Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

Son dakika Doğu Demirkol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Doğu Demirkol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Doğu Demirkol haber sayfamızda...

Doğu Demirkol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 302 doğu demirkol haberi bulunmuştur.
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı!
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı! Daha sonra 'Dünya Güzeli' ünvanını elde eden Azra Akın'ın birinci, Seçkin Piriler'in ikinci seçildiği 1998 Elite Model Look'a katılan isimlerden biri de Tuba Ünsal olmuştu. Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Ünsal, adından ilk kez söz ettirmeyi başardığı yarışmaya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
18.04.2024 Cadde
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, önceki gün komedyen Doğu Demirkol'u izlemeye gitti. Son dönemin gündemden düşmeyen atrtışması estetik hakkında konuşan Güleç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki'
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki' Bir süredir merhum sanatçı Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşayan komedyen Doğu Demirkol, önceki gün muhabirlerini sorularını yanıtladı. 'A' harfli kolyesi ile sahneye çıkacağını belirten Demirkol, "Aileler tanıştı. Öylesine takılacak yaşları geçtik" dedi.
16.03.2024 Cadde
Anneliğin trajikomik hâlleri
Anneliğin trajikomik hâlleri Gupse Özay senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Lohusa”da anne olma deneyimini ve lohusalık sürecindeki zorlukları hemcinsleriyle dertleşerek anlatıyor.
19.01.2024 Kültür Sanat
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı yayınlandı. Oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol yayın öncesi duyurulara çıkarılmasına rağmen yılbaşı gecesi ekranda yer almadı. Bunun sebebinin ünlü ismin kaprisleriyle tüm ekibi bıktırması ve Ilıcalı'nın Demirkol'u programdan çıkarma kararı alması olduğu öne sürüldü.
13.01.2024 Cadde
'Kemal Sunal ve Şener Şen'i örnek aldım'
'Kemal Sunal ve Şener Şen'i örnek aldım' Komedyen Doğu Demirkol, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı, kişisel gelişim ve şifalanmak gibi kavramlarını tiye alan 'Yaşam Koçu' filmi hakkında konuştu.
12.01.2024 Cadde
Başka ‘koç’ların dünyası
Başka ‘koç’ların dünyası Doğu Demirkol’un senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Yaşam Koçu” kişisel gelişim, enerji, şifalanmak gibi modern zaman kavramlarını tiye alıyor.
12.01.2024 Kültür Sanat
Oya Başar'dan Doğu Demirkol'a destek! 'Oğlumuzun filmini izleyeceğiz'
Oya Başar'dan Doğu Demirkol'a destek! 'Oğlumuzun filmini izleyeceğiz' Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolünü paylaştığı 'Yaşam Koçu' filminin galası, dün akşam Kanyon AVM'de yapıldı. Ünlü komedyenin sevgilisi Ayşe Kırca'nın annesi Oya Başar da galaya katılanlar arasındaydı. Usta sanatçıdan Demirkol hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi.
9.01.2024 Cadde
Farah Zeynep Abdullah yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
Farah Zeynep Abdullah yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi Oyuncu Farah Zeynep Abdullah (34) ile komedyen sevgilisi Yavuz Günal (36), Emirgan'da katıldıkları bir parti çıkışında el ele görüntülendi. Basın mensuplarının sorularına yanıt vermek istemeyen ikiliden Yavuz Günal, kapüşonla yüzünü kapattı.
6.01.2024 Cadde
Gözlem yaptı
Gözlem yaptı Doğu Demirkol, 12 Ocak’ta vizyona girecek ‘Yaşam Koçu’ filminin sürecini anlattı.
6.01.2024 Cadde
Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında, nereli? Doğu Demirkol TV dizileri, hayatı ve filmleri!
Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında, nereli? Doğu Demirkol TV dizileri, hayatı ve filmleri! Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, İstanbul Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği bölümünde eğitim gördü. İlk olarak sosyal medyaya hazırladığı videolar ile çalışmalarına başlasa da katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile adını duyurdu. Ardından stand-up gösterileri yapmaya başlayan Doğu Demirkol aslen nereli, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Fragmanı yayınlandı
Fragmanı yayınlandı Doğu Demirkol’un senaryosunu yazdığı ve başrolünü Yağmur Tanrısevsin’le üstlendiği ‘Yaşam Koçu’ filminin fragmanı görücüye çıktı.
30.12.2023 Cadde
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı 'Ölümü Dünya 2', 2023 yılının en iyi açılış yapan Türk komedi filmi oldu.
4.12.2023 Cadde
Ailece saçmalıyoruz
Ailece saçmalıyoruz İlk filmin özgünlüğü ve popülerliğinden beslenen “Ölümlü Dünya 2”, yıldız oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla öne çıkıyor
3.12.2023 Kültür Sanat
‘Heyecanlıyken dua okurum’
‘Heyecanlıyken dua okurum’ Doğu Demirkol, ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu.
3.12.2023 Cadde
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! 'Aşağılık biri gibi hissetmiştim'
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! 'Aşağılık biri gibi hissetmiştim' Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında konuştu.
2.12.2023 Cadde
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum!
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum! Sinemada gösterildiği dönem büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2'nin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni ve senaristi Ali Atay, eşi ve iki çocuğunun annesi Hazal Kaya ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
‘Gülerken doğuracak diye korktum’
‘Gülerken doğuracak diye korktum’ Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı ‘Ölümlü Dünya 2’nin galası önceki akşam Paribu Cineverse Kanyon Sinemaları’nda gerçekleşti.
30.11.2023 Cadde
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk'
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk' Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay; 'Limonata', 'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü'nün ardından yönetmen koltuğunda oturduğu dördüncü film ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. 'Ölümlü Dünya 2'nin galası, dikkat çeken olaylara sahne oldu. Başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit'in açıklaması ise dikkat çekti.
30.11.2023 Cadde
Filmin kırılma noktası magazin muhabirleri
Filmin kırılma noktası magazin muhabirleri Yağmur Tanrısevsin ve Doğu Demirkol’un başrolünü paylaştığı ‘Yaşam Koçu’ filminin çekimleri devam ediyor.
25.11.2023 Cadde
Filmin kırılma noktası magazin muhabirleri!
Filmin kırılma noktası magazin muhabirleri! Yönetmenliğini Doğu Demirkol ve Burak Kuka’nın yaptığı ‘Yaşam Koçu’ filminin setine magazin muhabirleri baskın yaptı. Filmdeki magazin muhabirleri sahnesinin çekimlerini haber alan gazeteciler, filmin aynı zamanda senaristi olan Demirkol'u markaja aldı.
24.11.2023 Cadde
Özlem Savaş'tan İbrahim Büyükak'a eleştiri: Bu işe yıllarını verenlere ayıp olmuyor mu?
Özlem Savaş'tan İbrahim Büyükak'a eleştiri: Bu işe yıllarını verenlere ayıp olmuyor mu? Son olarak 'Canım Annem' dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Özlem Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla İbrahim Büyükak'ın yazdığı ve baş rolünde oynadığı 'Mutluyuz' filminin yönetmen koltuğuna oturmasını eleştirdi.
7.11.2023 Cadde
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu Yönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu, Doğu Demirkol’un yeni filmi 'Yaşam Koçu’nun kadın başrolü belli oldu. Ocak ayında sinemalarda olacak filmde, ünlü komedyene 'Helin' karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.
6.11.2023 Cadde
Doğu Demirkol-Ayşe Kırca çiftinin Avrupa'da aşk turu!
Doğu Demirkol-Ayşe Kırca çiftinin Avrupa'da aşk turu! Komedyen Doğu Demirkol (35), yaklaşık bir yıldır Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'yla (29) aşk yaşıyor. Avrupa turuna çıkan ikiliden Ayşe Kırca, tarihi ve turistik yerleri gezerken çekilen pozlarını sosyal medyada paylaştı.
3.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Demirkol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.