Bakırköy'de otomobil yön tabelası direğine asılı kaldı
Bakırköy'de otomobil yön tabelası direğine asılı kaldı Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle orta refüje çarptı ardından da yön tabelası direğine asılı kaldı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken otomobil asılı kaldığı yerden çekici yardımıyla kaldırıldı.
20.12.2021 Gündem
Hentbol Kale Ölçüleri Nelerdir? Hentbol Kale Direği Boyutları
Hentbol Kale Ölçüleri Nelerdir? Hentbol Kale Direği Boyutları Dünyada gerçekleştirilen çok sayıda spor dalı bireyler tarafından ilgi görmektedir. Her spor dalının ise kendine has kuralları olabilmektedir. Oyuncular da bu kurallar doğrultusunda spor etkinliklerini yerine getirmektedir. Hentbol da bir takım sporu olarak geçmektedir. Tıpkı futbol, basketbol ve diğer örnekler gibi takım halinde oynanan bir spor dalıdır. Hentbol eskiden tıpkı futbol gibi stadyumlarda oynanmaktaydı. Fakat 1950 senesinden sonra bir salon sporu haline dönüşmüştür. Dünya üzerinde yaygın olarak oynanmaktadır. Hentbol kale ölçüleri nelerdir, hentbol kale direği boyutları nedir tüm detayları ile derledik.
16.11.2021 Eğitim
Tellerde esrarengiz ayakkabılar
Tellerde esrarengiz ayakkabılar İstanbul Küçükçekmece’de bir mahallede elektrik tellerine asılı ayakkabılar sokakta oturan sakinlerin dikkatini çekiyor. Kim tarafından ne amaçla asıldığı bilinmeyen ayakkabıların akıbeti herkes tarafından merak konusu. Yarımburgaz Mahallesi sakinleri son birkaç gündür elektrik tellerine asılı ayakkabıların sırrını merak ediyor. Vatandaşlar görüş ayrılığı yaşasa da Avrupa’nın birçok bölgesinde bu durum ‘Shoefiti’ olarak biliniyor ve çetelerin hakimiyetinde olan veya uyuşturucu satılan bölgeleri işaretlemek için kullanılıyor. Bir kısım vatandaş ise çocukların ayakkabıları eğlence olarak atmış olabileceğini düşünüyor. Mahallede uzun yıllardır temizlik görevlisi olarak çalışarak bir vatandaş, "Geçen senedir bu ayakkabılar orada. Benim de dikkatimi hep çekiyor. Birkaç kişiye sordum bu durumu birisi dedi ki bana herhalde reklam amaçlı konulmuş. Ben de dedim ki direkte reklam olmaz. Burada fazla kimse de yok reklam olmasını gerektirecek" dedi. Sokak sakinlerden bir kadın ise, "Dikkatimi çekti benim de, başka ayakkabılar da vardı onları rüzgar düşürdü. Çok ilginç bir şey daha önce böyle bir şey görmedim" diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Hızını alamayan kamyon elektrik direğini devirdi
Hızını alamayan kamyon elektrik direğini devirdi Bursa’da hızlı bir şekilde viraja giren kamyon, ilk önce elektrik direğin devirdi daha sonra zirai ilaçlama tankerine çarparak durabildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın İznik ilçesinden Orhangazi ilçesine seyreden Zülfükar Yaman idaresindeki 16 JMV 26 plakalı kamyon Boyalıca Mahallesi’nde hızını alamayarak kapı önünde duran zirai ilaçlama tankerine ve elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile devrilen elektrik direğinden kaynaklı mahallenin elektriği kesildi. Kazanın sabah saatlerinde olması ve sokakta kimsenin bulunmaması sebebiyle facianın eşiğinden dönüldü. Kamyon şoförü Zülfükar Yaman ise kazayı yara almadan atlattı.
11.09.2019 Yaşam
İntihar etmek için çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı
İntihar etmek için çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde intihar etmek için elektrik direğine çıkan kişi elektrik akımına kapılarak aşağı düşüp öldü. Olay, Gebze İstasyon Mahallesi Şehit Gökhan Hüseyinoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. İntihar etmek için elektrik direğine çıkan kimliği belirsiz kişi iddiaya göre çocuklarını görmek istediğini söyledi. Yüksek gerilim hattına dokunan kişi akıma kapılarak direkten aşağı düştü. Olay yerinde bulunan 112 Acil ekibi yaralanan kişiyi Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan kişi yapılan müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.Elektrik direğine çıkan kişinin akıma kapılma anı çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
%100 Haber!
%100 Haber! %100 Haber! Alternatif gündeme hızlı bakış... Hazırlayan: Handan Koltuk Uğur Kurt'u öldüren silah polise ait Tecavüz ettiler sonra ağaca astılar Mısır’da Sisi kutlamaları Şok eden hata! Cezaevine elinde bisküviyle girdi Aşırı yemek de bir hastalık O dünyanın en güçlü kadını! Arkadaşının bıçakladığı ortaya çıktı ‘Bırakın şu zıkkımı’ Ayı elektrik direğinin tepesinde uyursa!
11.09.2019 Haberler
Hırsızları bayrak direğiyle kovaladı
Hırsızları bayrak direğiyle kovaladı Eyüp’te sabaha karşı bir markete giren kar maskeli iki hırsız, beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Soyulan marketin yanındaki çay ocağında çalışan Tunay Karasu, kapının önünde duran bayrak direği ile hırsızları kovaladı. Hırsızlar arabaya binip kaçarken, market sahibi esnaf komşusuna teşekkür etti.
11.09.2019 Yaşam
Taksim'de MOBESE direği devrildi
Taksim'de MOBESE direği devrildi Beyoğlu Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunan MOBESE direği devrildi. Yoldan geçen vatandaşlar son anda kurtuldu.
11.09.2019 Haberler
Elektrik direğine su tutunca...
Elektrik direğine su tutunca... Doğalgaz hattında çıkan yangın elektrik direğine sıçradı, yangını söndürmek isteyen itfaiye görevlileri elektrik direğine su tutunca...
11.09.2019 İlginç Videolar
Elektrik direğinde alev alev yandı
Elektrik direğinde alev alev yandı Diyarbakır'da onarım yapmak için çıktığı yüksek gerilim hattında 34 bin volt elektrik çarpan ve direkte alev alev yanarak yere düşen teknisyen 30 yaşındaki Metin Hafif, mucize eseri hayatta kaldı.Yapılan muayenede vücudunun yüzde 35'inin yandığı tespit edilen Hafif, 5 aylık sürede çok sayıda ameliyat geçirdi. Sol kolunu kullanamayan ve 13 ameliyat geçiren Hafif'e bugüne kadar 7 kez deri nakli yapıldı.
11.09.2019 Haberler
İzmir'de şiddetli sağanak
İzmir'de şiddetli sağanak İzmir’de sabaha karşı başlayan gök gürültülü sağanak yağmur hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kentte birçok sokak ve caddede yoğun su birikintileri oluşurken, elektrik telleri kıvılcımlar saçtı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri