Dipsiz Kuyum

Dipsiz Kuyum

Son dakika Dipsiz Kuyum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dipsiz Kuyum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dipsiz Kuyum haber sayfamızda...

Dipsiz Kuyum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63 dipsiz kuyum haberi bulunmuştur.
Havaların ısınmasını fırsat bilen Aleyna Tilki Boğaz'da denize girdi
Havaların ısınmasını fırsat bilen Aleyna Tilki Boğaz'da denize girdi Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve arkadaşı Serel Yereli İstanbul Boğazı'nda denize girdi. Yereli, 'Boğaz'ın suyu buz' dedi.
3.04.2024 Cadde
Aleyna Tilki imaj tazeledi!
Aleyna Tilki imaj tazeledi! Müzik sektörüne dair açıklamalarıyla gündeme gelen ve sahneye çıkmasının, bu işten para kazanmasının engellendiğini söyleyen Aleyna Tilki, imaj değiştirdi. Yeni tarzını Instagram sayfasından yayınlayan güzel şarkıcı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.01.2024 Cadde
Aleyna Tilki: Sahnede ölümden döndüm, kimse canımı umursamadı!
Aleyna Tilki: Sahnede ölümden döndüm, kimse canımı umursamadı! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz üç milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı videoyla sahnelerinin engellendiğini, konser veremediğini açıklamıştı. Tilki, son olarak katıldığı bir programda annesinin ve şoförünün ölüm tehditleri aldığını, kendisinin sahnede ölümden döndüğünü anlattı.
4.01.2024 Cadde
Aleyna Tilki isyan etti! 'Gerçekten yok olmamı istiyorlar'
Aleyna Tilki isyan etti! 'Gerçekten yok olmamı istiyorlar' Uzun süredir sahnelerden uzak olan Aleyna Tilki, üç milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı videoyla bu duruma isyan etti. "Şarkı söylemeyi çok özledim" diyen genç popçu, sahneye çıkışının engellediğini iddia etti.
9.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki isyan etti! 'Gerçekten yok olmamı istiyorlar'
Aleyna Tilki isyan etti! 'Gerçekten yok olmamı istiyorlar' Uzun süredir sahnelerden uzak olan Aleyna Tilki, üç milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı videoyla bu duruma isyan etti. "Şarkı söylemeyi çok özledim" diyen genç popçu, sahneye çıkışının engellediğini iddia etti.
9.12.2023 Cadde
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel: Kızlarımdan özür diliyorum!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel: Kızlarımdan özür diliyorum! Henüz 14 yaşında şöhreti yakalayan; 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan Aleyna Tilki’nin çok konuşulan 'çocuk fenomen' tepkisi sonrası anne Havva Öztel'den açıklama geldi.
23.09.2023 Cadde
Aleyna Tilki'den bikinili pozlar! Herkes aynı detaya takıldı
Aleyna Tilki'den bikinili pozlar! Herkes aynı detaya takıldı 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan, şimdilerde 'Serdar Ortaç Vol 2' albümünde seslendirdiği 'Ayrı Gitme' parçasıyla adından söz ettiren pop müziğin başarılı ismi Aleyna Tilki, sosyal medyada nehir kenarında bikinili pozlarını paylaştı! Ayaklarını gören takipçileri, genç şarkıcıya yorum yağdırdı.
30.08.2023 Cadde
Aleyna Tilki'nin 'Tanırım İntiharı' şarkısı kaç milyonu geçer?
Aleyna Tilki'nin 'Tanırım İntiharı' şarkısı kaç milyonu geçer? Geçen yıl 'Sır' ile Türkçe üretimleri arasındaki en cool işine imza atan Aleyna Tilki, İngilizce şarkılarından sonra 'Tanırım İntiharı' ile bu kez 'damar'dan ilerliyor. Aleyna Tilki, sözlerini kendi yazdığı yeni şarkısı 'Tanırım İntiharı' ile "Gençlere kötü örnek oluyor" diyenlere sağlam bir tokat atmayı ihmal etmiyor...
1.11.2022 Müzik
Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor!
Aleyna Tilki: Star doğunca böyle şeyler olabiliyor! Son günlerde yeni şarkısı 'Al ya da Bırak (Take It or Leave It) ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, önceki gün bir partide sahne aldı. İddialı kıyafet seçimiyle dikkat çeken genç şarkıcı, "Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka bir Türk sanatçı yok" sözleriyle meslektaşlarına adeta meydan okudu.
10.05.2022 Cadde
Ebru Yaşar'dan Aleyna Tilki tepkisi! 'Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem'
Ebru Yaşar'dan Aleyna Tilki tepkisi! 'Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem' Ebru Yaşar, açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki'nin, 'Take It Or Leave It' klibindeki iddialı görüntülerini eleştirdi. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü sanatçı, "Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem!" dedi.
30.04.2022 Cadde
Aleyna Tilki: Kız isteme olayı çok saçma!
Aleyna Tilki: Kız isteme olayı çok saçma! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 21 yaşındaki şarkıcı, kız isteme merasimini çok saçma bulduğunu dile getirdi.
