Diyalog

Diyalog

Son dakika diyalog haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diyalog gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diyalog haber sayfamızda...

Diyalog

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.809 diyalog haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin: Dijital bağımlılık, obezite ile mücadele etmek için adımlar attık
Bakan Tekin: Dijital bağımlılık, obezite ile mücadele etmek için adımlar attık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, arsa temini ve imar düzenlemeleri konusunda bazı belediyelerle problemler yaşadıklarını belirterek, “Eğitim-öğretim ve ilgili süreçleri merkezlerine alan yerel yöneticilerin seçilmesini arzu ediyorum” dedi.
26.03.2024 Eğitim
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
AK Parti’yi destekledi, disiplin kuruluna gönderildi! 'İstanbul adayını geri çeksinler'
AK Parti’yi destekledi, disiplin kuruluna gönderildi! 'İstanbul adayını geri çeksinler' AK Parti’yi ve partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u destekleyici ifadeleri sonrasında disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, partisinin AK Parti ile tekrardan ittifak kurması gerektiğini söyledi.
26.03.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında elektrik ve doğal gazda yapılan devlet katkısı ile emeklilerin ikramiyeleri konusunda tartışma yaşandı' iddiasının doğru olmadığını duyurdu.
24.03.2024 Gündem
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Haberler
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Gündem
Şubeyle cepte canlı görüşme
Şubeyle cepte canlı görüşme İş Bankası ile müşterileri arasındaki diyalog, İşCep Canlı Görüşme ile yeni bir boyuta taşınıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programında yaptığı açıklamada emekli ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı. Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Baba Cihantimur'un açıklamalarına tepki: Neredeyse 'tanımıyorum' diyecek
Baba Cihantimur'un açıklamalarına tepki: Neredeyse 'tanımıyorum' diyecek İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı araçla Murat Aci’nin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantumur annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçmasına ilişkin soruşturma sürüyor. Dün Timur Cihantumur'un babası Bülent Cihantimur, İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade verdi. Daha önce “yurt dışına çıkış yasağı” şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanan Cihantimur, buna ek olarak ikametine en yakın polis merkezine imza vermek şartıyla serbest bırakıldı.
16.03.2024 Gündem
'Eğitime destek olacak başkan seçerseniz çocuğunuzun geleceğinizi kurtarmış olursunuz'
'Eğitime destek olacak başkan seçerseniz çocuğunuzun geleceğinizi kurtarmış olursunuz' Bakan Tekin, "Eğitim öğretim süreçlerine destek olabilecek ve bu sorunları çözebilecek bir başkanı seçerseniz çocuğunuzun geleceğinizi kurtarmış olursunuz" şeklinde konuştu.
15.03.2024 Gündem
Bülent Cihantimur’un ifadesi ortaya çıktı! 'Dönmeye ikna etmiştim'
Bülent Cihantimur’un ifadesi ortaya çıktı! 'Dönmeye ikna etmiştim' Eyüpsultan’daki kazayla ilgili oğlu ve eski eşi Eylem Tok ABD'ye kaçan Bülent Cihantimur verdiği ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İfadesinde psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Cihantimur, “Oğlumu göremiyorum. Oğlumun dönmesini çok istiyorum” dedi.
16.03.2024 Gündem
15 Mart 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
15 Mart 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Hareketliyiz ! 15 Mart 2024 Cuma burç yorumu
14.03.2024 Astroloji
Bakan Bolat, İngiliz mevkidaşı Badenoch ile görüştü
Bakan Bolat, İngiliz mevkidaşı Badenoch ile görüştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Londra’da İngiltere Ticaret Bakanı Kemi Badenoch ile bir araya geldi.
14.03.2024 Ekonomi
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor Türkiye ile Yunanistan arasındaki temas ve ziyaret trafiği ivme kazanarak sürüyor.
14.03.2024 Gündem
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık Bağdat’taki zirvenin gündeminde üç temel konu var: “Bağdat’ın PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmesi, Kalkınma Yolu Projesi ve Dicle’nin ardından Fırat nehrinden de su salınımı”
14.03.2024 Gündem
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Pendikspor'dan TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu!
Pendikspor'dan TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu! Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederken Mert Hakan Yandaş'ın görüntüleri gündem olmuştu. Pendikspor, TFF'ye başvurmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...
13.03.2024 Fenerbahçe
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB) iş birliği ile düzenlenen 'İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İlçe Belediye başkan ile adayları katıldı.
12.03.2024 Gündem
Suat Kılıç: Ankara'da ciddi manada oy alıyoruz
Suat Kılıç: Ankara'da ciddi manada oy alıyoruz Yeniden Refah Partisi’nin ABB adayı Suat Kılıç, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hamamönü’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) açıklamalarda bulundu.
12.03.2024 Gündem
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye-ABD stratejik mekanizma toplantısında, bazı önemli sorunlara rağmen, 8 temel alanda, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesine ve müttefikliğe vurgu yapan kararlar alındı.
12.03.2024 Gündem
Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! 'Ortak taahhütler yinelendi'
Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! 'Ortak taahhütler yinelendi' Türkiye ile Yunanistan araasında Dışişleri Bakan Yardımcılarının katılımı ile Ankara’da siyasi diyalog toplantısı gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan toplantıyla ilgili açıklama yapıldı.
11.03.2024 Gündem
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı! 'Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın'
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı! 'Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın' Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Pendikspor'u 4-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Mert Hakan Yandaş'ın ilk yarının sonunda hakem Kadir Sağlam'la yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu. 'Trio' yorumcuları Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban sarı-lacivertli oyuncunun sözlerini yorumladı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Atina-Ankara diyalogu
Atina-Ankara diyalogu Türkiye ile Yunanistan arasında siyasi diyalog toplantısı, bugün bakan yardımcısı düzeyinde Ankara’da yapılacak.
11.03.2024 Gündem
Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli yorumcu Serhat Akın'ın söz düellosu kızıştı! 'Rengi belli olmayanlar düşünsün'
Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli yorumcu Serhat Akın'ın söz düellosu kızıştı! 'Rengi belli olmayanlar düşünsün' Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarına sarı-lacivertli kulübün eski golcüsü Serhat Akın'dan sert yanıt geldi.
10.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Diyalog ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.