Diyet Nedir, Neden Yapılmalıdır? Diyet Nasıl Yapılır, İşte En Çok Uygulanan Diyet Listeleri...
Diyet Nedir, Neden Yapılmalıdır? Diyet Nasıl Yapılır, İşte En Çok Uygulanan Diyet Listeleri... Yetersiz ve dengesiz beslenme sonrasında vücutta yağlar birikmektedir. Bu da şişmanlığa ve bazı hastalıklara neden olur. Bu nedenle günümüzde kilo problemi yaşayan pek çok kişi diyet araştırmaları yapmaktadır. Peki diyet nedir, neden yapılmalıdır? Diyet nasıl yapılır, işte en çok uygulanan diyet listeleri nelerdir? Sizlere diyet çeşitleri hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
9.03.2021 Sağlık
Sağlıklı diyet nasıl yapılır?
Sağlıklı diyet nasıl yapılır? Yaz yaklaşırken kilo vermek için sağlıklı olduğu kadar sağlıksız diyetler de mevcut. Peki kilo verirken sağlığımızı kaybetmemek için neler yapmalıyız? Sağlıklı diyet nedir? Sağlıklı diyet nasıl yapılır? Merve Dinçkol sordu, Instagramda aycainwonderland olarak tanıdığınız Diyetisyen Ayça Alara Aycan cevapladı.
8.05.2018 Diyet
Taylan Kümeli’den diyet listesi
Taylan Kümeli’den diyet listesi Yaz gelince herkesi bir telaş sarmaktadır. Bu telaş kimine erken başlarken kimi için ise yaza yakın zamanlarda başlamaktadır. Bunun sonucunda da diyet listeleri ve spor salonları devreye girmektedir. Spor salonları bu dönemlerde çok dolmaktadır.
30.04.2018 Gündem
Hızlı kilo vermenin püf noktaları
Hızlı kilo vermenin püf noktaları Herkes bilir ki fit olmak, dengeli bir şekilde beslenmek çok önemlidir. Sağlık açısından önemini kenara atamazken kimi zaman ne yapılırsa yapılsın bazı kilolardan kurtulunamamış da olunabilir. Bu noktada bazı davranışları kesmek ve uzman yardımı almak çok önemlidir. Fakat birkaç ipucu bu yazıda sizi bekliyor.
30.04.2018 Gündem
En kolay ve sağlıklı kilo verme yöntemleri
En kolay ve sağlıklı kilo verme yöntemleri Bedenlerinizi olduğunuz gibi sevdiğinizi biliyoruz. Fakat elimizde olmayan bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilir ya da sadece birkaç kilo versem fena olmaz diyebiliriz. İşte tam burada devreye “diyet” giriyor.
21.09.2017 Diyetler