Başına silah dayayıp, teslim olmamak için direndi
Başına silah dayayıp, teslim olmamak için direndi Bursa’da bekçileri görünce kaçmaya çalışan Raşit A.(35) yakalanacağını anlayınca başına silah dayayarak ekiplere direndi. Bekçilerin yaklaşık yarım saatlik çabaları sonucu silahı bırakarak teslim olan Raşit A. gözaltına alındı.
16.09.2021 Gündem
Hem kısıtlamayı hem de maske kuralını ihlal etti, ceza yazan polise tepki gösterdi
Hem kısıtlamayı hem de maske kuralını ihlal etti, ceza yazan polise tepki gösterdi Bursa'da, dün sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde dışarıya maskesiz çıkan kadın, polis tarafından durduruldu. Polis, ismi öğrenilemeyen kadına sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı için 3 bin 150 lira, maskesiz dışarıya çıktığı için de 900 lira para cezası uyguladı. Cezayı öğrenince polisle tartışan kadının polise tepkisi, çevredeki biri tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
29.06.2020 Gündem
Seyyar satıcı, zabıta aracının altına girdi
Seyyar satıcı, zabıta aracının altına girdi Sivas'ta açık alanda döner satan bir seyyar satıcı, tezgahını almak isteyen zabıta ekiplerine direnip zabıta minibüsünün altına girdi. Sivas Belediyesi Zabıta ekipleri açık alanda, sağlıksız koşullarda gıda satışı yapan seyyar satıcılara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Ekipler açık alanda döner satan bir seyyar satıcının tezgahını almak istedi. Tezgahını vermemek için direnen seyyar satıcı, zabıta minibüsünün altına girip beklemeye başladı. Uzun süre direnen seyyar satıcı hakkında usulsüz satış yaptığı için işlem yapıldı. Yaşanan anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı.
11.09.2019 Haberler
15 Temmuz darbe girişiminin yeni görüntüleri çıktı
15 Temmuz darbe girişiminin yeni görüntüleri çıktı Ankara Mamak'ta adeta etten duvar ören kalabalık tankları kışlaya böyle soktu. Yangın tüpü sıkarak tankı durdurmaya çalıştılar.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Önce direndiler sonra ikna oldular!
Önce direndiler sonra ikna oldular! Yunanistan’a gitmek için yürüyerek Edirne’ye gelen ve 6 gündür kent merkezinde bekleyişlerini sürdüren yaklaşık 300 kişilik Suriyeli sığınmacı grubu bölgeden tahliye edildi. Sığınmacıların büyük bir bölümü İstanbul’a geri gönderilirken, kentten ayrılmak istemeyenler ise Saray İçi Er Meydanı alanına nakledildi.
11.09.2019 Haberler
IŞİD teröristlerine yalvardı ama kurtulamadı
IŞİD teröristlerine yalvardı ama kurtulamadı IŞİD militanları Suriye'nin kuzey doğusundaki El Şadi kasabasında, bütün yalvarmalarına, yardım isteme çağrılarına ve uzun süre direnmesine rağmen bir kişinin başını başını keserek infaz ettiler. Çevredekilerin durumdan vazife çıkararak infazcılara yardım etmekten kaçınmadığı o dehşet anları işte böyle görüntülendi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri