Doğa Rutkay, Urla'ya yerleşti! 'Trafik derdin yok, yediklerimden keyif alıyorum'
Doğa Rutkay, Urla'ya yerleşti! 'Trafik derdin yok, yediklerimden keyif alıyorum' Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal da İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına katıldı. İzmir'in Urla ilçesindeki yeni hayatı hakkında konuşan Doğa Rutkay, "Taşındığımız için hiç pişman olmadık, buraya çok alıştık" ifadelerini kullandı.
23.01.2024 Cadde
Cerebral Palsy’li çocukların hikâyeleri “Benim Güzel Yarınlarım Var” sergisinde
Cerebral Palsy’li çocukların hikâyeleri “Benim Güzel Yarınlarım Var” sergisinde Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye ve Allergan Aesthetics Türkiye iş birliğinde Cerebral Palsy’li çocukların umutları ve yaşam mücadeleleri konusunda farkındalık yaratmak için “Benim Güzel Yarınlarım Var” isimli dijital fotoğraf sergisi Sakıp Sabancı Müzesi sanat danışmanlığında hayata geçirildi.
7.10.2020 Kültür Sanat
Doğa Rutkay’dan kızı Piraye’ye ayna mesajı
Doğa Rutkay’dan kızı Piraye’ye ayna mesajı Başarılı oyunculuğuyla beğeni toplayan Doğa Rutkay Kamal, kızı Piraye'ye ayna konusunda verdiği öğütleri takipçileriyle paylaştı.
4.07.2020 Cadde
Doğa Rutkay Kamal: Katı bir anne değilim
Doğa Rutkay Kamal: Katı bir anne değilim Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından ikizleri Rutkay Kerim ve Piraye'nin fotoğrafını yayınlayarak, "Katı bir anne değilim" açıklamasında bulundu.
26.06.2020 Cadde
Doğa Rutkay: Hadi şu soğukta içimiz ısınsın biraz!
Doğa Rutkay: Hadi şu soğukta içimiz ısınsın biraz! Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim'in oyuncak bir maymunla tanıştığı anları takipçileriyle paylaştı.
9.01.2020 Yaşam