Doğan Cüceloğlu

Doğan Cüceloğlu

Son dakika doğan cüceloğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğan cüceloğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğan cüceloğlu haber sayfamızda...

Doğan Cüceloğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 176 doğan cüceloğlu haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de futbol | Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin
90+3 Ege'de futbol | Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin Trendyol 1. Lig’de 5 haftalık galibiyet serisinin ardından Kocaelispor’a 1-0 mağlup olan Göztepe’yi değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Bu ligde ülkenin hiç bir yerinde tribünler böylesine kalabalık, coşkulu ve de yaratıcı değil. Oyun alanı bu büyük değeri akılcı yorumlayamıyor. Yapamadığınız atışları asla sayıya çeviremezsiniz. Nihayetinde üzüldük ama hayatın sonu değil. Şimdi yeniden başlama zamanı' dedi
8.11.2023 1.Lig
Küçükçekmece'den deprem bölgesine bilim köprüsü
Küçükçekmece'den deprem bölgesine bilim köprüsü TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı çerçevesinde desteklenen "Küçükçekmece'den Pazarcık'a Bilim Köprüsü" projesi dahilinde gerçekleştirilen şenlikte bilim, sanat, teknoloji ve doğanın iç içe olduğu çeşitli etkinlikler yapıldı. Projeden yaklaşık 3 bin 500 öğrenci faydalandı.
12.05.2023 Vitrin
Avrupa aşk arıyor biz kişisel gelişim
Avrupa aşk arıyor biz kişisel gelişim Avrupalılar pandeminin etkisini silmeye çalışırken ‘sonsuza dek mutlu’ olmanın yolunu aşk romanlarında buluyor. Türkiye’deki okurlar ise kendilerini geliştirme peşinde!
25.12.2022 Dünya
Donanmış bilinç
Donanmış bilinç “İnsan sevmeye başlayınca, yaşamaya başlar...
11.12.2022 Ege
Gülben Ergen: 41'inci anaokulumuzu açıyoruz
Gülben Ergen: 41'inci anaokulumuzu açıyoruz Gülben Ergen, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Sanatçı kişiliği kadar sosyal sorumluluk projesiyle de adından sıkça söz ettiren Ergen, neşeli hali ile gazetecilerin dikkatini çekti.
20.01.2022 Cadde
41 kere maşallah
41 kere maşallah Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 41’inci anaokulunu Siirt’in Baykan ilçesinde açacak.
19.01.2022 Cadde
Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nden 41. anaokulu
Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nden 41. anaokulu Şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 41'inci anaokulunu Siirt’in Baykan ilçesinde açacak. 20 Ocak’ta açılışı yapılacak eğitim kurumu, yapılacak töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.
18.01.2022 Cadde
‘Şiddet toplumun bir parçası’
‘Şiddet toplumun bir parçası’ Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından başlatılan "16 Günlük Aktivizm Kadınlara Yönelik Şiddete Son Kampanyası"na toplumun birçok kesiminden büyük destek geldi.
29.11.2021 Gündem
Gülben Ergen'den 'estetik' açıklaması
Gülben Ergen'den 'estetik' açıklaması Gülben Ergen, Kanal 7'de yayınlanan "Seyhan Erdağ’la Süper Pazar"ın bu haftaki konuk oldu. Ünlü şarkıcı, "Estetiğe karşı değilim ama son noktaya kadar bekleyeceğim" dedi.
22.11.2021 Cadde
Baba-kız okuma zamanı
Baba-kız okuma zamanı Tarkan, kızı Liya’yla paylaştığı fotoğrafta Doğan Cüceloğlu’nun hayranı olduğunu söyledi.
6.07.2021 Cadde
Tarkan'dan Liya paylaşımı: Baba kız kitap okuduk bugün
Tarkan'dan Liya paylaşımı: Baba kız kitap okuduk bugün Koronavirüs salgınının ardından yaşamını Almanya'da sürdüren Tarkan, kızı Liya ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı Tarkan, paylaşımına "Baba kız kitap okuduk bugün" notunu düştü.
5.07.2021 Cadde
“Annem hep ‘Sen şarkı söyle kızım’ derdi”
“Annem hep ‘Sen şarkı söyle kızım’ derdi” Oyuncu Selen Uçer, bu Anneler Günü’nde geçen yıl kaybettiği annesine ve tüm annelere armağan ettiği bir tekliyle çıktı karşımıza “Gecenin Öteki Yüzü”
9.05.2021 Pazar
Doğan Cüceloğlu'nun ABD'de yaşayan oğlu, babası hakkında ilk kez konuştu
Doğan Cüceloğlu'nun ABD'de yaşayan oğlu, babası hakkında ilk kez konuştu 16 Şubat'ta hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun ABD’de yaşayan oğlu Timur Cüceloğlu, babası ile yaptığı doğa yürüyüşlerini anlatan bir hatıra kitabı üzerinde çalıştığını söyledi.
24.04.2021 Gündem
Bakan Zehra Selçuk, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğinde konuştu: 10 yeni merkezimiz için çalışmalarımızı başlattık
