Kimyasal deterjandan daha etkili! Lekeleri çıkaran portakal temizliği
Kimyasal deterjandan daha etkili! Lekeleri çıkaran portakal temizliği Evdeki kir ve lekeleri birçok kimyasal malzemeden yararlanarak temizliyoruz. Ancak kış ayının vazgeçilmezi portakal da bir o kadar etkili. İşte kimyasal malzemeleri aratmayan, lekeleri yok eden portakal yöntemi.
27.11.2023 Püf Noktası
Sakarya'da köylü kadınların ürettiği doğal ürünler sofraları süslüyor
Sakarya'da köylü kadınların ürettiği doğal ürünler sofraları süslüyor Sakarya'da Karapürçek Kaymakamlığı öncülüğünde "Eli Bereketli Kadınlar Kooperatifi" kuran köylü kadınlar, ürettikleri reçel, salça, pekmez, tarhana ve erişte gibi doğal ürünleri yurt içi ve dışındaki müşterilerine ulaştırıyor.
10.10.2021 Ekonomi
Propolisten üretilen gıda ve kozmetik ürünleri arıcılığa değer katacak
Propolisten üretilen gıda ve kozmetik ürünleri arıcılığa değer katacak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığınca yürütülen Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı "Tarım ve Havza Bazlı Kalkınma" alanında pilot üniversite seçilen Bingöl Üniversitesince propolisten 21 farklı ürün elde edildi.
26.09.2021 Ekonomi
Doğru kullandığınızı düşündüğünüz 8 doğal ürünün şaşırtıcı zararları
Doğru kullandığınızı düşündüğünüz 8 doğal ürünün şaşırtıcı zararları Doğru kullandığımızı sandığımız çoğu doğal ürünün birçok yararı vardır. Her alanda doğal ürünlere başvurmak her zaman çok iyi bir fikir değildir. Kullanacağımız ya da tüketeceğimiz ürünlerin özellikleri hakkında bilgi sahibi olmamız önemlidir. İşte 8 doğal ürünün bilmediğimiz zararları...
28.03.2020 Yaşam
'Tamamen doğal' ürünlerdeki tehlike!
'Tamamen doğal' ürünlerdeki tehlike! Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, bilinçsizce tüketilen bitkisel ürünlerdeki tehlikeye dikkat çekti. Özellikle internet ortamında "Tamamen doğal" sloganıyla satılan ürünlerin, böbrek rahatsızlıklarına davetiye çıkarttığı söyledi...
9.08.2016 Genel Sağlık
Ambalaj yiyeceğimiz günler uzak değil
Ambalaj yiyeceğimiz günler uzak değil Mısır, çay ve yumurta gibi doğal ürünlerden elde edilen ambalaj, hem çevreyi hem insan sağlığını koruyacak.
6.07.2021 Bilgi