Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu

Son dakika Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu haber sayfamızda...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.067 dışişleri bakanı çavuşoğlu haberi bulunmuştur.
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Erivan’la barışa bir adım daha...
Erivan’la barışa bir adım daha... Türkiye-Ermenistan ilişkilerinde psikolojik bir eşik daha aşıldı ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlama töreninde davetliler arasında yer aldı.
5.06.2023 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, oyunu Antalya'da kullandı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, oyunu Antalya'da kullandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde kullandı. Çavuşoğlu, "Özellikle siyasi partilerin olduğu liste çok uzundu. Zarfa zor sığdı. Katla katla bitmedi" dedi.
14.05.2023 Gündem
Moskova'da bir adım daha! Suriye'yle barış yolu
Moskova'da bir adım daha! Suriye'yle barış yolu Rusya’nın başkenti Moskova’da dün Rusya, İran, Suriye ve Türkiye Dışişleri Bakanları Dörtlü Toplantısı gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dişişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın katıldığı toplantıyla, Türkiye ile Suriye arasında savunma bakanları ve istihbarat başkanları düzeyinde yürütülen normalleşme süreci siyasi bir zemine taşınmış oldu.
11.05.2023 Dünya
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esad rejimi Dışişleri Bakanlarının "Suriye konulu" toplantısı Moskova’da başladı.
10.05.2023 Haberler
Sudan ordusundan Büyükelçi’ye ateş!
Sudan ordusundan Büyükelçi’ye ateş! Türkiye’nin Hartum Büyükelçisi Çobanoğlu’nun aracına, Sudan ordusu tarafından ateş açıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, elçiliğin taşınmasına karar verildiğini bildirdi.
7.05.2023 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Bulgaristan sınırında bekleme olmayacak
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Bulgaristan sınırında bekleme olmayacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bulgaristan sınırındaki ihracat kuyruğuyla ilgili, "Bulgaristan tarafında hat sayısı azdı, özellikle tırların geçmesi için bizimde desteğimizle Bulgaristan tarafı oradaki faklı yapılanmalar vardı temizlediler. Yeni 3 tane hat açtılar, artık burada bekleme olmayacak" dedi.
26.04.2023 Gündem
Yunanistan'ı sarsan harita!
Yunanistan'ı sarsan harita! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Ege Denizi'ndeki sahibi belli olmayan adacıkları gündeme getirmesini ilk sayfadan sunan Yunan medyası, yanı sıra 'Erdoğan'dan seçim öncesi inanılmaz meydan okuma' başlıkları attı.
25.04.2023 Dünya
Kaçış yolu
Kaçış yolu Sudan’da çatışmaların ortasında yabancıların buradan çıkarılmasına yönelik çabalar sürerken, ülkedeki yaklaşık 1.500 Türk vatandaşı için de tahliye operasyonu sürüyor.
25.04.2023 Dünya
Bakan Soylu şehit yakını ve gaziler ile iftar yaptı
Bakan Soylu şehit yakını ve gaziler ile iftar yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüp'te Şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarıyla iftarda buluştu.
19.04.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Yarın inşallah Sudan'da ateşkes olacak
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Yarın inşallah Sudan'da ateşkes olacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sudan'da yarın ateşkes beklediklerini belirterek, "Yeme içme vesaire ne ihtiyaçları varsa biz onları arkadaşlarımız, büyükelçiliğimiz oraya bildirsinler, farklı yöntemlerle götüreceğiz ama yarın inşallah ateşkes de olacak. Yarın hava sahası açıldıktan sonra ,şu anda kapalı, hazırlıklarımızı yaptık. Dönmek isteyen vatandaşlarımızı getireceğiz" dedi.
19.04.2023 Gündem
Mısır’la yeni adım
Mısır’la yeni adım Türkiye-Mısır arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi kapsamında Mısır Dışişleri Bakanı Şükri, Bakan Çavuşoğlu’nun davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. Çavuşoğlu, “Mısır’la açtığımız yeni sayfayı ortak projeler ve başarı öyküleriyle doldurmak istiyoruz” dedi.
