Diploma

Diploma

Son dakika Diploma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Diploma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Diploma haber sayfamızda...

Diploma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.180 diploma haberi bulunmuştur.
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar Yeditepe Üniversitesi, ABD’deki Diş Hekimliği Eğitim Programları Akreditasyon Komisyonu (CODA) tarafından akredite edilen, Avrupa’da ilk, dünyada ikinci üniversite oldu.
19.04.2024 Eğitim
Denklikte kurallar değişti
Denklikte kurallar değişti Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliği’nde değişiklik yaptı.
17.03.2024 Eğitim
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’ndeki (KSTU) ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ soruşturması derinleşiyor.
17.03.2024 Eğitim
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) için geri sayım başladı. TIP mezunlarının doktor olabilmesi için girmeleri zorunlu olan ilk TUS sınavı öncesinde, sınavın kaç dakika süreceği ve kaç soru sorulacağı araştırılıyor. Peki, TUS ne zaman, saat kaçta? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ne zaman, giriş yerleri/belgesi sorgulama nasıl ve nereden yapılır?
14.03.2024 Bilgi Rehberi
KKTC’de üniversite krizi büyüyor
KKTC’de üniversite krizi büyüyor Sahte diploma, yolsuzluk, kaçak kurumlar… ‘Üniversite adası’ KKTC’de büyük kriz var. Eğitimciler, üniversite sayısının kontrolsüzce artırılması, yeterli denetimlerin yapılmaması nedeniyle yaşananların şaşırtıcı olmadığı görüşünde.
13.03.2024 Eğitim
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuşma yaptı. Netanyahu'yu hedef alarak, 'İsrail'e cesaret ve destek veren Amerika ve Avrupa devletleri, tarihe kadın ve çocuk katillerinin hamisi olarak kaydolmuşlardır.' ifadelerini kullandı.
8.03.2024 Gündem
Polis ‘diploma denklik’ sahtekârlarının peşinde
Polis ‘diploma denklik’ sahtekârlarının peşinde Düzenlenen operasyonlarla, sahte beyanlarla alınan ortaöğretim denklik belgesiyle kendilerini yurt dışındaki ortaöğretim kurumlarından mezun gibi gösterip, üniversitelerde yabancı uyruklular için açılan kontenjanından yararlanarak kayıt yaptırıp, diploma alan 30 kişi gözaltına alınmıştı...
8.03.2024 Gündem
20 milyon liralık ‘deri’ operasyonu
20 milyon liralık ‘deri’ operasyonu İstanbul Zeytinburnu’nda bir çanta imalathanesine düzenlenen baskında, Endonezya ve uzakdoğu ülkelerinden kaçak olarak getirilen, piyasa fiyatı 20 milyon lira değerinde çok sayıda çantayla 1501 piton yılanı ve devekuşu derisi ele geçirildi.
7.03.2024 Gündem
Türkiye, bölgesinin işletme okulu merkezi
Türkiye, bölgesinin işletme okulu merkezi Sorbonne Üniversitesi’ni İstanbul’a taşıyan BMI Business School International Executive MBA Programı’na üçüncü dönem için başvurular başladı. Programa bölge ülkelerden yoğun ilgi var.
2.03.2024 Ekonomi
Bilal Erdoğan, Ege Kariyer Fuarı'nda gençlerle bir araya geldi
Bilal Erdoğan, Ege Kariyer Fuarı'nda gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin Denizli’de düzenlediği, Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılan Ege Kariyer Fuarı'nda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan, gençlerin hiç olmadığı kadar bilinçli olduğunu belirterek, "Gençlere kariyerle ilgili önerilerde, özellikle istihdamda rol oynayan esas faktörlerin edinilen diploma ve akademik başarının tek başına yeterli olmadığını, bunun yanında iş yerinde özellikle çalışkanlık, dürüstlük gibi hasretlerin önem taşıdığını, iletişim kabiliyetinin kendini doğru ifade edebilmenin önemli olduğunu anlattık" dedi.
22.02.2024 Gündem
ENGELLİ MEMUR ATAMASI SON DURUM: EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı (EKPSS) tercihleri sonuç sorgulama ekranı
ENGELLİ MEMUR ATAMASI SON DURUM: EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı (EKPSS) tercihleri sonuç sorgulama ekranı 2024 engelli memur atamasında son gelişmeler merak ediliyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercih süreci tamamlandı. Tercihlerin yapılmasının ardından gözler sonuç tarihlerine çevrildi. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 engelli personel alımı tercihleri sonuç sorgulama ekranı...
9.02.2024 Bilgi Rehberi
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’ İki büyük depremde yerle bir olan Hatay’ın ilçesi Antakya’dayız. İş yerleri yıkılan ve 25 metrekarelik konteyner dükkânlarda iş yapmaya çalışan esnaf dertli: ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’.
