Dmitriy Peskov

Dmitriy Peskov

Son dakika Dmitriy Peskov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dmitriy Peskov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dmitriy Peskov haber sayfamızda...

Dmitriy Peskov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 761 dmitriy peskov haberi bulunmuştur.
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun yardımcısı Timur Ivanov'un yolsuzluk suçlamasıyla 2 ay tutuklu kalmasına karar verildi.
24.04.2024 Haberler
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi Amerikan gazetesi 'alışılmadık bir hamle' sözleriyle tanımladığı paylaşımda hayli özel bilgilerin Moskova'ya iletildiğini yazdı, Rusya'da 144 kişinin öldürüldüğü terör saldırısındaki gizem daha da büyüdü.
3.04.2024 Dünya
‘Putin hala üzgün’
‘Putin hala üzgün’ Kremlin’den yapılan açıklamada, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in dışarıdan belli olmasa da, hala geçtiğimiz hafta Moskova’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle üzgün olduğu belirtildi.
31.03.2024 Dünya
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu Rusya’da ülkenin demografik sorunları nedeniyle ‘rahat’ bir göçmen politikası uygulayan Devlet Başkanı Putin, Moskova’daki terör saldırısının ardından artan göçmen karşıtlığı yüzünden baskı altında.
29.03.2024 Dünya
Suçlamaları kabul ettiler
Suçlamaları kabul ettiler Moskova’daki terör saldırısı sonrası yakalanan şüpheliler, mahkemede suçlamaları kabul etti. Şüphelilerin hali dikkat çekerken, işkence suçlamaları yöneltilmesine neden oldu.
26.03.2024 Dünya
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişi yaşamını yitirdi. Eylemi DAEŞ’in Horasan grubu üstlendi.
23.03.2024 Dünya
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa'nın yakın gelecekte Ukrayna'ya askeri personel göndermeyi düşünmediğini söyledi.
4.03.2024 Dünya
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde Fransa’nın önderliğindeki Avrupa ülkeleri, Ukrayna’daki savaşta Rusya’nın yenilgisinin Avrupa’nın güvenliği ve istikrarı vazgeçilmez olduğunu duyurdu. Toplantıda Ukrayna’ya asker göndermenin masaya gelmesi büyük ses getirirken, Kremlin’den korkutan uyarı geldi
28.02.2024 Dünya
Putin'den Biden'a 'küfür' cevabı: Haklı olduğumu gösterdi
Putin'den Biden'a 'küfür' cevabı: Haklı olduğumu gösterdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden’ın kendisine yönelik küfürlü ifadesini kinayeli bir yorumla değerlendirdi.
23.02.2024 Dünya
ABD Başkanı Biden’dan Putin’e ağır sözler
ABD Başkanı Biden’dan Putin’e ağır sözler ABD Başkanı Joe Biden, Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin hapishanedeki ölümü sonrası Kremlin’e yönelik eleştirilerinin dozunu artırdı.
23.02.2024 Dünya
Dünya diken üstünde! Rusya ve ABD arasında gerilim tırnanıyor! Küfürlü sözlere cevap geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ve ABD arasında gerilim tırnanıyor! Küfürlü sözlere cevap geldi ABD Başkanı Biden'ın Putin hakkındaki küfürlü sözleri sonrası tüm dünyanın gözü Rus Liderden gelecek cevaba çevrilmişti. Dünyanın diken üstünde takip ettiği olayda yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...
22.02.2024 Dünya
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu Kuzey Kutbu'ndaki Salekhard kasabası mahkemesine yapılan başvuruyla ilgili 4 Mart tarihinde kapalı celse bir oturum düzenlenecek.
21.02.2024 Dünya
Mücadelesi sona erdi!
Mücadelesi sona erdi! Rus muhalefetinin en önemli ismi Aleksey Navalni, Sibirya’da tutulduğu hapishanede 47 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi tüm dünyada üzüntü ve Rus yönetimine tepkiyle karşılandı.
17.02.2024 Dünya
Rusya uzaya nükleer silah mı gönderecek?