Bakan Zehra Selçuk, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğinde konuştu: 10 yeni merkezimiz için çalışmalarımızı başlattık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu yıl otizmli çocuklara hizmet verecek 10 yeni merkezi daha hayata geçirmek için çalışma başlattıklarını bildirdi.
2.04.2021 Siyaset
Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmaya takipsizlik kararı
Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmaya takipsizlik kararı Beşiktaş'taki evinde 83 yaşında hayatını kaybeden ünlü psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada, ölümün doğal yollarla gerçekleştiğinin anlaşılması nedeniyle takipsizlik kararı verildi.
10.03.2021 Gündem
Son dakika... Doğan Cüceloğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturmada önemli gelişme! Ölüm nedeni belli oldu
Son dakika... Doğan Cüceloğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturmada önemli gelişme! Ölüm nedeni belli oldu Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada beklenen otopsi raporu dosyaya ulaştı.  Adli Tıp Kurumu’ndan gelen otopsi raporuna göre Cüceloğlu’nun kesin ölüm nedeni ‘aort damar yırtılması’ olarak belirlendi. Ölümün ‘doğal sebeplerle’ gerçekleştiğini belirleyen savcılığın dosyayı kapatması bekleniyor. Öte yandan incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde de şüpheli bir kişi ya da duruma rastlanılmadığı öğrenildi.
9.03.2021 Gündem
Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarından hepimize ışık olan alıntılar
Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarından hepimize ışık olan alıntılar Türk psikolog ve akademisyen Doğan Cüceloğlu'nu 16 Şubat 2021 günü aniden kaybettik. Gelin Doğan Cüceloğlu'nun hepimize ders niteliği olacak sözlerine Molatik olalım...
24.02.2021 Sanat
Son dakika! Doğan Cüceloğlu'nun ailesinde açıklama: Üzülerek öğrendik!
Son dakika! Doğan Cüceloğlu'nun ailesinde açıklama: Üzülerek öğrendik! Beşiktaş'taki evinde 83 yaşında hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ailesinden flaş bir açıklama geldi. Aile, açıklamada Doğan Cüceloğlu'nun adına açılan sahte hesaplarla para toplanmaya çalışıldığını duyurarak vatandaşları bu hesaplara itibar etmemeleri konusunda uyardı.
23.02.2021 Gündem
Cücellerin Doğan
Cücellerin Doğan Deniz Bayramoğlu’dan Doğan Hoca’ya veda...
21.02.2021 Pazar
Vali duyurdu! Doğan Cüceloğlu'nun adı Fen Lisesi'ne verilecek
Vali duyurdu! Doğan Cüceloğlu'nun adı Fen Lisesi'ne verilecek İstanbul Valiliği, hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun isminin, Küçükçekmece Fen Lisesi'ne verildiğini duyurdu.
19.02.2021 Gündem
Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu kimdir? Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu kaç yaşında?
Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu kimdir? Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu kaç yaşında? Yıldız Cüceloğlu aramaları arttı. Ünlü psikolog Doğan Cüceloğlu hayatını kaybetti. Doğan Cüceloğlu'nun ölümünün ardından eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Yıldız Cüceloğlu kimdir, kaç yaşında?
19.02.2021 Gündem
Cüceloğlu’na son veda
Cüceloğlu’na son veda Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
19.02.2021 Gündem
Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu
Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu Salı günü evinde düşerek hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii'nde tören düzenlendi.
18.02.2021 Haberler
Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu
Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu Son dakika haberlere göre, salı günü evinde düşerek hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlandı. Gelen son dakika haberine göre; Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii'nde tören düzenleniyor. İşte haberin ayrıntıları...
18.02.2021 Gündem
Doğan Cüceloğlu veda! Son yolculuğuna uğurlanıyor
Doğan Cüceloğlu veda! Son yolculuğuna uğurlanıyor Salı günü evinde düşerek hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Gelen son dakika haberine göre; Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii'nde tören düzenleniyor.
18.02.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Doğan Cüceloğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.