Divriği

Divriği

Son dakika divriği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan divriği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan divriği haber sayfamızda...

Divriği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 556 divriği haberi bulunmuştur.
Muhtarlıklarda kadın devrimi
Muhtarlıklarda kadın devrimi 31 Mart seçimleri sonucunda yurdun dört bir yanındaki muhtarlık koltuklarına kadınlar oturdu. Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağ Başkanı Ayşe Kaşıkırık, %2 olan kadın muhtar oranının %5’e çıktığını söyledi.
4.04.2024 Gündem
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı Sivas'ta 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre BBP adayı Adem Uzun başkan seçildi.
1.04.2024 Gündem
2024 DİVRİĞİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sivas Divriği Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 DİVRİĞİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sivas Divriği Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Sivas Divriği Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Divriği ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Sivas Divriği Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak" dedi.
14.03.2024 Ekonomi
‘Fay hattı silinmedi’
‘Fay hattı silinmedi’ Erzincan İliç’te dokuz işçinin toprak altında kaldığı madenin fay hattının üzerinde yer aldığı ve bu fayın Türkiye Diri Fay Haritası’ndan silindiği iddiasına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü yanıt verdi.
27.02.2024 Gündem
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı Sivas’ın Divriği ilçesinde yıllar önce canlılığıyla adeta 'Küçük bir Paris' olarak adlandırılan Cürek şehri terk edildi.
16.02.2024 Gündem
Deprem konutlarının yolları hazır: 'Çalışmalarımız hızla devam ediyor'
Deprem konutlarının yolları hazır: 'Çalışmalarımız hızla devam ediyor' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Depremden etkilenen yollarımız için 2023 yılında 6,3 milyar lira harcadık. 2024 yılında da 12 milyar lira harcama yapmayı planlıyoruz” dedi.
31.12.2023 Haberler
Deprem konutlarının yolları hazır: 'Çalışmalarımız hızla devam ediyor'
Deprem konutlarının yolları hazır: 'Çalışmalarımız hızla devam ediyor' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Depremden etkilenen yollarımız için 2023 yılında 6,3 milyar lira harcadık. 2024 yılında da 12 milyar lira harcama yapmayı planlıyoruz” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
Kar birçok kenti esir aldı! 35 santimetreye ulaştı, ulaşım sağlanamıyor
Kar birçok kenti esir aldı! 35 santimetreye ulaştı, ulaşım sağlanamıyor Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı kentlerinde kar yağışı etkili oluyor. Tunceli, Hakkari, Bitlis, Sivas, ulaşım aksadı, bazı araçlar yollarda kaldı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Tunceli'de 96 köy yolu kapandı. Hakkari'de ise 34 köye giden yolda ulaşım sağlanamıyor.
23.12.2023 Gündem
Son dakika... Bir yanda kar bir yanda fırtına! Meteoroloji ve AKOM'dan yeni uyarı geldi
Son dakika... Bir yanda kar bir yanda fırtına! Meteoroloji ve AKOM'dan yeni uyarı geldi Meteoroloji haritayı güncelledi.. İstanbul dahil birçok kent için alarm verilirken vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıldı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Turistik bölgesel tren sefere başlayacak
Bakan Uraloğlu: Turistik bölgesel tren sefere başlayacak Ankara- Kars güzergahında kış sezonu boyunca haftada 3 gün karşılıklı hizmet verecek Turistik Doğu Ekspresi, Ankara'dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından törenle uğurlandı. Uraloğlu, "Kars-Erzurum-Kars arasında turistik bölgesel tren seferlerini başlatıyoruz. Bilet satışlarına da bugün itibarıyla başlıyoruz" dedi.
11.12.2023 Gündem
‘Turistik Doğu Ekspresi’ yeni sezon seferlerine 11 Aralık'ta başlayacak
‘Turistik Doğu Ekspresi’ yeni sezon seferlerine 11 Aralık'ta başlayacak Seyahatseverlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi haline gelen 'Turistik Doğu Ekspresi' seferlerinin bilet satışları devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, hayata geçirilen ‘Turistik Doğu Expresi’nin ilk seferi 11 Aralık’ta yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi'ni, 11 Aralık’ta Ankara'dan Kars'a gerçekleştirilecek ilk seferine uğurlayacak.
1.12.2023 Ekonomi
Yapımı 132 yıl sürdü! Dünyanın en tehlikeli rotası Türkiye'de