Rusya uzaya nükleer silah mı gönderecek? ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, ABD Başkanı Joe Biden’dan “ciddi bir ulusal güvenlik tehdidi” olarak nitelediği ama detay paylaşmadığı bir konuyla ilgili dosyalardaki gizliliğin kaldırılmasını istedi. Açıklama ülkede büyük dikkat çekerken, ABD basını, dosyaların Rusya’nın uzaya nükleer silah yerleştirme planıyla ilgili olduğunu yazan haberler yaptı.
16.02.2024 Dünya
Rus lider Putin Türkiye’ye Nisan’da gelebilir
Rus lider Putin Türkiye’ye Nisan’da gelebilir Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in önümüzdeki hafta yapılması beklenen Türkiye ziyaretinin ertelendiği bildiriliyor.
9.02.2024 Dünya
Erdoğan ile Putin Ukrayna’yı da konuşacak
Erdoğan ile Putin Ukrayna’yı da konuşacak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye ziyaretiyle ilgili tam tarih henüz belli olmazken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov’dan konuya ilişkin açıklama geldi.
3.02.2024 Dünya
Putin: Esirleri taşıyan Rus uçağı bilerek ya da yanlışlıkla Kiev tarafından düşürüldü
Putin: Esirleri taşıyan Rus uçağı bilerek ya da yanlışlıkla Kiev tarafından düşürüldü Rusya lideri Putin, Ukraynalı esirleri taşıyan uçağın düşmesiyle ilgili "Uçağın Amerikan veya Fransız hava savunma sistemleriyle vurulma ihtimali yüksek. Her halükarda yaşananlar suçtur. Onlar, sivillere karşı da her gün suç işliyor" dedi.
27.01.2024 Dünya
İsveç kararı büyük memnuniyet yarattı
İsveç kararı büyük memnuniyet yarattı TBMM’nin İsveç’in NATO üyelik protokolünü onaylaması hem uluslararası kamuoyunda hem de dünya basınında büyük ses getirdi ve memnuniyetle karşılandı.
25.01.2024 Dünya
Kuzey Kore: Putin, ülkemizi ziyaret etmek istiyor
Kuzey Kore: Putin, ülkemizi ziyaret etmek istiyor Kuzey Kore tarafından yapılan açıklamada Rusya lideri Putin'in Kuzey Kore'ye bir ziyaret düzenlemek istediği belirtildi.
21.01.2024 Dünya
Ukrayna savaşı alevlendi!
Ukrayna savaşı alevlendi! Son aylarda cephede iki tarafın da pozisyonlarını korumasıyla devam eden Rusya-Ukrayna savaşı, yılın son günlerinde yeniden alevlendi.
31.12.2023 Dünya
Putin'e rapor sunuldu! Bakanlar saldırı yerine gidiyor: Ukrayna'dan Rusya'ya misilleme
Putin'e rapor sunuldu! Bakanlar saldırı yerine gidiyor: Ukrayna'dan Rusya'ya misilleme Ukrayna ordusunun Rusya’nın Belgorod kentine düzenlediği füze saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 18’e, yaralı sayısı ise 111’e yükseldi.Öte yandan Putin'e rapor sunuldu.
30.12.2023 Dünya
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile katıldığı imza töreninde, geleneği bozup Rusça yerine Kazakça konuştu. Rus heyeti bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.
10.11.2023 Haberler
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı
Kazakistan Cumhurbaşkanı geleneği bozdu! Rus heyeti büyük şaşkınlık yaşadı Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile katıldığı imza töreninde, geleneği bozup Rusça yerine Kazakça konuştu. Rus heyeti bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.
10.11.2023 Dünya
Erivan Rusya’ya restini çekti...
Erivan Rusya’ya restini çekti... Karabağ konusunda Rusya’dan beklediği yardımı göremeyen Ermenistan, Uluslararası Ceza Mahkemesi üyeliğini onayladı. Böylece Rusya Devlet Başkanı Putin’in, Ermenistan’a ayak bastığında tutuklanması gerekecek.
4.10.2023 Dünya
Rusya'dan 'Karabağ' açıklaması! 'Durum oldukça zor'
Rusya'dan 'Karabağ' açıklaması! 'Durum oldukça zor' Azerbaycan’ın Karabağ’da başlattığı terörle mücadele operasyonunun ardından Rusya'dan konuya dair bir açıklama geldi.
19.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dmitriy Peskov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.