Djebbour

Djebbour

Son dakika Djebbour haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Djebbour gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Djebbour haber sayfamızda...

Djebbour

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 djebbour haberi bulunmuştur.
Şampiyonluk hayal değil
Şampiyonluk hayal değil Yiğidolar, Mecnun Odyakmaz’ın liderliğinde 15 yıldır her zaman en üst seviyede yer almaya çalışan bir kulüp görüntüsü ortaya koydu. 2008-09 sezonunda kılpayı kaçan şampiyonluğun izlerini halen daha taşıyan kırmızı-beyazlılar yakın gelecekte benzer bir görüntü çizmenin hesaplarını yapıyor.
12.11.2020 Anadolu Kaplanları
Sivasspor'un 14. Brezilyalı futbolcusu Douglas
Sivasspor'un 14. Brezilyalı futbolcusu Douglas Süper Lig'de 13. sezonuna hazırlanan Demir Grup Sivasspor'un sezon başı transfer döneminde kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Douglas Pereira dos Santos, kırmızı-beyazlı ekipte forma giyen 81. yabancı oyuncu olarak kayıtlara geçti.
14 forvet bir Chahechouhe etmedi
14 forvet bir Chahechouhe etmedi Spor Toto Süper Lig takımlarından Medicana Sivasspor'da, son 3 sezonda forma şansı bulan 14 forvet oyuncusu takıma 30 gol kazandırırken, orta saha oyuncusu Chahechouhe ise aynı dönemde 37 kez fileleri havalandırdı, bir kez de gol kralı oldu.
Şampiyonluk kutlamalarında kalaşnikof!
Şampiyonluk kutlamalarında kalaşnikof! Ligde şampiyonluğunu ilan eden Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL Nicosia'da top koşturan Sivasspor'un eski golcüsü Rafik Djebbour, şampiyonluk kutlamalarında elindeki kalaşnikofla dikkat çekti.
27.05.2015 Futbol
Sivasspor'da yaprak dökümü
Sivasspor'da yaprak dökümü Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu 5. sırada tamamlayan Sivasspor'da, yeni sezon öncesi 10 futbolcuyla yollar ayrıldı. Futbolcular Aydın Karabulut, Jakub Navratil, Aykut Öztürk, Pedro Oldoni, Fatih Kıran, Eren Aydın, Abdulkadir Özgen ve İbrahim Sürgülü ile kaleciler Nihat Şahin ve Mahmut Bezgin, kırmızı-beyazlı ekibin yeni sezonki kadrosunda yer almayacak.
Cezayir'in nihai kadrosu açıklandı
Cezayir'in nihai kadrosu açıklandı Cezayir Milli Takımı'nın 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Sivas'ın en hırçını Da Costa!
Sivas'ın en hırçını Da Costa! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, geride kalan 2013-2014 sezonunda 7 sarı, 3 kırmızı kart gören Portekizli savunma oyuncusu Manuel Da Costa, takımın en hırçın ismi oldu.
Sivasspor'un kare ası 10 takımı geride bıraktı
Sivasspor'un kare ası 10 takımı geride bıraktı Sivasspor'un 2013-2014 sezonunda attığı 60 golün 44'ünde imzası bulunan 4 futbolcu, Süper Lig'de mücadele eden diğer 17 takımın 10'undan daha fazla gol kaydetti. Kırmızı-beyazlı ekipte, geride kalan sezonda forma şansı bulan 30 futbolcudan 10'u gol atma başarısı gösterdi.
Cezayir'in Dünya Kupası kadrosu açıklandı
Cezayir'in Dünya Kupası kadrosu açıklandı Cezayir Milli Takımı'nın, 12 Haziran ile 13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası aday kadrosu açıklandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
8 forvet bir Eneramo etmedi!
8 forvet bir Eneramo etmedi! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da bu sezon forma giyen 8 forvet oyuncu, ligde geride kalan 26 haftada sadece 4 gole imza attı. Kırmızı-beyazlıların sezon başında yollarını ayırdığı Michael Eneramo ise geçen sezon aynı hafta itibarıyla 7 kez gol sevinci yaşamıştı.
Chahechouhe: Erciyes'i yeneceğiz
Chahechouhe: Erciyes'i yeneceğiz Kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Carlos yönetiminde yaptığı idmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü. Gole dönük orta saha oyuncusu Chahechouhe, "Hedefimiz, Kayseri Erciyesspor maçından galip gelmek. İnşallah, iyi oynayıp maçı kazanmak istiyoruz" dedi.
