Evinizde yapacağınız 8 değişiklik doğal gaz faturasını yarıya düşürüyor!
Evinizde yapacağınız 8 değişiklik doğal gaz faturasını yarıya düşürüyor! Havaların soğumasıyla birlikte doğalgaz faturaları bazen cep yakıcı olabiliyor. Oysa evinizde yapacağınız bir iki değişiklik faturanızı yarıya indirebilir. İşte detaylar.
21.11.2023 Püf Noktası
Cebe tasarruf yaptıran kombi yöntemi! Kış aylarında doğal gaz faturanız yarı yarıya inecek
Cebe tasarruf yaptıran kombi yöntemi! Kış aylarında doğal gaz faturanız yarı yarıya inecek Soğuk havaların baş göstermesi ile birlikte kombiler yakılmaya başladı. Ancak evimizi ısıtırken yaptığımız bazı hatalar doğal gaz faturasına yansıyor. İşte cebe tasarruf sağlayan ve doğal gaz faturasını yarıya indirmenize yarayacak olan o yöntem.
21.11.2023 Yaşam
Evine gelen 17 bin liralık doğal gaz faturasını görünce şoke oldu!
Evine gelen 17 bin liralık doğal gaz faturasını görünce şoke oldu! Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşayan Edip Teker (31), evine gelen 17 bin 739 TL tutarındaki doğal gaz faturasını görünce şoke oldu. Doğal gaz şirketine itiraz dilekçesi gönderen Teker, yetkililerden bir yanlışlık olduğu ve faturasının 12 TL olması gerektiğine dair cevap aldı.
23.07.2020 Gündem
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan doğal gaz faturası açıklaması
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan doğal gaz faturası açıklaması EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz doğal gaz faturalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, " Biz bu faturalar inceleyince bir takım bulgular bulduk. Ortalama 30 gün içerisinde okunması gereken fatura, 45- 50 günde okunmuş. Bu nedenle faturalar yüzde 50'den fazla geldi. İGDAŞ'tan böyle bir uygulama beklemiyorduk. Fazla alınan tutarlar müşteriye iade edilecek." dedi.
6.05.2020 Haberler
Son dakika: 3 ay sürecek! Elektrik ve doğal gaz faturaları...
Son dakika: 3 ay sürecek! Elektrik ve doğal gaz faturaları... Son dakika haberlere göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında karantinaya alınan, idari kararlar sebebiyle sayaç okumalarının durdurulduğu ve sayaç okuma yapan çalışanların sosyal mesafelerini koruyamayacağı durumlarda, elektrik ve doğal gaz faturalarında "kıyasen" düzenleme yapılacak. Söz konusu uygulama, 3 ay süreyle yürürlükte kalacak.
3.04.2020 Ekonomi
Cep yakmadan ısınmanın yolu! İşte faturanızı yüzde 30-35 düşürecek önlemler
Cep yakmadan ısınmanın yolu! İşte faturanızı yüzde 30-35 düşürecek önlemler Kış yaklaşıyor. Doğal gaz kullanımı artacak. Peki kullanımda nasıl tasarruf sağlanabilir? Bu durum faturaya olumlu yansır mı? Dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Alacağınız küçük önlemlerle hem doğal gaz faturanızda yüzde 30-35 oranında tasarruf sağlayabilir hem de enerji kaynaklarının verimli kullanılmasına destek olabilirsiniz.
17.11.2019 Ekonomi