Doğu Ekspresi

Doğu Ekspresi

Son dakika Doğu Ekspresi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Doğu Ekspresi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Doğu Ekspresi haber sayfamızda...

Doğu Ekspresi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 468 doğu ekspresi haberi bulunmuştur.
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Doğu Ekspresi'ne alternatif geliyor: 'Yeni hat ile bölge turizmi gelişecek'
Doğu Ekspresi'ne alternatif geliyor: 'Yeni hat ile bölge turizmi gelişecek' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresi’ne alternatif Ankara-Diyarbakır ve Ankara-Tatvan turistik trenlerinin nisan ayında işletilmeye başlanacağını söyledi.
11.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün sürmesi nedeniyle 30 ile 35 milyon vatandaşın seyahat etmesini beklediklerini belirterek, bu kapsamda kara, hava ve demiryollarında tüm önlemlerini aldıklarını bildirdi.
4.04.2024 Ekonomi
Hızlı trenlerde bayram hediyesi! 'Emeklilerimize trenlerde yüzde 10 indirim uygulayacağız'
Hızlı trenlerde bayram hediyesi! 'Emeklilerimize trenlerde yüzde 10 indirim uygulayacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, Kars’ta hareket halindeki Doğu Ekspresi’nin üzerinden snowboardla atlayarak bir ilk imza attı.
22.03.2024 Haberler
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak" dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat
Bakan Uraloğlu açıkladı: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘Ankara-Diyarbakır’ ve ‘Ankara-Tatvan’ hatlarında yemekli ve yataklı vagonlardan oluşan yeni turistik trenlerin sefere başlamaya hazırlandığını duyurdu.
1.03.2024 Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, sağanak ve çığ alarmı
Son dakika... Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, sağanak ve çığ alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. Marmara dahil birçok bölge için uyarı geldi. Kar, sağanak ve çığ uyarıları peş peşe yapıldı. Bir kent 5 dakika içersinde beyaza büründü. Erzincan ve Marmara'da meydana gelen acı olaylar sonrası bölgelerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Peki hava nasıl olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir dahil tüm illeri bekleyen hava durumu detayları…
16.02.2024 Gündem
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’ Sömestir için ailelerin tatil tercihinde ‘her şey dahil oteller’ ile Antalya öne çıkıyor. İstanbul yakını rotalar ve Kapadokya gibi kültür turları da ailelerin bu yılki tatil seçimini oluşturuyor. Ardından ise kayak ve termal otellerde konaklama tercih ediliyor.
18.01.2024 Ekonomi
Kış turizminde güneş nasıl açar?
Kış turizminde güneş nasıl açar? Küresel ısınma kaynaklı iklim değişikliği nedeniyle dağdaki kar örtüsü, coğrafi konuma ve rakıma bağlı olarak azalıyor. Kış turizminde sürdürülebilirlik bir numaralı gündem olmaya aday. Palandöken’de şimdiden bu konuda çalışmalar yapılıyor.
12.01.2024 Pazar
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama Kars’tan hareket ederek Sivas’ta mola veren Turistik Doğu Ekspresi treni yolcuları, çiçekler ve Sivas halayıyla karşılandı.
14.12.2023 Haberler
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama Kars’tan hareket ederek Sivas’ta mola veren Turistik Doğu Ekspresi treni yolcuları, çiçekler ve Sivas halayıyla karşılandı.
14.12.2023 Gündem
‘Göller Ekspresi’ İzmir ile Isparta arasında gündüz seferlerine başlıyor
‘Göller Ekspresi’ İzmir ile Isparta arasında gündüz seferlerine başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir ile Isparta arasında gece saatlerinde işleyen Göller Ekspresi’ne ek olarak gündüz saatlerinde işleyecek yeni bir tren seferi konulacağını duyurdu.
13.12.2023 Ekonomi
Özel okulda skandal: Haklı olduğumuz ispatlandı, ailelere örnek olsun
Özel okulda skandal: Haklı olduğumuz ispatlandı, ailelere örnek olsun Antalya'da öğrencisini merdivenden iterek yaralanmasına sebep olan ve 3 yıl hapsi istenen özel okul müdürü T.Ç.'ye 9 bin lira adli para cezası verildi.