Sivasspor'un 10. sambacısı Oldoni!
Sivasspor'un 10. sambacısı Oldoni! Süper Lig'de 9 sezondur mücadele eden Sivasspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Brezilyalı forvet Pedro Oldoni, kırmızı-beyazlı ekipte forma giyen 53. yabancı oyuncu olarak kayıtlara geçti.
Antalyaspor transferde zirvede!
Antalyaspor transferde zirvede! Ligde yer alan 18 takım 90 futboluyu transfer ederken, 107 oyuncuyla da yollarını ayırdı. "Üç büyükler" arasında en fazla transferi Galatasaray gerçekleştirdi. Kadrosuna 10 futbolcu katan Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de en fazla transfer yapan kulüp oldu. İşte ara transfer raporu...
30.06.2020 Galatasaray
Yiğidolar'ın başarısının sırrı: Barcelona modeli
Yiğidolar'ın başarısının sırrı: Barcelona modeli Maçlara forvetsiz çıkan, ancak buna rağmen lider Fenerbahçe'nin ardından 34 golle ligin en golcü ikinci takımı olmayı başaran Sivasspor, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, Avrupa kupalarına katılma hedefine emin adımlarla ilerliyor.
Sivasspor, Pedro Oldoni'ni aldı!
Sivasspor, Pedro Oldoni'ni aldı! Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda iddiasını sürdürmek isteyen Sivasspor, Brezilyalı forvet oyuncusu 28 yaşındaki Pedro Oldoni ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.
Sivasspor, Fatih Kıran'la anlaştı
Sivasspor, Fatih Kıran'la anlaştı Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, gurbetçi futbolcu 20 yaşındaki sağ bek Fatih Kıran ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Kupa golcüsünün "ikiz" sevinci
Kupa golcüsünün "ikiz" sevinci Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Akhisar Belediyespor filelerini 2 kez havalandıran Sivasspor'un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, golleri 1 hafta önce dünyaya gelen ikiz bebeklerine armağan etti.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Sivasspor kötü gidişi sonlandırmak istiyor
Sivasspor kötü gidişi sonlandırmak istiyor Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 2 maçtan da mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, Akhisar Belediyespor'u yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Artı 60 - Ribery'den Ronaldo'ya şok sözler
Artı 60 - Ribery'den Ronaldo'ya şok sözler Sercan Yıldırım ve Volkan Şen yuvaya dönüyor.   Bayern Münih’in Fransız futbolcusu Frank Ribery, Ballon d'Or'un Cristiano Ronaldo'ya verilmesine sitem etti.   Sivasspor, Cezayirli futbolcu Rafik Djebbour ile yollarını ayırdı.
20.01.2014 Futbol
Sivasspor, Djebbour ile yolları ayırdı
Sivasspor, Djebbour ile yolları ayırdı Kırmızı-beyazlı kulüp, Cezayirli golcü ile yollarını ayırdı.
Sestak’ın gecesi
Sestak’ın gecesi Bursaspor Türkiye Kupası A Grubu maçlarına iyi bir başlangıç yaptı, kendi sahasında ağırladığı Sivasspor’u yıktı. Yeşil-beyazlı ekip, Sestak’ın her iki yarıda attığı birer golle galibiyete ulaştı.
14.01.2014 BursaSpor
Carlos "as"larına güveniyor
Carlos "as"larına güveniyor Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında en az oyuncu değişikliğini Sivasspor yaptı.
Sivasspor 5 oyuncu transfer edecek
Sivasspor 5 oyuncu transfer edecek Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, devre arasında kadrolarına 5 futbolcu transfer etmek istediklerini açıkladı.
Forvetleri kıskandıran stoper
Forvetleri kıskandıran stoper Sivasspor'un Portekizli stoperi Da Costa, ligin ilk yarısında attığı 6 golle birçok forveti ve ofansif oyuncuyu geride bıraktı.
Golcüleri geride bıraktı
Golcüleri geride bıraktı Sivasspor’un Portekizli stoperi Manuel Da Costa, Süper Lig’in ilk yarısında rakip fileleri 6 kez havalandırarak birçok forveti geride bıraktı.

Benzer Haber Etiketleri

Djebbour ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.