Diplomat

Diplomat

Son dakika diplomat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diplomat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diplomat haber sayfamızda...

Diplomat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.458 diplomat haberi bulunmuştur.
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin gerisinde kaldıkları iki konuya değindi. Dendias bu iki konuyu iki büyük savaştan örnek vererek adeta bir itirafta bulundu.
17.04.2024 Dünya
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’ Victoria Harrison, İngiltere’nin ilk görme engelli denizaşırı büyükelçisi. Harrison, ağustos ayında İngiltere Büyükelçisi olarak Slovenya’ya gidecek.
15.04.2024 Dünya
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti İngiliz askerler tarafından 150 yıl önceki savaşta yağmalanan, bugünkü Gana sınırlarındaki Asante Krallığı'na ait mücevherler Gana'ya iade edildi.
12.04.2024 Dünya
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz'
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz' Neredeyse 400 yaşında olan Harvard Üniversitesi, bünyesinde sayısız eseri ve koleksiyonu barındırıyor. Milyonlarca kitaplık bir kütüphaneye sahip kütüphanede artık bir kitap olmayacak. Ölümden sonraki yaşamı konu alan bu kitabın okuldan uzaklaştırılacak olmasının sebebi ise ne konusu ne de yazarı.
10.04.2024 Yaşam
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’ Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle bilinen eserinin ikinci versiyonunu koleksiyonuna ekledi. Müzenin kurucu küratörü Prof. Dr. Gül İrepoğlu bu eserin ‘müze koleksiyonunun sürekli gelişme ilkesinin bir uzantısı olarak canlı bir örnek oluşturduğunu’ dile getiriyor.
5.04.2024 Advertorial
Ankara’da 5 yıl sonra Yunanistan Milli Günü
Ankara’da 5 yıl sonra Yunanistan Milli Günü Yunanistan Milli günü 5 yıl aradan sonra Ankara’da gerçekleştirilen resepsiyon ile kutlandı.
26.03.2024 Dünya
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan Hava Kuvvetleri ve Türkiye'nin Mavi Vatan politikalarına ilişin değerlendirmelerde bulundu. Dendias ayrıca ABD'den satın aldıkları F-35'lere ilişkin adeta bir itirafta bulundu.
25.03.2024 Dünya
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Kate’in dönüşü için özel ekip
Kate’in dönüşü için özel ekip 3 aydır görünmeyince komplo teorilerinin hedefi olan Prenses Kate’in kamuoyuna güçlü dönmesi için iletişim uzmanlarından ekip kuruldu.
20.03.2024 Dünya
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor Süper Salı ön seçimlerinde yalnızca bir eyalette zafer kazanan eski diplomat Haley, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına havlu attı.
6.03.2024 Dünya
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu Aydın'ın Karacasu ilçesinde yanlışlıkla girdiği toprak yolda aracıyla çamura saplanarak mahsur kalan yaşlı adam, cayrokopter ile tespit edilerek kurtarıldı.
3.03.2024 Gündem
Lavrov Antalya Diplomasi Forumu'na konuştu: İsrail'e göre Filistinli herkes terörist
Lavrov Antalya Diplomasi Forumu'na konuştu: İsrail'e göre Filistinli herkes terörist Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Çok uzun zaman önce Zelenski de 'Bir insan vardır bir de yaratıklar vardır. Ukrayna'da yaşayan insanlar Rus kültürünü benimsiyorsa Rusya'ya gitsinler' demişti. Şimdi aynı şeyleri İsrail'de görüyoruz. Gazze'nin tamamı sivil ama İsrail'e göre 3 yaşından itibaren Filistinli herkes radikal terörist. Şu anda en önemli şey çatışmayı durdurabilmek" dedi.
1.03.2024 Dünya
Hukuk danışmanı sert sözlerle uyardı: Tarih bizi bugünkü tepkimize göre yargılayacak