13.12.2023 Gündem
İlk seferini gerçekleştiren Turistik Doğu Ekspresi, Kars'a ulaştı
İlk seferini gerçekleştiren Turistik Doğu Ekspresi, Kars'a ulaştı Ankara'dan yola çıkan ve ilk seferini gerçekleştiren Turistik Doğu Ekspresi, yaklaşık 30 saat süren yolculuğun ardından son durağı olan Kars'a ulaştı.
13.12.2023 Ekonomi
Doğu Ekspresi yeni sezonu açtı
Doğu Ekspresi yeni sezonu açtı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü Turistik Doğu Ekspresi, 2023-2024 dönemi ilk seferine başladı.
12.12.2023 Ekonomi
İstanbul'da ekmek neden farklı fiyatlara satılıyor? Vali Gül: Ekmeğin fiyatı 6.5 TL
İstanbul'da ekmek neden farklı fiyatlara satılıyor? Vali Gül: Ekmeğin fiyatı 6.5 TL İstanbul'da farklı ilçelerde farklı fırınlarda ekmek fiyatları farklı fiyatlara satılıyor. Peki ekmek fiyatları neden farklı? Fırınlar kendi fiyatlarını mı belirliyor? Vali ekmek fiyatları ile ilgili net konuştu. Merak edilen tüm detayları CNNTÜRK masaya yatırdı. İşte haberin ayrıntıları...
11.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Turistik bölgesel tren sefere başlayacak
Bakan Uraloğlu: Turistik bölgesel tren sefere başlayacak Ankara- Kars güzergahında kış sezonu boyunca haftada 3 gün karşılıklı hizmet verecek Turistik Doğu Ekspresi, Ankara'dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından törenle uğurlandı. Uraloğlu, "Kars-Erzurum-Kars arasında turistik bölgesel tren seferlerini başlatıyoruz. Bilet satışlarına da bugün itibarıyla başlıyoruz" dedi.
11.12.2023 Gündem
Doğu Ekspresi ilk yolculuğuna başladı
Doğu Ekspresi ilk yolculuğuna başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü Turistik Doğu Ekspresi, 2023-2024 dönemi ilk seferine başladı.
11.12.2023 Ekonomi
‘Turistik Doğu Ekspresi’ yeni sezon seferlerine 11 Aralık'ta başlayacak
‘Turistik Doğu Ekspresi’ yeni sezon seferlerine 11 Aralık'ta başlayacak Seyahatseverlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi haline gelen 'Turistik Doğu Ekspresi' seferlerinin bilet satışları devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, hayata geçirilen ‘Turistik Doğu Expresi’nin ilk seferi 11 Aralık’ta yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi'ni, 11 Aralık’ta Ankara'dan Kars'a gerçekleştirilecek ilk seferine uğurlayacak.
1.12.2023 Ekonomi
43 yıl sonra döndü! Fransız bilimci sokak sokak fotoğraftaki bu çocukları arıyor
43 yıl sonra döndü! Fransız bilimci sokak sokak fotoğraftaki bu çocukları arıyor Fransız bilimci Victor Dallant, 43 yıl önce fotoğraflarını çektiği çocukları bulmak için Türkiye'ye geldi.
30.11.2023 Gündem
DOĞU EKSPRESİ BİLET FİYATLARI 2023-2024: Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır ve fiyatları ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi seferleri başladı!
DOĞU EKSPRESİ BİLET FİYATLARI 2023-2024: Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır ve fiyatları ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi seferleri başladı! Kimilerine göre bir şehirden başkasına gitmek için kullanılsa da 'Doğu Ekspresi' bundan çok daha fazlası. Özellikle son zamanlarda popülerliği iyice artan bu muhteşem tren yolculuğu kış mevsiminin gelmesiyle birlikte tekrar gündeme geldi. Turistik Doğu Ekspresi seferlerinin başlamasıyla birlikte "Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır, fiyatları ne kadar?" sorularının cevabı araştırılmaya başlandı. İşte 2023-2024 Doğu Ekspresi bilet fiyatları…
22.11.2023 Bilgi Rehberi
Soğuk havalarda evinizi sıcak tutacak yöntem: Pencerelerin kış ayarı soğuğu anında kesiyor
Soğuk havalarda evinizi sıcak tutacak yöntem: Pencerelerin kış ayarı soğuğu anında kesiyor Kış aylarında evimizin sıcak olması, soğuk havanın eve girmemesi için pimapen pencerelerde ayar olduğunu biliyor muydunuz? Pimapen pencerelerin yaz kış ayarı sayesinde kış aylarında eviniz sımsıcak olacak.
21.11.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Ekspresi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.