Direkt Mesaj

Direkt Mesaj

Son dakika direkt mesaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan direkt mesaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan direkt mesaj haber sayfamızda...

Direkt Mesaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 653 direkt mesaj haberi bulunmuştur.
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki?
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki? Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, 2018'de müzikseverlerle buluşturduğu şarkının yıllar sonra patlama yapması hakkında, "Çabalasam da buraya getiremezdim" itirafında bulundu.
18.04.2024 Cadde
'Ben dolandırılmam' diyen Aydın Ağaoğlu ve dolandırıcılar arasındaki mesajlaşma ibretlik sonla bitti
'Ben dolandırılmam' diyen Aydın Ağaoğlu ve dolandırıcılar arasındaki mesajlaşma ibretlik sonla bitti Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Ağaoğlu ile iletişime geçti. Olayı anlatan Ağaoğlu; "Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var" dedi.
26.10.2023 Haberler
'Ben dolandırılmam' diyen Aydın Ağaoğlu ve dolandırıcılar arasındaki mesajlaşma ibretlik sonla bitti
'Ben dolandırılmam' diyen Aydın Ağaoğlu ve dolandırıcılar arasındaki mesajlaşma ibretlik sonla bitti Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Ağaoğlu ile iletişime geçti. Olayı anlatan Ağaoğlu; "Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var" dedi.
26.10.2023 Gündem
Ünlü bir Türk firmasının yöneticisi olduklarını söylediler! İş vaadi dolandırıcılığına karşı uyarı
Ünlü bir Türk firmasının yöneticisi olduklarını söylediler! İş vaadi dolandırıcılığına karşı uyarı Endonezya kodlu bir telefon numarasından Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu'na mesajla ulaşan dolandırıcılar, ünlü bir Türk firmasının yöneticisi olduklarını belirterek, iş vaadiyle Ağaoğlu'nu dolandırmaya çalıştı.
26.09.2023 Ekonomi
Berfu Yenenler takipçisinden gelen mesajı paylaştı! 'Aldığım en güzel DM'
Berfu Yenenler takipçisinden gelen mesajı paylaştı! 'Aldığım en güzel DM' Oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren model Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından bir takipçisinden gelen mesajı paylaştı. Takipçisinin mesajı karşısında duygulanan Yenenler, "Bugüne kadar aldığım en güzel DM (direkt mesaj)" notunu yazdı.
6.09.2023 Cadde
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Berfu Yenenler'den 'estetik' iddiasına cevap!
Berfu Yenenler'den 'estetik' iddiasına cevap! 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında 4'üncü olan Berfu Yenenler, 2019'da oyuncu Eser Yenenler ile dünyaevine girdi. Kuzey (3) ve Mete (2) adında iki çocuğu olan tescilli güzel, son olarak sosyal medyada paylaşılan "dudaklarına dolgu yaptırdı" iddiasına tepki gösterdi.
25.03.2023 Cadde
E-ticarette satışı artıracak 5 öneri
E-ticarette satışı artıracak 5 öneri Bulut tabanlı çağrı merkezi platformu AloTech’ten, e-ticarette mükemmel müşteri deneyimi sağlayarak satışlarını artırmak isteyen işletmelere 5 öneri geldi.
13.12.2022 Kobi
Fulin: Evlilik teklifi yağıyor
Fulin: Evlilik teklifi yağıyor Son çıkardığı 'Korkularım Var' parçasıyla adından söz ettiren Fulin, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Instagram'ı aktif kullanan genç şarkıcı, DM'den (direkt mesaj) binlerce mesaj aldığını söyledi.
1.11.2022 Cadde
Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz!
Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz! 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Ebru Polat, bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar verdi. 2007'de 'Çetin Ceviz' adını verdiği ilk albümünü müzikseverlerle buluşturan ünlü şarkıcı, 15 yıl aradan sonra asıl mesleğine geri dönme kararı aldı.
