Doğum İzni

Doğum İzni

Son dakika doğum izni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğum izni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğum izni haber sayfamızda...

Doğum İzni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 719 doğum izni haberi bulunmuştur.
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
İspanya'da doğum oranı, kayıtların başladığı 1941'den bu yana en düşük seviyesine geriledi
İspanya'da doğum oranı, kayıtların başladığı 1941'den bu yana en düşük seviyesine geriledi Ulusal İstatistik Ofisi doğumlardaki azalmanın çocuk doğurma yaşındaki gecikmeyle bağlantılı olduğunu, 40 yaş üstü doğum yapan kadınların sayısının son on yılda yüzde 19,3 arttığını söyledi.
22.02.2024 Dünya
Emine Erdoğan: Güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü toplum
Emine Erdoğan: Güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü toplum İstanbul'da düzenlenen “İş Pozitif” tanıtım programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Güçlü bir Türkiye üç temel üzerinde yükselir; güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü toplum” dedi. Erdoğan, kadınların istihdama katılması ile dünya genelinde yoksulluğun azalması arasında bir paralellik bulunduğunu ifade etti.
9.02.2024 Gündem
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır'
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır' QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Milliyet’e toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda banka bünyesindeki çalışmaları, yol haritasını ve “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Rehberi”ni anlattı.
11.12.2023 Ekonomi
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
İran'dan dördüz doğuranlara ödül! Ev hediye edilecek
İran'dan dördüz doğuranlara ödül! Ev hediye edilecek İran'da Kadın ve Aile işlerinden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ensiye Hazali, 2024 yılından itibaren tek bir doğumda 4 çocuk doğuran kadınlara ev hediye edileceğini açıkladı.
14.08.2023 Dünya
Emekliye promosyon avantajı sunuyor
Emekliye promosyon avantajı sunuyor Yapı Kredi, 3 yıl boyunca emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi tercih eden emeklilere, 8.500 TL’ye varan promosyon avantajı sunulduğunu duyurdu.
9.06.2023 Ekonomi
Cinsiyet eşitliğinde gidilecek yol uzun
Cinsiyet eşitliğinde gidilecek yol uzun Türkiye’den üç akademisyenin imzasıyla ABD’de de yayınlanan, “İş Dünyasında Cinsiyet Çeşitliliği ve Kapsayıcılık. Türkiye’den Farklı Görüşler” adlı çalışmaya göre Türkiye cinsiyet eşitliğinde sıralamasında 10 yılda 13 basamak geriledi. Kitapta ayrıca kadın erkek arasındaki ücret eşitsizlikleri ve cinsiyete göre iş gücüne katılım oranları paylaşıldı.
3.04.2023 Ekonomi
Nüfusları yaşlanan ülkeler doğum oranını artırmak için neler yapıyor?
Nüfusları yaşlanan ülkeler doğum oranını artırmak için neler yapıyor? Çin’in nüfusunun 62 yıldır ilk kez azaldığını açıklamasından kısa süre sonra Japonya Başbakanı Fumio Kişida da ülkesindeki düşük doğum oranlarının ve nüfusun yaşlanmasının “acil bir risk” teşkil ettiği konusunda uyarılarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Babalık İzni Kaç Gün? 2023 Memur Ve Özel Sektör İçin Babalık İzni
Babalık İzni Kaç Gün? 2023 Memur Ve Özel Sektör İçin Babalık İzni Sigortalı olarak çalışan bir kadın doğum yaptığı zaman izin alma hakkı var ise, aynı şekilde erkeğin de babalık adı altında izin alma hakkı bulunmaktadır. Peki, babalık izni kaç gün? 2022 memur ve özel sektör için babalık izni.
27.12.2022 Ekonomi
İşte yeni trend
İşte yeni trend 2023, iş dünyasında yeni hedefleri beraberinde getiriyor. Data Expert aracılığıyla Türkiye'nin önde gelen şirketlerine çalışma hayatında ‘tercih edilen şirket’ olmanın kurallarını sorduk. Bunun için sürdürülebilirlik, kapsayıcılık, dayanışma ve yenilikçiliği sahiplenmek şart…
15.12.2022 Milliyet Executive
'Babalara da bir saat  emzirme izni verilmeli
'Babalara da bir saat emzirme izni verilmeli SGK sosyal güvenlik uzmanı Nilüfer Atagün, Meclis’te yaptığı sunumda “Bizde mevcut olmayan, ödenekli ebeveyn izni öneriyoruz. Babaların da emzirme izninden günde en az 1 saat olarak yararlanmaları ve bunun da bakım izni olarak geçmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
13.10.2022 Gündem
Hedef toplumsal cinsiyet eşitliği
Hedef toplumsal cinsiyet eşitliği İş dünyasında kadınların temsilini ve liderliğini artırmak için UN Global Compact’in üçüncü kez hayata geçirdiği “Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” (Target Gender Equality) programının yeni dönemi Türkiye’de başladı. 52 ülkede eş zamanlı yürütülen Program ile Global Compact Türkiye, katılımcı şirketlerin üst yönetimde kadın sayılarını artıracak hedefler belirlemesine ve bunlara ulaşmasına yönelik çalışmalar yapılacak. Program, şirketlere özel performans analizi, kapasite geliştirme atölyeleri, birbirinden öğrenme ve çok paydaşlı diyalog ortamları da sunuyor.
