Dlc

Dlc

Son dakika DLC haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DLC gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DLC haber sayfamızda...

Dlc

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 138 dlc haberi bulunmuştur.
Euroleague'de Fenerbahçe'ye şok! Türkçe söyledi: 'En büyük Cimbom'
Euroleague'de Fenerbahçe'ye şok! Türkçe söyledi: 'En büyük Cimbom' EuroLeague 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda DLC Asvel ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe mücadeleyi kaybederken eski Galatasaraylı Dee Bost'un sözleri dikkat çekti.
27.01.2023 Basketbol
Otomobilin, İETT otobüsünün çarpmasıyla takla attığı kaza kamerada
Otomobilin, İETT otobüsünün çarpmasıyla takla attığı kaza kamerada Pendik'te, arkadan gelen İETT otobüsünün çarpmasıyla otomobilin takla attığı ve içindeki iki kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
8.01.2022 Haberler
TEM Otoyolu’nda aynı yerde art arda trafik kazası: 2 yaralı
TEM Otoyolu’nda aynı yerde art arda trafik kazası: 2 yaralı Sultangazi TEM Otoyolunda seyir halindeki kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolu ayıran bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi. Devrilen kamyonet vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü yaralandı.
15.12.2021 Magazin
Pendik'te İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 kişi yaralandı
Pendik'te İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 kişi yaralandı İstanbul Pendik Kurtköy'de, İETT otobüsü önündeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobildeki iki kişi yaralandı.
12.12.2021 Gündem
Oyunlarda Dlc Nedir? Dlc Paketler Neden Satın Alınır, Ne İşe Yarar?
Oyunlarda Dlc Nedir? Dlc Paketler Neden Satın Alınır, Ne İşe Yarar? Oyunlar üzerinden bir anlama sahip olan DLC, oyun severlerin en çok merak ettiği konulardan biridir. Özellikle bir oyunu indirmek ve kullanım noktasında oldukça önemlidir. Peki Oyunlarda DLC nedir? DLC paketler neden satın alınır, ne işe yarar? İşte bu konuda merak edilenler.
29.03.2021 Eğitim
TEM otoyolunda hatalı sollama faciaya neden oluyordu
TEM otoyolunda hatalı sollama faciaya neden oluyordu Tuzla’da TEM Otoyolunda seyir halinde olan araca çarpıp kaçmaya başlayan sürücü, çarptığı araç sürücüsüne hakaret ederek tehdit etti. Yaşanan o anlar ise araç kamerasına yansıdı.
11.01.2021 Haberler
Steam'de 124 liraya satılan Borderlands Handsome Collection, Epic Games'te ücretsiz oldu!
Steam'de 124 liraya satılan Borderlands Handsome Collection, Epic Games'te ücretsiz oldu! Aksiyon ve FPS oyun türleri arasında efsanelerden biri olarak kabul edilen Borderlands serisinin en büyük paketlerinden biri olan Handsome Collection, Epic Games'te ücretsiz oldu. Borderlands Handsome Collection sürümünü ücretsiz bir şekilde almak için yapmanız gerekenleri anlattık! Borderlands Handsome Collection ücretsiz nasıl alınır?
29.05.2020 Oyun
Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyuruldu
Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyuruldu Mortal Kombat 11 için yeni bir genişleme olan Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyuruldu. 26 Mayıs'tan itibaren dijital olarak küresel bir lansman için hazırlanan ve ödüllü NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat 11: Aftermath, eleştirmenlerin övgü dolu hikayesini güven ve aldatmaca merkezli yepyeni, sinematik bir anlatıyla genişletiyor. Mortal Kombat 11: Aftermath genişlemesi PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation 4 Pro bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One X dahil Xbox One ailesi, Nintendo Switch sistemi, PC ve Stadia’da bulunacak.
7.05.2020 Oyun
Fallout New Vegas'a Corona virüs modu geldi!