5.02.2024 Gündem
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız!
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız! Kahramanmaraş depremlerinin ardından binlerce kişi bölgeye yardıma koştu. 11 kentin etkilendiği bölgeye ilk ulaşan arama kurtarma ekibi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) Taburu’ydu. Enkazdan 37 kişiyi kurtaran DAK ekibi, depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuştu.
5.02.2024 Gündem
'Ramazan Hoca'nın katilini ele veren detay! Nereden tanıştıkları ortaya çıktı
'Ramazan Hoca'nın katilini ele veren detay! Nereden tanıştıkları ortaya çıktı Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.02.2024 Gündem
Kan vermek istedi, Türk olduğu için reddedildi! Irkçılık değil, sebebi çok başka
Kan vermek istedi, Türk olduğu için reddedildi! Irkçılık değil, sebebi çok başka Türkiye'de yaşadığı süre boyunca düzenli olarak kan bağışı yapıyordu. ABD'ye taşındıktan sonra da bağışçı olmak istedi ve bir sağlık kurumuna başvurdu. Ancak "Kusura bakmayın, Türk olduğunuz için kanınızı almıyoruz" cevabını aldı. İbrahim Yaşasın, yaşadığı olay karşısında ilk başta ırkçı bir duruma maruz kaldığını düşünse de durum tahmin ettiğinden çok farklıydı.
2.02.2024 Genel Sağlık
57 bin liraya kiralık diploma! 6 Şubat gerçeği: 'Hiç gitmediği projeye imza atıyor'
57 bin liraya kiralık diploma! 6 Şubat gerçeği: 'Hiç gitmediği projeye imza atıyor' Son dönemde iş kurmak isteyenlerin tercih ettiği yöntem, can güvenliğini tehdit ediyor. 800 lira ila 57 bin lira arasında değişen kiralık diplomalarla açılıp işletilen iş yerleri, hem açan hem de açılmasını sağlayanlar için 'dolandırıcılık' suçu da teşkil ediyor. Özellikle yeni mezunlar para kazanmak için hiç gitmediği projeye imza atıyor, hiç görmediği ürüne onay veriyor. Tehlikenin boyutunu uzmanlara sorduk.
2.02.2024 Gündem
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak açıklaması
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu
30.01.2024 Gündem
‘Şeytan’ın hikâyesi! Karanlık bir ‘servet’
‘Şeytan’ın hikâyesi! Karanlık bir ‘servet’ Öğretmenlikten fuhuş ağı patronluğuna uzanan ve dünyanın en nüfuzlu utanmazlarına çocuk bedenlerini sunan, sonunda da cezaevinde son nefesini veren Epstein’in rezil hikâyesi bu... İnsan bir kez şeytana uymaya görsün, feleğini şaşırır. Şeytan bu dünyada bazen para, bazen şöhret tutkusu olur. Ama sonunda illa ki insanı çarpar. Bu da bir “şeytani” hikâye…
14.01.2024 Dünya
Üniversite müfredatlarına yapay zekâ eklenecek
Üniversite müfredatlarına yapay zekâ eklenecek Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) arasında, BTK Akademi Ders İçeriklerinin Kullanımı Hakkında İş Birliği Protokolü imzalanacak.
12.01.2024 Eğitim
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji’den yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkili olamaya devam ediyor. Bazı ilçelerde karla karışık yağmur ve yağmur olarak etkisini gösteriyor. Öte yandan yetkililer yarın ve 12-13 ocak için İstanbul dahil tüm yurt genelinde yeni uyarıda bulundu. İşte tüm yurt geneli için hava durumu detayları…
10.01.2024 Gündem
69 yaşında lise diploması almıştı! Acı haber geldi
69 yaşında lise diploması almıştı! Acı haber geldi Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaşayan 69 yaşında lise diplomasını alıp okumanın yaşının olmadığını söyleyen Abdurrahman Koyun, 10 yıl sonra hayatını kaybetti.
10.01.2024 Eğitim
Kara kış kapıda! Eğitime kar engeli: Tatil haberleri peş peşe geldi
Kara kış kapıda! Eğitime kar engeli: Tatil haberleri peş peşe geldi Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası ile hava sıcaklıkları 10-12 derece birden düştü. Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde okullar tatil edildi. İşte İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa ve değer illeri bekleyen hava durumu...
10.01.2024 Gündem
Havada ‘diploma’ gerginliği! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Havada ‘diploma’ gerginliği! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama Meteoroloji Genel Müdürlüğü geçen hafta sosyal medyadaki hava tahmini hesaplarıyla ilgili açıklama yapmış ve “Yetkisiz kişiler ya da kaynağı belli olmayan hesaplar” uyarmıştı.
9.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diploma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.