Hukuk danışmanı sert sözlerle uyardı: Tarih bizi bugünkü tepkimize göre yargılayacak Mısırlı hukuk danışmanı Jasmine Moussa Uluslararası Adalet Divanı’nda yaptığı konuşmada, Filistin'in modern tarihin en uzun süreli işgaline maruz kaldığını belirterek, "Tarih bizi bugünkü tepkimize göre yargılayacak" ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Dünya
Seni düelloya davet ediyorum
Seni düelloya davet ediyorum Düello sahnelerine özellikle Rus edebiyatında sıkça rastlanır.
21.02.2024 Kültür Sanat
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Sahra karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya merak edilenler arasında yerini aldı. Peki, Senden Önce'nin Sahra'sı kimdir? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
‘Herkes beyin çipi için yalvaracak’
‘Herkes beyin çipi için yalvaracak’ ABD’li milyarder Elon Musk’ın Neuralink şirketi, ilk kez bir insana beyin çipi yerleştirdiklerini geçen hafta açıkladı.
5.02.2024 Dünya
İkiz kızlarıyla 12 yıldır yaşadığı evden 40 dakikada tahliye edildi! 'Kalbim ağrıyor'
İkiz kızlarıyla 12 yıldır yaşadığı evden 40 dakikada tahliye edildi! 'Kalbim ağrıyor' Antalya'da 4 ay uzaklaştırma aldırdığı öğretim görevlisi eşinin yaşadıkları evi satması nedeniyle sokakta kalan Hanna Y. ve 11 yaşındaki ikiz kızları kalacak yer için yardım istedi. 12 yılını verdiği evine bakan anne ve kızları gözyaşlarına boğuldu.
31.01.2024 Haberler
İkiz kızlarıyla 12 yıldır yaşadığı evden 40 dakikada tahliye edildi! 'Kalbim ağrıyor'
İkiz kızlarıyla 12 yıldır yaşadığı evden 40 dakikada tahliye edildi! 'Kalbim ağrıyor' Antalya'da 4 ay uzaklaştırma aldırdığı öğretim görevlisi eşinin yaşadıkları evi satması nedeniyle sokakta kalan Hanna Y. ve 11 yaşındaki ikiz kızları kalacak yer için yardım istedi. 12 yılını verdiği evine bakan anne ve kızları gözyaşlarına boğuldu.
31.01.2024 Gündem
CEO’lar var olmayan tuvaletleri arıyorlar!
CEO’lar var olmayan tuvaletleri arıyorlar! Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumunu izlemek için 4 muhabirini İsviçre’nin bu kasabasına gönderdi.
21.01.2024 Ekonomi
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan'ın satın aldığı Türk SİHA'larını geniş şekilde haberleştiren BBC, Türkiye'nin Orta Asya'da devre dışı bıraktığı aktörleri de sıraladı. Bölge, tam olarak Rusya, Çin ve İran üçgeninde yer alıyor.
19.01.2024 Dünya
Yemen'e saldırılar sonrası dünyanın gözü Kızıldeniz'e çevrildi: Geri adım atmayacaklar
Yemen'e saldırılar sonrası dünyanın gözü Kızıldeniz'e çevrildi: Geri adım atmayacaklar ABD ve İngiltere Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerini havadan ve denizden vururken Japonya detayı ise dikkat çekti. Bu saldırılar sayesinde olası bir tepkiye karşılık ABD'nin elinin güçlendiğini söyleyen TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer bölgedeki son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
12.01.2024 Dünya
11 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
11 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Günümüzde 12 ay içinde doğum tarihlerine göre farklı burçlar yer almaktadır. Bunların içinden 11 Eylül hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Sizler için detaylı olarak derledik.
9.01.2024 Astroloji
27 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
27 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar bir insanın dünyaya geldiği anda Güneşin hangi pozisyonda olduğuna göre belirlenirler. Temel de 12 burç bulunmaktadır. Kişinin doğrum tarihine göre belirlenmiş burçlardan birine sahip olduğu biliniyor. 27 Ağustos hangi burç oluyor? 27 Ağustos burç özellikleri nelerdir? İşte 27 Ağustos burç özellikleri, yükseleni, burç yorumu ve tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Diplomat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.