Diyarbakır

Diyarbakır

Son dakika Diyarbakır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Diyarbakır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Diyarbakır haber sayfamızda...

Diyarbakır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.216 diyarbakır haberi bulunmuştur.
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün ve yarın için 10 kentte alarm verildi. Çarşamba günü İstanbul dahil tüm yurt için uyarı geldi. Birçok kent için kar yağışı hafta boyunca devam edecek. Bazı illerde ise yoğun kar ve sağanak yağış görülecek. İşte İstanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
18.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün ve yarın için 10 kentte alarm verildi. Çarşamba günü İstanbul dahil tüm yurt için uyarı geldi. Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapıldı.
18.03.2024 Haberler
DİYARBAKIR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Diyarbakır'da bugün iftar/imsak saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
DİYARBAKIR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Diyarbakır'da bugün iftar/imsak saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan imsakiyesi ile Diyarbakır imsak ve iftar vakitleri de belli oldu. İslam alemi bir ay boyunca sahur sofralarında niyetlerini ederek gün boyu oruç tutmaya başlayacak. İftar yemeği ile de oruçlar açılacak. Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlar on bir ayın sultanı Ramazan'da, ''Diyarbakır iftar vakti saat kaçta, ezan ne zaman okunacak?' sorularına yanıt arayacak. İşte, Diyarbakır imsakiyesi...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi!  Mart bitmeden kar geliyor
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi! Mart bitmeden kar geliyor Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Mart ayı bitmeden kar yağışı yeniden yüzünü gösterecek. Bugün birçok kentte sağanak ve kar yağışı görülecek. Yarın 10 kent için alarm verildi. Çarşamba günü ise İstanbul dahil tüm yurt için yeni alarm geldi. Sıcaklıklar 2 gün sonra yeniden düşecek.  İşte kar, sağanak, toz taşımı ve fırtına beklenen iller…
17.03.2024 Gündem
Kızılay’dan depremzede yetimlere 2 bin TL destek
Kızılay’dan depremzede yetimlere 2 bin TL destek Türk Kızılay, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde kırılgan aile gruplarından belirlenen 532 yetime temel ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine yönelik aylık 2000 TL’lik düzenli destek vermeye başladığını duyurdu.
17.03.2024 Ekonomi
18 yıl sonra ev sahibi oldu, 4 ay yaşayabildi! Felaketin ardından yeni yaşam
18 yıl sonra ev sahibi oldu, 4 ay yaşayabildi! Felaketin ardından yeni yaşam Diyarbakır’da, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar, kaldıkları konteyner kentte iftara hazırlık yapıyor.
17.03.2024 Gündem
Hesabına yanlışlıkla 12 bin TL geldi! 1 ay sonra sahibini buldu
Hesabına yanlışlıkla 12 bin TL geldi! 1 ay sonra sahibini buldu Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde banka hesabına yanlışlıkla 12 bin TL gönderildiğini fark eden Mehmet Emin Çelik, sosyal medya üzerinden aynı ilçede ikamet ettiği paranın sahibini bularak iade etti.
17.03.2024 Ekonomi
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji yeni haritasını yayımlandı! Perşembe gününe dikkat
Son dakika: Meteoroloji yeni haritasını yayımlandı! Perşembe gününe dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük yeni raporunu yayımladı. Buna göre Çarşamba günü yurt geneli yağışlı havanın etkisinde olacak. Perşembe günü ise birçok şehirde kar yağışı bekleniyor. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
Otomobillerin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Otomobillerin altında kalmaktan son anda kurtuldu Diyarbakır'da yolun karşısına geçen yayanın hızla gelen iki otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulması, güvenlik kamerasına yansıdı.
16.03.2024 Haberler
Meteoroloji son haritayı paylaştı! İşte saat saat yağışlı geçmesi beklenen yerler...
Meteoroloji son haritayı paylaştı! İşte saat saat yağışlı geçmesi beklenen yerler... Ülke genelinde hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken bazı bölgelerde yağışların etkisini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İşte haritalı, il il beklenen tahminler...
16.03.2024 Gündem
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 18 kişi yaralandı.
15.03.2024 Haberler
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 21 kişi yaralandı.
15.03.2024 Gündem
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Haberler
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Yusuf Tekin: Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var
Yusuf Tekin: Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te öğretmenler ve okul yöneticileriyle iftar programına katıldı. Bakan Tekin, "Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var" dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Bakan Bayraktar: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Daha önce terörle anılan, terörden dolayı gidilemeyen yerlerde şimdi Türkiye'nin en büyük petrol üretimlerini yapmaya başladık. Gabar'da, Kato'da, Bestler Dereler bölgelerinde, daha önce hiç gidilmemiş coğrafyalarda petrol aramaya başladık. Diyarbakır bizim için önemli bir petrol yeri. Günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz. İnşallah yeni keşiflerle bunu daha da yukarı götüreceğiz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar Ağrı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.
14.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar Ağrı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak" dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
‘Terör artık burada tutunamayacak’
‘Terör artık burada tutunamayacak’ Erdoğan, Şırnak ve Mardin’de “Terörün bir daha bu topraklarda tutunamamasını sağlayacağız” diye konuştu. Erdoğan, CHP’ye DEM üzerinden yüklenerek “Kimin eli kimin cebinde belli değil” dedi.
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.