Dji

Dji

Son dakika dji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dji haber sayfamızda...

Dji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 147 dji haberi bulunmuştur.
‘Ramazanda ışığı yakala’ fotoğraf yarışması
‘Ramazanda ışığı yakala’ fotoğraf yarışması NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, geleneksel hâle getirdiği fotoğraf yarışmasının bu yıl 5’incisini düzenliyor. Yarışma, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerin gözünden sahur ve iftar sofraları, camiler, teravihler, mukabeleler gibi ramazan ayına özel anların fotoğraflanması ile renklenecek.
30.03.2024 Dünya
Savaşın ortasında belirdi! İHA, 'UFO'yu kaydetti
Savaşın ortasında belirdi! İHA, 'UFO'yu kaydetti İki yılı geride bırakan Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde, Kiev kanadının keşif İHA'sına UFO takıldı. Söz konusu görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
28.02.2024 Haberler
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti İki yılı geride bırakan Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde, Kiev kanadının keşif drone kamerasına bir UFO takıldı. Söz konusu görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
28.02.2024 Dünya
Türk İHA'ları mercek altında! Alman basını: Her zamankinden daha başarılı
Türk İHA'ları mercek altında! Alman basını: Her zamankinden daha başarılı Almanya merkezli Frankfurter Allgemeine gazetesi, Türkiye'nin güçlenen savunma sanayisini konu alan dikkat çeken bir analiz yayınladı.
16.08.2023 Gündem
İngiliz basını SİHA'ları yazdı! Bayraktar TB2 fark yarattı
İngiliz basını SİHA'ları yazdı! Bayraktar TB2 fark yarattı Rus işgaliyle beraber önemi bir kez daha kanıtlanan İHA ve SİHA'ları İngiliz basını yazdı. Geniş çaplı analizde Bayraktar TB2 hakkında da dikkat çekici ifadeler kullanıldı.
2.08.2023 Dünya
Ukrayna 'İHA ordusunu' hızla genişletiyor
Ukrayna 'İHA ordusunu' hızla genişletiyor  Ukrayna insansız hava aracı (İHA) üretimini hızla artırdığını açıkladı. Özellikle cephe hattında İHA'lara talep artıyor.
26.04.2023 Dünya
İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı!
İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı! Rusya'nın Ukrayna'yı işgali boyunca birçok İHA ve SİHA sahada kullanıldı. Bu İHA'ları karşılaştıran İngiliz basını aralarında Bayraktar TB-2'ninde olduğu bir liste hazırladı. Söz konusu listede TB2 resmen fark yarattı.
1.04.2023 Dünya
‘Çin drone’ları Beyaz Saray’ı izliyor’ iddiası
‘Çin drone’ları Beyaz Saray’ı izliyor’ iddiası ABD’nin başkenti Washington’un hava sahasında son aylarda yüzlerce Çin yapımı drone tespit edildiği öne sürüldü.
25.11.2022 Dünya
ABD'de konut fiyatlarında yükseliş sürüyor
ABD'de konut fiyatlarında yükseliş sürüyor ABD'de 20 kentte konut fiyatları 4. ayda da yükselişini sürdürdü.
31.05.2022 Uzmanpara
ABD'de uyuşturucu taşıyan drone eve çarptı
ABD'de uyuşturucu taşıyan drone eve çarptı ABD'de marihuana, sarma tütün ve cep telefonu taşıyan drone bir eve çarptı.
2.01.2022 Dünya
ABD, 8 Çin şirketini daha kara listeye alacak
ABD, 8 Çin şirketini daha kara listeye alacak ABD Hazine Bakanlığı, 8 Çin şirketini daha Uygur azınlığına yönelik insan hakları ihlalleri ile ilişkili olarak yatırım kara listesine alacağını bildirdi.
15.12.2021 Uzmanpara
Devlerden yıkıcılara geleceğin şirketleri
Devlerden yıkıcılara geleceğin şirketleri TIME dergisi 2021 yılının 100 şirketini, geleceği şekillendirme kapasitelerini göz önüne alarak seçti. Devler, yıkıcılar, yenilikçiler gibi kategorilerin olduğu listede kripto paradan sağlığa hemen her alanda şirket var
17.09.2021 Ekonomi
Nova Norda'nın son single'ı Cehennem’in müzik videosu iPhone 12 Pro ile çekildi
Nova Norda'nın son single'ı Cehennem’in müzik videosu iPhone 12 Pro ile çekildi Elektro Pop’un öncü ismi Nova Norda ve Korhan Futacı işbirliği ile yayınlanan single CEHENNEM’in müzik videosu iPhone 12 Pro ile çekildi. Cehennem single'ı ve dikey formatta çekilen müzik videosu ile Nova, çaresizlik, korku gibi hislere boyun eğmek yerine bu duyguları yaşayan herkesin içindeki gücü tekrar bulmasını amaçlıyor.