14.04.2023 Gündem
Mısır'dan 11 yıl sonra Türkiye'ye ilk ziyaret! Bakan Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar
Mısır'dan 11 yıl sonra Türkiye'ye ilk ziyaret! Bakan Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ankara’da Mısır Dışişleri Bakanı Şukri ile ortak basın toplantısı düzenliyor. Çavuşoğlu burada yaptığı açıklamada, "Mısırla açtığımız yeni sayfayı ortak projeler ve başarı öyküleriyle doldurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.04.2023 Haberler
Mısır'dan 11 yıl sonra Türkiye'ye ilk ziyaret! Bakan Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar
Mısır'dan 11 yıl sonra Türkiye'ye ilk ziyaret! Bakan Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ankara’da Mısır Dışişleri Bakanı Şukri ile ortak basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu burada yaptığı açıklamada, "Mısırla açtığımız yeni sayfayı ortak projeler ve başarı öyküleriyle doldurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Bulgaristan, AB ülkelerinden ilk arama kurtarma ekibi gönderen ülke oldu
Bakan Çavuşoğlu: Bulgaristan, AB ülkelerinden ilk arama kurtarma ekibi gönderen ülke oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bulgaristan'da katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, "Topladığınız yardımlarla 800'den fazla çadır ve 145 konteyner deprem bölgesine gönderildi" dedi.
12.04.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Bulgaristan’da şehitler anıtını ziyaret etti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Bulgaristan’da şehitler anıtını ziyaret etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bulgaristan'da Bohçalar kasabasındaki şehitler anıtını ziyaret etti. Çavuşoğlu, "Türkiye ve Bulgaristan arasındaki güçlü müttefiklik ve dostluk bugün Balkanlar'da barış, huzur ve istikrar için çok önemlidir" dedi.
12.04.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
12.04.2023 Gündem
Moskova'da 4'lü Suriye zirvesi! Bakan Çavuşoğlu'ndan yeni açıklama
Moskova'da 4'lü Suriye zirvesi! Bakan Çavuşoğlu'ndan yeni açıklama Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye konulu dışişleri bakanları 4'lü toplantısıyla ilgili, "Mayıs ayı başı gibi bir dönemde gerçekleşeceğini düşünüyoruz" dedi.
10.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü şiddetle kınıyorum
Bakan Çavuşoğlu: İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü şiddetle kınıyorum Eskişehir’e bir dizi ziyaretler için gelen ve konuşmasında muhalefeti eleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bugün adayım diye çıkan bazı kişiler “YPG terör örgütü değildir” diyor. Terör örgütü değildir de nedir?” dedi.
7.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Vatandaşımız sandıkta gereken cevabı verecek
Bakan Çavuşoğlu: Vatandaşımız sandıkta gereken cevabı verecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu milletimiz deprem bölgelerini kimin inşa edeceğini de çok iyi biliyor, Türkiye'yi ikinci asrında dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi olarak kimin bunu başarabileceğini de çok iyi biliyor. Herkes konuşacak, ama 14 Mayıs'ta inşallah vatandaşımız, 'yeter söz milletindir' diyerek sandıkta gereken cevabı da verecek. Sayın Cumhurbaşkanı'mızı çok daha güçlü bir şekilde inşallah iktidara tekrar getirecek" dedi.
4.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye sadece bölgesel bir güç değil küresel bir aktördür
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye sadece bölgesel bir güç değil küresel bir aktördür Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugün Türkiye sadece bölgesel bir güç değildir, küresel bir aktördür ve dünyanın neresinde nasıl bir mesele varsa mutlaka ve mutlaka Türkiye oradadır." dedi.
1.04.2023 Haberler
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye sadece bölgesel bir güç değil küresel bir aktördür
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye sadece bölgesel bir güç değil küresel bir aktördür Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugün Türkiye sadece bölgesel bir güç değildir, küresel bir aktördür ve dünyanın neresinde nasıl bir mesele varsa mutlaka ve mutlaka Türkiye oradadır." dedi.
1.04.2023 Gündem
Dünyaya sıfır atık çağrısı! Emine Erdoğan BM Özel Oturumu'nda konuştu
Dünyaya sıfır atık çağrısı! Emine Erdoğan BM Özel Oturumu'nda konuştu Emine Erdoğan, ABD’nin New York kentinde Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda 30 Mart Sıfır Atık Günü özel oturumunda konuşma yaptı.
30.03.2023 Gündem
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York'ta gurbetçi bir aile ile iftar yaptı.
29.03.2023 Haberler
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York'ta gurbetçi bir aile ile iftar yaptı.
29.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.