Uyandığımızda başımızın ağrımasının sebebi buymuş! İşin sırrı limonda saklı
Uyandığımızda başımızın ağrımasının sebebi buymuş! İşin sırrı limonda saklı Uyandığınızda ya de ayıldıktan kısa bir süre sonra hemen bir baş ağrısı hissediyorsanız haberimizi okumanıza fayda var. Baş ağrılarının birçok sebebi olabildiği gibi birçok çözümü de var. Üstelik de hepsi doğal.
18.01.2024 Genel Sağlık
Acı biber yemek kanserin baş düşmanı
Acı biber yemek kanserin baş düşmanı Kanserin baş düşmanı olan acı biber süper kahraman gibi imdada yetişiyor. Türk mutfağında birbirinden lezzetli acı yemeklerin olduğu da göz önünde bulundurulursa kanseri önlemek imkânsız görünmüyor. Acı biberin içerisinde yer alan maddeler kanserli hücreleri yerle bir ediyor.
17.01.2018 Sağlık
Çay ve nar cilt kanserini önleyebiliyor
Çay ve nar cilt kanserini önleyebiliyor Doğru ve doğal beslenme sağlıklı bir yaşamın sürdürülebilmesinin en önemli faktörüdür. Kanser vakalarının artmaya başladığı son yıllarda özellikle cilt kanserine karşı çayın ve narın etkili olabileceğini biliyor muydunuz?
17.01.2018 Sağlık
Mide gazına doğal tedavi yöntemleri
Mide gazına doğal tedavi yöntemleri Mide gazının altında yatan her hangi bir rahatsızlık söz konusu değilse evde basit yöntemler ile kontrol altına alınabilir.
20.07.2015 Sağlık
Öksürük için doğal tedaviler nelerdir
Öksürük için doğal tedaviler nelerdir Hafif öksürükte evde uygulayabileceğiniz tedavi yöntemleri.
18.11.2013 Sağlık