23.10.2022 Cadde
Tanju Özcan'ın ruhsatlı silahına el konuldu
Tanju Özcan'ın ruhsatlı silahına el konuldu Bolu Belediye Meclisi Üyesi AK Parti'li Hacer Çınar, belediye meclisi toplantısında kendisiyle ilgili sözleri nedeniyle tedbir kararı verilen Belediye Başkanı Tanju Özcan'la ilgili Twitter'dan kendisine mesaj attığı ve protesto sırasında dans edip, el sallayarak tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Bolu 1'inci Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Özcan'ın ayrıca tedbir kararı kapsamında ruhsatlı silahına el konuldu.
6.06.2022 Gündem
Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti! 'Pique Messi'yi kıskandığını söyledi'
Suzy Cortez, Barcelonalı futbolcuları ifşa etti! 'Pique Messi'yi kıskandığını söyledi' Futbol dünyasının gözde çiftlerinden olan Gerard Pique ile Shakira birliktelikleri sona erdirme kararı alırken ünlü model Suzy Cortez hem Pique hem de Barcelonalı futbolcular hakkında olay itiraflarda bulundu. Cortez, "Barcelona'da bana direkt mesaj gönderen kişi oydu" dedi
5.06.2022 İspanya La Liga
Plaja girişte tavan 1.500 lirayı buldu!
Plaja girişte tavan 1.500 lirayı buldu! Deniz sezonu yavaş yavaş açılıyor. Her yaz sezonu plaj ve lahmacun fiyatlarıyla gündeme gelen Bodrum’da plaj giriş ücretleri kişi başı 1.500 lirayı buluyor.
7.05.2022 Ekonomi
Özge Ulusoy'un tercihi business uçuş
Özge Ulusoy'un tercihi business uçuş Manken Özge Ulusoy, ekonomi sınıfında seyahat ettiği bir uçak yolculuğunda, bir yolcu tarafından fotoğrafının çekilmesi nedeniyle artık business bölümden bilet aldığını açıkladı.
3.01.2022 Cadde
Whatsapp Nedir, Ne İşe Yarar? Whatsapp Nasıl Kullanılır?
Whatsapp Nedir, Ne İşe Yarar? Whatsapp Nasıl Kullanılır? Mobil uygulamalar günümüzde oldukça fazla kullanılıyor. En çok kullanılan Whatsapp uygulamasının ne işe yaradığı bazı kullanıcıların merak ettiği bir konudur. Telefon kullanıcıları telefonlarda kullanılan Whatsapp uygulamasının ne işe yaradığını ve nasıl kolayca kullanıldığını araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Whatsapp nedir, ne işe yarar? Whatsapp nasıl kullanılır tüm detayları ile derledik.
11.12.2021 Teknoloji
Son dakika:  EGM'den sosyal medya uyarısı! Bu hesaplara dikkat edin
Son dakika: EGM'den sosyal medya uyarısı! Bu hesaplara dikkat edin Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, son dönemde sosyal medyada gerçekleşen dolandırıcılık konularına karşı vatandaşlara uyarıda bulunuldu.
28.07.2021 Gündem
Twitter'ın Android odaklı yeni hamleleri yolda
Twitter'ın Android odaklı yeni hamleleri yolda Twitter yeni özellikler eklemesine ek olarak eski özelliklerini de bünyesine geri döndürüyor. Söylenene göre Twitter, doğrulanmış hesapları tekrar kullanıma açacak. Bir diğer yandan Android için de 2 yıl önce iOS kullanıcılarına sunulan özellik geliyor.
14.05.2021 Teknoloji
140 saniyelik sesli  direkt mesaj geldi
140 saniyelik sesli direkt mesaj geldi Sosyal medya platformu Twitter, Direkt Mesajlarda (DM) sohbet etmeyi daha kolay hale getirmek için DM’lere sesli mesaj özelliğini getirdiğini duyurdu.
14.05.2021 Ekonomi
Instagram'da Grup Nasıl Kurulur? Instagram Dm Grubu Kaç Kişiliktir?