Yapımı 132 yıl sürdü! Dünyanın en tehlikeli rotası Türkiye'de Erzincan'da, dünyanın en zorlu yolları arasında gösterilen ve yapımı 132 yılda tamamlanan Kemaliye-Divriği arasındaki Taş Yolu, çok sayıda tünel, viraj ve keskin uçurumlarıyla hem yaya hem de araçla gezinti yapmak isteyen macera tutkunlarını cezbediyor.
30.11.2023 Gündem
Köylüleri hayrete düşüren olay! Telef olmuş halde bulundu
Köylüleri hayrete düşüren olay! Telef olmuş halde bulundu Sivas’ın Divriği ilçesinde elektrik trafosuna girerek arızaya neden olan sansar elektrik akımına kapılarak telef oldu.
22.11.2023 Gündem
Anadolu'nun görkemli miraslarına yolculuk! Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler
Anadolu'nun görkemli miraslarına yolculuk! Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler Doğu Ekspresi, Türkiye'nin mistik doğasını keşfetmek ve tarihi zenginlikleriyle tanışmak isteyenler için unutulmaz bir tren yolculuğu vaat eden eşsiz bir deneyim sunuyor. Ankara'dan başlayarak Anadolu'nun kalbine doğru uzanan bu yolculuk, sürükleyici manzaraları, kültürel zenginlikleri ve unutulmaz anıları bir araya getiriyor.
15.11.2023 Yaşam
14 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! Az önce deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır?
14 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! Az önce deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler listesini paylaşıyor. En son depremlere nereden ve nasıl bakılacağı merak ediliyor. Peki az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? İşte 14 Kasım son depremler listesi...
14.11.2023 Bilgi Rehberi
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü Sivas’ın Divriği ilçesinden cep telefonu kamerasıyla görüntülenen ve Türkiye'nin en zehirli türlerinden biri olan dev yılan görenleri hayrete düşürdü.
8.11.2023 Haberler
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü Sivas’ın Divriği ilçesinden cep telefonu kamerasıyla görüntülenen ve Türkiye'nin en zehirli türlerinden biri olan dev yılan görenleri hayrete düşürdü.
8.11.2023 Gündem
Bu kapı tokmakları misafirin kadın mı, erkek mi olduğunu belirtiyor
Bu kapı tokmakları misafirin kadın mı, erkek mi olduğunu belirtiyor Sivas’ın Divriği ilçesinde konakların dış kapılarında bulunan kapı tokmakları eve gelen misafirin kadın mı veya erkek mi olduğunu anlatıyor.
3.11.2023 Gündem
Turistik Doğu Ekspresi yola çıkıyor
Turistik Doğu Ekspresi yola çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl Turistik Doğu Ekspresi seferlerinin 11 Aralık’ta başlayacağını, biletlerin de dün itibarıyla satışa çıktığını açıkladı.
2.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan Doğu Ekspresi açıklaması: Bilet satışlarına bugün başlıyoruz
Bakan Uraloğlu'ndan Doğu Ekspresi açıklaması: Bilet satışlarına bugün başlıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Doğu Ekspresi’nin son yıllarda farklı tatil seçeneği arayan seyahat severlerin, sanat tutkunların gözdesi haline geldiğini belirtti. Bakan Uraloğlu, Doğu Ekspresi seferleri ve bilet satışına ilişkin tarih verdi.
1.11.2023 Ekonomi
Ahşap camiler dünyanın gündeminde
Ahşap camiler dünyanın gündeminde UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne Türkiye’den giren ilk anıtsal eser Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası’ydı.
29.10.2023 Kültür Sanat
Yaşlı çift, evlerinde çıkan yangında feci şekilde can verdi
Yaşlı çift, evlerinde çıkan yangında feci şekilde can verdi Sivas’ın Divriği ilçesinde evlerinde çıkan yangında Ahmet Gözübüyük (77) ile eşi Çiçek Gözübüyük (75) hayatını kaybetti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.09.2023 Gündem
Serinlemek için çaya girmişti... 13 yaşındaki Doğanay'dan kahreden haber
Serinlemek için çaya girmişti... 13 yaşındaki Doğanay'dan kahreden haber Sivas'ın Divriği ilçesinden acı bir haber geldi. Serinlemek için Çaltı Çayı'na giren 13 yaşındaki Doğanay Yıldırım boğuldu.
22.08.2023 Gündem
Cemevlerine saldırı davasında karar çıktı!  8 yıl 9 ay hapis
Cemevlerine saldırı davasında karar çıktı! 8 yıl 9 ay hapis Ankara'da 3 cemevine yönelik saldırıya ilişkin davada tutuklu yargılanan Ahmet Ozan Karaca, 'yaralama' ve 'ibadethanelere zarar verme' suçlarından toplam 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılarak, tahliye edildi. Tutuksuz 2 sanık hakkında ise beraat kararı verildi.
7.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Divriği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.