Fallout New Vegas'a Corona virüs modu geldi! Dünyaya yayılan Corona virüs, oyunlarda da etkisini göstermeye başladı. Immersive Coronavirus mod eklentisiyle birlikte yarasa çorbası içerek virüs yayılıyor ve hayatta kalma çabası içine giriyorsunuz.
17.03.2020 Oyun
PES 2020'ye ücretsiz Euro 2020 DLC'si geliyor!
PES 2020'ye ücretsiz Euro 2020 DLC'si geliyor! Tüm dünyaya yayılan corona virüs nedeniyle teker teker tüm fuar ve etkinlikler iptal ediliyor. İptal edilmesi düşünülen etkinlikler arasında yer alan Euro 2020, PES 2020'ye ücretsiz olarak geliyor.
13.03.2020 Oyun
Playstation Store'da ücret iadesi dönemi başlıyor
Playstation Store'da ücret iadesi dönemi başlıyor Sony, Playstation Store'dan alınan oyunların geri ödeme politikasını kabul etti. Artık ücretler geri iade alınabilecek.
2.04.2019 Oyun Dunyasi
Steam'de 105 TL'ye satılan oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu
Steam'de 105 TL'ye satılan oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu Gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olan Company of Heroes 2, Steam'de kısa süreliğine ücretsiz oldu. Relic Entertainment, Company of Heroes 2'nin çıkışının 5. yılını kutluyor.
9.12.2018 Oyun
Neredeyse beş yaşında olan GTA 5, PS4'ün en iyi satan oyunu oldu
Neredeyse beş yaşında olan GTA 5, PS4'ün en iyi satan oyunu oldu GTA 5, piyasaya çıkalı 5 yıl olmasına rağmen PlayStation 4'ün en çok satan oyun ünvanına sahip. ABD'deki PlayStation Store satış listeleri sonuçlarına göre Temmuz ayının en çok satılan oyunu GTA V oldu.
14.08.2018 Oyun
Tekken 7'ye Walking Dead karakteri Negan geliyor
Tekken 7'ye Walking Dead karakteri Negan geliyor Dikenli telli beyzbol sopası Lucille ile insanları acımasızca cezalandıran Walking Dead'in Negan'ı, oynanabilir bir karakter olarak Tekken 7'ye geliyor. Bu, Las Vegas'taki dövüş oyunu turnuvası Evo'da duyuruldu.
6.08.2018 Oyun
PlayStation Store’da yaz indirimi başladı
PlayStation Store’da yaz indirimi başladı Sony, 25 Temmuz’dan itibaren başlayan büyük Yaz indirimini duyurdu. Yaz İndirimi çerçevesinde PlayStation Store’da yüzlerce oyunda büyük indirimler, PlayStation kullanıcılarını bekliyor. Peki hangi oyunlar, yüzde kaç indirime girdi?
27.07.2018 Oyun
Battlefield 1 oynamak isteyenlere müjde! Bedava oldu...
Battlefield 1 oynamak isteyenlere müjde! Bedava oldu... EA Origins üyelerine sunduğu 10 saatlik Unravel 2'nin deneme sürümünden sonra 15 Euro'luk Battlefield DLC'yi de ücretsiz yayınladı.
1.07.2020 E-Spor
Grand Theft Auto V Premium Edition, geliştirmeler ve yeni özelliklerle yakında gelebilir
Grand Theft Auto V Premium Edition, geliştirmeler ve yeni özelliklerle yakında gelebilir Grand Theft Auto V (GTA V) dünya çapında 90 milyondan fazla kopya sattı. Yayıncı Rockstar Games, Nisan ayında oyunun "Premium Edition" sürümünün yayınlayacağını duyurdu.