22.03.2022 Cadde
Aleyna Tilki'den 'Sürpriz geliyor' paylaşımı
Aleyna Tilki'den 'Sürpriz geliyor' paylaşımı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor. Son olarak süper minili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Aleyna'ya binlerce beğeni ve yorum geldi.
23.12.2021 Cadde
Emrah Karaduman'ın 'Dipsiz Kuyum' başvurusuna ret
Emrah Karaduman'ın 'Dipsiz Kuyum' başvurusuna ret Besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın 'Dipsiz Kuyum' şarkısını izin almadan yayınladığı ve satışa çıkardığı iddiasıyla Tolga Kahraman ile Apple Teknoloji şirketine açtığı dava reddedildi.
5.02.2021 Cadde
Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki aslen nereli? İşte biyografisi...
Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki aslen nereli? İşte biyografisi... Aleyna Tilki kimdir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. 28 Mart 2000 tarihinde Konya'da dünyaya gelen Aleyna Tilki, Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmaasıyla ilk kez TV ekranında görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın cevapsız çınlama adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Bu parça ile Youtube'da 480 milyondan fazla izlenen Aleyna Tilki daha sonra çeşitli single'lar çıkardı. Son olarak Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de Bu Benim Masalım adlı dizide Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile oyunculuk kariyerine adım attı. İşte Aleyna Tilki hakkında merak edilenler...
31.12.2020 Cadde
Emrah Karaduman'a 'Dipsiz Kuyum' şoku
Emrah Karaduman'a 'Dipsiz Kuyum' şoku Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'nin söylediği 'Dipsiz Kuyum' adlı şarkısının Itunes'a başka biri tarafından yüklenmesi nedeniyle Apple ile davalık oldu. Mahkeme, açılan dava sonucunda konunun; üç kişilik bilirkişi heyeti tarafından incelenmesine karar verdi.
22.12.2019 Cadde
Aleyna Tilki'den Alaçatı'da muhteşem konser
Aleyna Tilki'den Alaçatı'da muhteşem konser Şarkıcı Aleyna Tilki, reşit olduktan sonra ilk kez bir beach’te konser verdi.
13.08.2019 Cadde
Pop müzikte yeni ölçü birimi: Aleyna Tilki çıtası
Pop müzikte yeni ölçü birimi: Aleyna Tilki çıtası Aleyna Tilki, pop dünyasında hepi topu 3 yıldır var olmasına rağmen, yaşından tutun da, tavrına, giydiklerine kadar eleştirilerin ve yorumların odağında oldu hep. Kalbinde kırılmadık yer bırakılmaması için eteğindeki taşları dökmekten çekinmedi kimse.
8.05.2019 Müzik
Kuyudan 500 bin TL çıktı
Kuyudan 500 bin TL çıktı Aleyna Tilki'nin seslendirdiği 'Dipsiz Kuyum' şarkısı ikiliye 3 ayda 500 bin TL kazandırdı
31.12.2018 Cadde
Şair olsa bari!
Şair olsa bari! 'Cevapsız Çınlama', 'Sen Olsan Bari, 'Yalnız Çiçek ve 'Dipsiz Kuyum' şarkıları büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, yakında şiir kitabı çıkaracağını açıkladı.
16.12.2018 Cadde
Şair olsa bari!
Şair olsa bari! 'Cevapsız Çınlama', 'Sen Olsan Bari, 'Yalnız Çiçek ve 'Dipsiz Kuyum' şarkıları büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, yakında şiir kitabı çıkaracağını açıkladı.
16.12.2018 Cadde
YouTube Türkiye'de 2018’in en popüler videoları belli oldu
YouTube Türkiye'de 2018’in en popüler videoları belli oldu Yılın sonuna yaklaşırken 2018 yılında Türkiye’de YouTube'a damgasını vuran videolar, Genel İçerik ve Müzik olarak iki grupta hazırlanan listelerde 'YouTube Rewind' başlığı altında toplandı.
6.12.2018 Teknoloji
Aleyna Tilki rüzgarı
Aleyna Tilki rüzgarı Ataşehir’deki Watergarden İstanbul, konser maratonuna Aleyna Tilki’yle devam ediyor.
6.12.2018 Cadde
YouTube için şarkı üretme çalışmaları, cidden işe yarıyor mu?
YouTube için şarkı üretme çalışmaları, cidden işe yarıyor mu? Müzik sektörü yine bir değişim içerisinde. Plak, kaset, CD satışı, streaming teknolojisi derken; YouTube'taki izlenmelerin de bir ölçümleme olarak kabul edildiği dönemlere geldik. En güncel örnek olarak gördüğümüz Emrah Karaduman'ın "YouTube'a şarkı üretme" çalışmaları işe yarıyor mu?
3.12.2018 Müzik
Emrah Karaduman'ın 'Dipsiz Kuyum' bereketi
Emrah Karaduman'ın 'Dipsiz Kuyum' bereketi Besteci, aranjör ve prodüktör Emrah Karaduman, 'Dipsiz Kuyum' şarkısıyla 18 yurtiçi ve 8 yurtdışı çalışmasına imza atarak rekor kırdı.
23.11.2018 Cadde
Aleyna Tilki kaç yaşında?
Aleyna Tilki kaç yaşında? Aleyna Tilki kimdir? Başarılı şarkıları ve güzel sesiyle bilinen Aleyna Tilki, Eser Yenenler Show'a konuk oldu. İşte Aleyna Tilki hakkında merak edilen bilgiler...
15.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dipsiz Kuyum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.