29.03.2021 Kültür Sanat
DJI FPV görücüye çıktı: İşte önemli özelliklerle yeni drone!
DJI FPV görücüye çıktı: İşte önemli özelliklerle yeni drone! DJI FPV olarak isimlendirilen bu yeni model yarışçıları ve aksiyon tutkunlarını hedefe alıyor.
2.03.2021 Teknoloji
Çinli devlere ABD kıskacı
Çinli devlere ABD kıskacı ABD’de Trump yönetimi, cep telefonu markası Xiaomi de dahil 9 Çinli şirketi kara listeye aldı. Bu listede uçak üreticisi Comac, drone üreticisi DJI da bulunuyor.
16.01.2021 Ekonomi
Merkel, AB dönem başkanlığını Costa'ya devretti
Merkel, AB dönem başkanlığını Costa'ya devretti Avrupa Birliği (AB) dönem başkanlığının resmi olarak 1 Ocak'ta Almanya'dan Portekiz'e geçecek olmasına bir gün kala Almanya Başbakanı Angela Merkel görevini sanal ortamda Portekiz Başbakanı Antonio Costa'ya devretti.
30.12.2020 Dünya
ABD kara listeyi yayımladı! 103 şirket yer aldı
ABD kara listeyi yayımladı! 103 şirket yer aldı Gelen son dakika haberine göre; ABD Ticaret Bakanlığı, askeri bağlantıları olduğu gerekçesiyle ABD ürün ve teknolojilerini almaları kısıtlanan Çinli ve Rus şirketlerin listesini yayımladı.
22.12.2020 Ekonomi
ABD'den Çin teknoloji devlerine yaptırım
ABD'den Çin teknoloji devlerine yaptırım ABD yönetimi Çin ordusuyla ve insan hakkı ihlalleriyle bağlantılı oldukları gerekçesiyle çok sayıda teknoloji şirketini yaptırım listesine aldı. Hedef alınan şirketler arasında Çin’in çip üreticisi SMIC ve drone devi DJI de var.
19.12.2020 Dünya
Tesla, S&P 500 endeksine eklenecek
Tesla, S&P 500 endeksine eklenecek Tesla, 21 Aralık'ta S&P 500 endeksine eklenecek.
1.12.2020 Uzmanpara
Uluslararası Şehrin Işıkları Yarışması'nın kazananları belli oldu
Uluslararası Şehrin Işıkları Yarışması'nın kazananları belli oldu ‘Uluslararası Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Bu yıl sekizincisi düzenlenen yarışmaya dünyanın her yerinden 7 binin üzerinde başvuru geldi. Yarışmada Tolga İldun’un karlar altındaki Galata Köprüsü’nü görüntülediği fotoğrafı birinci seçildi.
13.10.2020 Kültür Sanat
DJI Osmo Action İnceleme : İşte merak edilen tüm özellikleri!
DJI Osmo Action İnceleme : İşte merak edilen tüm özellikleri! 4K / 60 kare video, çift ekran, RockSteady ve HDR video kayıt özelliyle DJI Osmo Action aksiyon kamerası hakkında merak edilen detaylar haberimizde...
22.07.2020 Teknoloji
DJI dronla yapılan tüm arama-kurtarma çalışmaları takip edilebiliyor
DJI dronla yapılan tüm arama-kurtarma çalışmaları takip edilebiliyor DJI, dron destekli arama kurtarma çalışmalarının takibi amacıyla çevrimiçi bir uygulama geliştirdi. Geliştirilen Dron Kurtarma Haritası sayesinde tüm dünyada 200'den fazla acil durum müdahalesi raporlandı ve 400'ün üzerinde insana yardım edildi.
3.07.2020 Teknoloji
Bitcon ne kadar? İşte kripto parada son durum...
Bitcon ne kadar? İşte kripto parada son durum... Kripto para piyasasının en yüksek hacimli para birimi Bitcoin, 10,000 dolar sınırını aştıktan sonra başlayan düşüşle 9,102 dolar düzeyine kadar geriledi.
29.06.2020 Ekonomi
Etkileyici Vloglar oluşturmak için ipuçları ve Vlog kamera önerisi
Etkileyici Vloglar oluşturmak için ipuçları ve Vlog kamera önerisi Vlog (Video blog) dijital platformlarda en çok tercih edilen içerik türlerinden biri haline geldi. Lise öğrencilerinden seyahatsever emekli çiftlere kadar birçok insan akıllı telefonlarındaki kayıt düğmesine basıyor, eski dijital kameralarını bir vlog ekipmanına dönüştürüyor ve sosyal medyaya yüklüyorlar. Peki, bu videoları oluşturmak için temelde neler yapmak gerekiyor? Nasıl bir kameraya ihtiyaç duyuluyor?
10.06.2020 Teknoloji
Bayrama Özel İndirimler ve Hediye Rehberi
Bayrama Özel İndirimler ve Hediye Rehberi DJI; bayramın ve Babalar Günü'nün yaklaştığı bu dönemde hayatın özel anlarını yakalamaya, sevdiklerimizle bağ kurmaya ve kullanıcılarını eğlendirmeye yardımcı olmak için en iyi ürünlerini cazip indirimlerle sunuyor.
22.05.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Dji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.