16.03.2018 Oyun
Konya'da feci kaza
Konya'da feci kaza Konya’da bebek arabasıyla karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve 2 yaşındaki çocuğu önce otomobilin ardından da hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Tramvay Durağı karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 yaşındaki Yasin C. isimli bebeğiyle karşıya geçmek isteyen Saadet C.’ye Hüseyin E. idaresindeki 42 AHZ 14 plakalı otomobil çarptı. İddiaya göre, bu sırada cadde üzerinde seyir halinde olan 42 DLC 44 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Osman D. önce otomobile ardından da 2 yaşındaki Yasin C. ile annesi Saadet C’ye çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası her iki araç sürücüsü de ifadesi alınmak üzere Bosna Hersek Polis Merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Battlefiled 1'in tüm paketlerini içeren Battlefield 1: Revolution satışta!
Battlefiled 1'in tüm paketlerini içeren Battlefield 1: Revolution satışta! Battlefield 1'e almak isteyen oyuncular şimdi bütün DLC'sini bir anda satın alma şansına sahip. EA, Gamescom 2017'de PS4, Xbox One ve PC için oyun yeni versiyonu olan Battlefield 1: Revolution'ı satışa sundu.
25.08.2017 Oyun
Mafia 3 ücretsiz olarak denebilecek
Mafia 3 ücretsiz olarak denebilecek 2K ve Hangar 13’ün yapmış olduğu duyuruya göre Mafia III’ün ücretsiz oynanabilecek demosu Steam üzerinden PC, PS4 ve Xbox One için yayınlandı.
28.03.2017 Teknoloji
Sniper: Ghost Warrior serisi kısa süreliğine 1 dolar
Sniper: Ghost Warrior serisi kısa süreliğine 1 dolar Sniper: Ghost Warrior üçlemesi birkaç saatliğine 20 dolardan 1 dolara indi.
14.01.2017 Teknoloji
Rainbow’a Yenilikler Yolda
Rainbow’a Yenilikler Yolda Ubisoft‘un sancılı dönemlerinin bitmek bilmediği son bir kaç yıldır, gelen en düzgün oyun olan Rainbow Six Siege‘in üçüncü indirilebilir içeriği Operation Skull Rain bugün geliyor. Operation Skull Rain indirilebilir içerikte Season Pass sahibi olmayan ya da bu DLC’yi satın almayan herkesin erişebileceği yeni bir harita hemen oyuna ekleniyor. Ancak yeni gelecek olan iki operatör ancak bir […]
2.08.2016 Oyun Dunyasi
Yılın En İyi DLC’si Geldi
Yılın En İyi DLC’si Geldi Witcher 3’e gelen ek paketle oyun sanki yeniden yapıldı. Mutlaka alın!
11.09.2019 Teknoloji
Efsane Dövüş Oyununa Yeni Karakter
Efsane Dövüş Oyununa Yeni Karakter Street Fighter isminin efsanelerinden biri olan Guile, sonunda Street Fighter 5‘in kadrosunda yer alıyor. PC ve PlayStation 4 platformlarında geçtiğimiz aylarda çıkış yapan dövüş oyunu, gelecek yeni indirilebilir içeriğiyle birlikte Guile’a kavuşmamızı sağlayacak. Guile, Alex’ten sonra oyunun ikinci çıkan DLC karakteri ve Kuzey Amerika’da 28 Nisan’da çıkış yapacak.
28.04.2016 Oyun Dunyasi
Bu Oyunda Çok Korkacaksınız
Bu Oyunda Çok Korkacaksınız Korku türünün sevilen isimlerinden biri haline gelen Outlast‘in ikinci oyunu yolda ve heyecan tabii ki dorukta. Outlast 2, bu yılın sonbahar aylarında bizlerle olacak ve PC, PlayStation 4, Xbox One platformlarında çıkış yapacak. Oyun, daha önceki bir oyun ve DLC’deki gibi Unreal Engine 3 teknolojisiyle geliştiriliyor. Geliştirici ekip ise Red Barrels Games. Oyunun aynı zamanda […]
25.04.2016 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Dlc ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.