4.07.2022 Ekonomi
En baba izin
En baba izin Başta erken çocukluk dönemi olmak üzere çocuk gelişiminde babaların rolü anneler kadar önemli.
19.06.2022 Pazar
29. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
29. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 29. hafta hamileliğine göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Eşitlik yatırımlarıyla 299 milyon yeni iş
Eşitlik yatırımlarıyla 299 milyon yeni iş Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından yayınlanan rapora göre, cinsiyetlere yönelik eşit izin imkânları, herkes için genel çocuk bakımı ve uzun süreli bakım hizmetlerine yapılacak yatırımlar sayesinde 2035 yılına kadar 299 milyon yeni iş yaratılabilecek.
25.04.2022 Ekonomi
Almanya'da babalara da ücretli izin hakkı geliyor
Almanya'da babalara da ücretli izin hakkı geliyor Almanya Aile Bakanı Spiegel, doğum sonrası çocuğa aslen bakan ebeveyn dışındaki ebeveyne de ücretli izin hakkı tanınacağını açıkladı.
20.12.2021 Dünya
9 aylık hamileyken koronavirüse yakalanmıştı... Hayatını kaybetti
9 aylık hamileyken koronavirüse yakalanmıştı... Hayatını kaybetti Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 9 aylık hamileyken korona virüse yakalanan 25 yaşındaki Vahide Bozer Yaman hayatını kaybetti
27.11.2021 Gündem
CHP’den kadınlara ilk 6 ay için 6 vaat
CHP’den kadınlara ilk 6 ay için 6 vaat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarlarının ilk altı ayında kadınlara yönelik hayata geçireceği 6 vaadi açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun, sosyal medya hesabından “Altı Ayda Altı Kolaylık” notuyla anlattığı vaatler özetle şöyle:
9.11.2021 Siyaset
Yeni babalara 14 haftalık babalık izni
Yeni babalara 14 haftalık babalık izni Türkiye’de yenilikçi insan kaynakları uygulamaları ve projeleriyle dikkat çeken Novartis, yeni baba olacaklara 14 haftalık babalık izni veriyor. Uygulama kapsamında yeni babalar, bir yıl boyunca istedikleri zaman 14 haftalık bu izni tercih ettikleri gibi planlıyor ve ister toplu olarak ister bölerek ihtiyaçlarına göre kullanabiliyor.
26.07.2021 Ekonomi
4D Nedir? 4D İşçi Kadrosu Ne Demek, Özlük Hakları Nelerdir?
4D Nedir? 4D İşçi Kadrosu Ne Demek, Özlük Hakları Nelerdir? 4D, işçilerin belirli alanlardaki işlere katılarak hizmet vermesi ve bu konuyla ilgili oluşturulan mevzuatı kapsamaktadır. 4D belirli işçi kadrolarından oluşur. Taşeron işçiler 4D işçi kadrosuna örnek olarak verilebilir. Bu konuyla ilgili 4D dışında 4A, 4B, 4C mevzuatları da vardır. Bu konuda daha doğru bilgilere sahip olunması amacıyla sizler için 4D nedir, 4D işçi kadrosu ne demek, özlük hakları nelerdir detayları ile derledik.
8.04.2021 Eğitim
Bakan Selçuk, insanlık suçu olan kadına şiddetle sıfır tolerans ilkesiyle mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi
Bakan Selçuk, insanlık suçu olan kadına şiddetle sıfır tolerans ilkesiyle mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde kadınların şiddete maruz kalma riskinin arttığını belirterek, "Her şeyden önce insanlık suçu olan kadına yönelik şiddetle, dün olduğu gibi bugün ve yarın da sıfır tolerans ilkesiyle mücadeleye devam edeceğiz." dedi.
22.03.2021 Siyaset
Bakan Selçuk kadınlarla ilgili projelere verilen destekleri açıkladı!
Bakan Selçuk kadınlarla ilgili projelere verilen destekleri açıkladı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, mimar, avukat ve bankacıların yarıya yakınını, hakimlerin yüzde 46'sını, büyükelçilerin yüzde 25'ini, öğretmenlerin ise yüzde 60'ını kadınların oluşturduğunu belirterek, "Yükseköğretimde kadın akademisyen oranımız yüzde 45 seviyesinde. Bu AB ortalamasının tam 5 puan üstünde bir oran." dedi.
7.03.2021 Ekonomi
Ücretsiz İzin Nedir, Şartları Nelerdir? Özel Sektörde Ücretsiz İzin Hakkı Ne Zaman Doğar?
Ücretsiz İzin Nedir, Şartları Nelerdir? Özel Sektörde Ücretsiz İzin Hakkı Ne Zaman Doğar? Çalışan insanların birçok sosyal hakları bulunuyor. Özellikle ücretsiz izin birçok çalışanı ilgilendiren bir durumdur. Hangi durumlarda ücretsiz izin alınabilir soruları çalışanlar tarafından merak ediliyor. Ücretsiz izin nedir, şartları nelerdir? Özel sektörde ücretsiz izin hakkı ne zaman doğar? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.02.2021 Ekonomi
Doğum İzni Nedir, Kaç Ay Sürer? Memur Ve Özel Sektör Çalışanları İçin Doğum İzni Hesaplama Yöntemi
Doğum İzni Nedir, Kaç Ay Sürer? Memur Ve Özel Sektör Çalışanları İçin Doğum İzni Hesaplama Yöntemi Günümüzde çalışan her annenin doğum sonrasında izin hakkı vardır. Doğum izni nedir, kaç ay sürer? Memur ve özel sektör çalışanları için doğum izni hesaplama yöntemi nedir? Sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve sizler için derledik.
18.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğum İzni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.