dan aldığı teklifi açıkladı Roma'nın yıldızı, ülkesi Arjantin'in El Salvador'u 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra bir radyoya konuştu. Sezon başında Galatasaray'ın ısrarla istediği yıldız oyuncudan itiraf geldi.
25.03.2024 Galatasaray
Leandro Paredes'ten Galatasaray itirafı: Teklif aldım
Leandro Paredes'ten Galatasaray itirafı: Teklif aldım Roma'nın orta sahası Leandro Paredes, ülkesi Arjantin'in El Salvador'u 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra bir radyoya konuştu.
24.03.2024 Galatasaray
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı Sosyal medyada her videoyu x2 hızla izleyen öğrencilerin derslere odaklanma süresi düşüyor. ‘Keşke öğretmenim de x2 hızda anlatsaydı’ diyen öğrenciler bile var.
21.03.2024 Gündem
‘Mültecilerin dönüşü için adım atmadılar’
‘Mültecilerin dönüşü için adım atmadılar’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye’de rejimin mültecilerin geri dönüşleri ve anayasa konusunda bugüne kadar sahici bir adım atmadığını söyledi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
18.03.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
19.03.2024 Gündem
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi Rus istihbaratı geçtiğimiz günlerde Almanya'nın askeri planlarına dair bilgileri dinledi, kayda aldı ve dünyaya duyurdu. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra ise Berlin'de yankı uyandıracak bir başka skandal daha yaşandı.
6.03.2024 Dünya
NATO'nun askeri sırları ortaya çıktı! Almanya'dan sızan kayıt yeni bir savaşı işaret etti: Kullanışlı bir aptal
NATO'nun askeri sırları ortaya çıktı! Almanya'dan sızan kayıt yeni bir savaşı işaret etti: Kullanışlı bir aptal Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı Rus istihbaratı tarafından sızdırıldı. Dünyada infial yaratan kayıtla ilgili İngilizler, Almanya Başbakanı Scholz'a hakaret etti. Telegraph gazetesine konuşan İngiliz yetkililer ayrıca olası Rusya-İngiltere savaşını dile getirdi.
5.03.2024 Dünya
Son dakika: MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha
Son dakika: MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Gündem
İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz!
İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz! 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Cadde
Ses heykelleri anıların kaybolmasına izin vermiyor
Ses heykelleri anıların kaybolmasına izin vermiyor Her gün etrafımızda dikkat etmediğimiz onlarca ses duyuyoruz. Durup dinlediğimiz zaman mânâ kazanacak seslere günlük hayatımızda hiç kulak vermiyoruz.
1.03.2024 Kültür Sanat
Türkleri suçlayıp, katili kaçırdılar! 19 yıl sonra kanıtlandı, Avrupa ülkesinde rezalet
Türkleri suçlayıp, katili kaçırdılar! 19 yıl sonra kanıtlandı, Avrupa ülkesinde rezalet BBC, İskoçya'da polisin seks işçisi Emma Caldwell'in öldürülmesinden sonraki aylarda yanlışlıkla 4 Türk'ü suçlayarak, asıl katili ortaya çıkarma şansını kaçırdığını ortaya koydu.
29.02.2024 Dünya
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi!
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi! İsrail’in, Lübnan’da telefonlarını hacklemek ve suikastlar düzenlemek için ileri teknolojileri kullandığı belirtilirken, Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah cep telefonlarını “katil ajanı” ilan etti, kullanılmaması çağrısında bulundu.
18.02.2024 Dünya
Yapay zekâ ile anket
Yapay zekâ ile anket CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyet’in de aralarında bulunduğu bir grup gazeteciyle sohbetinde kamuoyunun nabzını yakından takip etmek için bir önceki döneme göre 25 kat fazla anket yaptırdıklarını anlattı.
16.02.2024 Gündem
TSK’nın ‘umut gücü’ artacak
TSK’nın ‘umut gücü’ artacak TSK’nın Doğal Afetler Arama Kurtarma Taburu (DAK), depremin ardından sahaya çıkan ilk ekipti. Genişleme çalışması yürüten DAK, kadrolarına eklenecek yeni taburlarla personel sayısını iki-üç katına çıkaracak.
6.02.2024 Gündem
Konya Büyükşehir Hatay’da yaptığı çalışmalarla örnek oldu
Konya Büyükşehir Hatay’da yaptığı çalışmalarla örnek oldu Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 şehri vuran depremin ilk saatlerinde Hatay’a ulaşan Konya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Uğur İbrahim Altay’ın talimatıyla seferberlik ilan ederek Hatay’da arama-kurtarma, altyapı, mobil mutfak, su temini, lojistik, konteyner kent, gıda ve kıyafet desteği, yeni iş yerleri, haberleşme ve enerji gibi insani ihtiyaçlar konusunda canla başla çalıştı.
6.02.2024 Ekonomi
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız!
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız! Kahramanmaraş depremlerinin ardından binlerce kişi bölgeye yardıma koştu. 11 kentin etkilendiği bölgeye ilk ulaşan arama kurtarma ekibi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) Taburu’ydu. Enkazdan 37 kişiyi kurtaran DAK ekibi, depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuştu.
5.02.2024 Gündem
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) tarihinin en büyük sızıntısına neden olmakla suçlanan eski CIA çalışanı Joshua Schulte, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
2.02.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan uluslararası kamuoyuna Gazze çağrısı
Bakan Fidan'dan uluslararası kamuoyuna Gazze çağrısı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tiran’da Arnavut mevkidaşı İgli Hasani ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan, Gazze’deki trajediye ilişkin açıklamasında, “Bombalardan ve kurşunlardan ölen insanlara ilaveten, on binlerce, yüz binlerce insanı açlıkla kaybedebiliriz. Bu dünya kamuoyunun taşıyamayacağı büyük bir vicdani yük olur” dedi.
29.01.2024 Dünya
Son dakika… Pençe-Kilit Operasyonu! 10 terörist öldürüldü
Son dakika… Pençe-Kilit Operasyonu! 10 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK'lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi" dedi.
21.01.2024 Gündem
Yürek burkan fotoğraf! Her şey adeta yok oldu
Yürek burkan fotoğraf! Her şey adeta yok oldu Hatay’da asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay’ın Antakya ilçesindeki mahallede deprem öncesi ve çekilen görüntüler yıkımın boyutunu gözler önüne serdi.
21.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.