Instagram'da Grup Nasıl Kurulur? Instagram Dm Grubu Kaç Kişiliktir? Instagram gibi popüler olan bir uygulama içerisinde çok farklı özellikler bulunuyor. Bu özelliklerden biri de sohbet grubu kurmaktır. Instagram kullanan kişiler nasıl grup kuracağını bilmediğinden bu konu hakkında detaylı araştırmalar yapabiliyor. Instagram üzerinde grup kurmak için kişiler bu konuda bir bilgiye ulaşmak istiyor. Instagram'da grup nasıl kurulur? Instagram DM grubu kaç kişiliktir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.04.2021 Teknoloji
Instagram için sunulması beklenen 'yorumdan mesaj özelliği'
Instagram için sunulması beklenen 'yorumdan mesaj özelliği' Instagram için ortaya çıkan yeni özellik detayı Twitter'da yapılan bir ekran görüntüsü paylaşımıyla görüldü. Instagram'da paylaşımların altına yapılan yorumlardan direkt mesaj atma seçeneğinin sunulması planlanıyor.
26.03.2021 Teknoloji
Fb Ne Demek? Sosyal Medyada Kullanılan Fb Kelimesinin Açılımı Nedir?
Fb Ne Demek? Sosyal Medyada Kullanılan Fb Kelimesinin Açılımı Nedir? Akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte dünya genelindeki internet kullanım oranı da aynı hızla yükselişe geçti. Artık çoğu görüşme yazılı, sesli ve görüntülü olarak sosyal ağlardan yapılıyor. Bu görüşmeler esnasında kullanılan birçok kısaltma var. Yazılı iletişimin çok daha pratik olmasını sağlayan kısaltmalardan biri de FB. Sosyal medyada kullanılan FB kısaltmasının açılımı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.03.2021 Sosyalmedya
Twitter'da flaş değişiklik! Artık hikaye...
Twitter'da flaş değişiklik! Artık hikaye... Twitter'da kullanıma sunulan hikaye özelliği oldukça ilgi çekti. Twitter hikaye özelliği fenomenler tarafından kullanılınca da dikkatleri üzerine çekti. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Twitter yeni özelliğini kullanıma açtı. İnstagram Facebook ve Whatsapp'taki hikaye özelliği gibi Twitter'da da hikaye özelliği kullanıcıların anlık paylaşımını sağlayacak.
20.11.2020 Teknoloji
'Danla Bilic'in izindeki ifşacı!'
'Danla Bilic'in izindeki ifşacı!' Enise Sude adlı fenomen, oyuncu Can Yaman'ın kendisine yazdığını iddia ettiği mesajları yayınladı. Magazin gündemine geniş yer bulan söz konusu mesajlar, bir kez daha 'kişilerin sosyal medyada direkt mesaj (DM) üzerinden yaptıkları yazışmaları ifşası suç mu?' sorusu akla geldi.
12.05.2020 Cadde
Serdar Ortaç ev eşyalarını takipçilerine dağıtıyor
Serdar Ortaç ev eşyalarını takipçilerine dağıtıyor Corona virüs salgını nedeniyle stüdyosuna kapanan Serdar Ortaç'tan hayranlarını sevindirecek haber...
3.04.2020 Cadde
Milyonları ilgilendiriyor! Bu tuzağa düşmeyin
Milyonları ilgilendiriyor! Bu tuzağa düşmeyin 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi pek çok kişi sevdiğine hediye alma telaşında. Özellikle böyle özel günlerde sosyal medya üzerinden yapılan satışlar artıyor. Bunu fırsat bilen dolandırıcılar, kötü niyetli kişiler ise tüketicileri mağdur ediyor. Satın alma işlemini yapan kişilere çoğu zaman sipariş edilen veya tanıtımlarda gösterilen ürünlerin aksine kalitesi düşük ürünler gönderiliyor. Ya da kredi kartı bilgileri dolandırıcılar tarafından kopyalanıyor. Sosyal medyadan alışveriş yapanların dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor.
12.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Direkt Mesaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.