Diye

Diye

Son dakika diye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diye haber sayfamızda...

Diye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 561.453 diye haberi bulunmuştur.
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu İtalya Serie A'da Inter ile şampiyonluğa ulaşan Hakan Çalhanoğlu, eski takımı Milan'ın taraftarları için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 İtalya Serie A
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar Zonguldak’ta emekli madenci Mustafa Keleş’in başı kesilerek ayrı bir yere gömülmüştü. Tutuksuz yargılanan sanıklar hakim karşısında.
24.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 137,9 kilometrelik Marmaris-Bodrum etabını kazanan DSM Firmeneich takımından Tobias Andresen, açıklamalarda bulundu. 
24.04.2024 Diğer
Sıfır diye aldığı otomobil hasarlı çıktı! "Toplama aracı bana satmışlar"
Sıfır diye aldığı otomobil hasarlı çıktı! "Toplama aracı bana satmışlar" Manisa Salihli'de yaşayan Fatih Vural, Muğla'dan aldığı sıfır aracı şüphe üzerine ekspere sokunca şoka uğradı. 1 milyon 300 bine aldığı aracın her yeri boyalı çıktı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü Adana’da nisan ayının son haftası parklardaki termometreler güneşte 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
24.04.2024 Gündem
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar'
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar' Türkiye’ye Afrika Üzerinden gelen çöl tozları ve sıcak hava dalgası yaşlı ve çocukları etkiliyor. Çocuklar ve yaşlılar çok daha fazla etkilenirken, uzmanlar maskesiz dışarı çıkılmaması, pencereleri kapalı tutma konusunda uyarılarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Haberler
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı Kedilerin arabasını çizmesi üzerine hayvanlara karşı nefret besleyen genç 10 ay boyunca kedileri katletti.
24.04.2024 Dünya
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık" dedi.
24.04.2024 Gündem
“Levrek ve çipuraya rağbet var”
“Levrek ve çipuraya rağbet var” Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor.
24.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Haberler
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Araştırma: İnsanlar yaşlılığın eskiye göre daha geç başladığını düşünüyor
Araştırma: İnsanlar yaşlılığın eskiye göre daha geç başladığını düşünüyor Yeni bir çalışma, insanların 'yaşlılığın' ne zaman başladığına dair algılarının zaman içinde nasıl değiştirdiğini araştırdı.
24.04.2024 Dünya
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor"
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor" Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, ihracat rakamları, AB vize başvurularında yaşanan sorunlar ve BAİB'in faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çavuşoğlu, vize sıkıntısı yaşadıklarını kaydederek, tır şoförlerinin ve ihracatçılarının vize alamamasının, ihracatta ciddi düşüşlere neden olabileceğini açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.04.2024 Gündem
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor Uzmanlar, yüz tanıma teknolojilerinin mahremiyete yönelik ciddi tehdit oluşturduğu konusunda uyarıda bulunuyor.
24.04.2024 Dünya
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
WhatsApp'ın yeni sürümü sızdırıldı, işte bütün detaylar! İnternet olmadan kullanılacak
WhatsApp'ın yeni sürümü sızdırıldı, işte bütün detaylar! İnternet olmadan kullanılacak 2 milyardan fazla insanın kullandığı WhatsApp'ın yeni özelliklerinin sızdırıldığı bildirildi.
24.04.2024 Dünya
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Haberler
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Gündem
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın Ankara'da lösemiye yakalandıktan sonra resim yapmaya başlayan ve hastalığı yenen Buğlem Yılmaz (12), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan ile çekilen fotoğrafın karakalem çalışmasını hediye etti.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.