Diplomasi

Diplomasi

Son dakika diplomasi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diplomasi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diplomasi haber sayfamızda...

Diplomasi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.875 diplomasi haberi bulunmuştur.
Mısır Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor
Mısır Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'nin hafta sonu Türkiye'ye gelerek, mevkidaşı Hakan Fidan ile görüşmesi bekleniyor.
16.04.2024 Dünya
Kabine yarın toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Kabine yarın toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak.
15.04.2024 Haberler
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazartesi günü toplanacak. Kabine'de 4 başlık büyük önem taşıyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’ Victoria Harrison, İngiltere’nin ilk görme engelli denizaşırı büyükelçisi. Harrison, ağustos ayında İngiltere Büyükelçisi olarak Slovenya’ya gidecek.
15.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil Gazze’de uluslararası hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu’da kalıcı barış mümkün değildir” dedi.
14.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
İran Dışişleri Bakanı'ndan peş peşe kritik görüşmeler
İran Dışişleri Bakanı'ndan peş peşe kritik görüşmeler İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail ile yaşanan gerginliklerin gölgesinde Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile görüştü.
11.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Türkiye'nin misillemesi dünyada manşet! İsrail ABD'den yardım istedi
Gazze'deki savaşta son dakika... Türkiye'nin misillemesi dünyada manşet! İsrail ABD'den yardım istedi Ankara'nın bu sabah ilan ettiği kararlar hem uluslararası medyada hem de İsrail basınında anında yankı buldu. Tel Aviv yönetimi ana müttefiki ABD'den yardım talep etti.
9.04.2024 Dünya
Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız Gazzeli mazlumların en güçlü savunucusudur
Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız Gazzeli mazlumların en güçlü savunucusudur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin konusundaki tutumuna ilişkin saldırıların mesnetsiz, haksız, izansız ve hukuksuz olduğunu belirterek "Cumhurbaşkanımız yüce milletimizin ve küresel vicdanın sesi olarak Filistin davasının ve Gazzeli mazlumların en güçlü savunucusu ve destekçisidir" dedi.
8.04.2024 Gündem
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde geldiği Belçika’da ardı ardına ikili temaslar gerçekleştirdi.
5.04.2024 Gündem
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu: Babam 'her zaman makamına şeref veren ol' derdi
Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu: Babam 'her zaman makamına şeref veren ol' derdi Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun resmi olmayan sonuçlara göre Tokat Belediye Başkanı seçilen oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, konuştu. MHP'nin 55 yıl sonra Tokat'ta zafer kazandığını belirten Yazıcıoğlu, "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi" dedi.
2.04.2024 Gündem
İzmir'de baba dehşeti: İki kızını ve kendisini vurdu
İzmir'de baba dehşeti: İki kızını ve kendisini vurdu İzmir'in Karabağlar ilçesinde cinnet getirdiği iddia edilen bir kişi, iki kız çocuğunu tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar teşebbüsünde bulundu. Meydana gelen olayda 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, 10 yaşındaki kız çocuğu ve babası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
2.04.2024 Gündem
Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak, Erdoğan Irak yolcusu: Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi
Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak, Erdoğan Irak yolcusu: Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş: Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz
Numan Kurtulmuş: Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Bu ziyaret, Namibya tarafından Türkiye'ye yapılan en üst düzey ziyaret olması bakımından tarihi bir önem arz ediyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık'
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Terörist örgütlerle mücadelemizde eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık. Geldiğimiz bu kritik safhada terörün kökünü tamamen kurutmaya kararlıyız” açıklamasında bulundu.
29.03.2024 Gündem
Erdoğan, 9 Mayıs’ta ABD’ye gidiyor! İşte masadaki başlıklar...
Erdoğan, 9 Mayıs’ta ABD’ye gidiyor! İşte masadaki başlıklar... Yerel seçim sonrası diplomasi trafiği yoğun olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD Başkanı Biden'ın davetlisi olarak Washington'a gideceği öğrenildi. Peki kritik ziyaretin gündeminde neler var?
27.03.2024 Haberler
Erdoğan, 9 Mayıs’ta ABD’ye gidiyor! İşte masadaki başlıklar...
Erdoğan, 9 Mayıs’ta ABD’ye gidiyor! İşte masadaki başlıklar... Yerel seçim sonrası diplomasi trafiği yoğun olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD Başkanı Biden'ın davetlisi olarak Washington'a gideceği öğrenildi. Peki kritik ziyaretin gündeminde neler var?
27.03.2024 Gündem
‘Enflasyonu düşüreceğiz’
‘Enflasyonu düşüreceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray mitinginde emeklilere yönelik banka promosyonu ödemelerini yükselttiklerini belirterek, “Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başlamasıyla elimiz biraz daha rahatlayacak” dedi.
27.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diplomasi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.