Doğum Öncesi

Doğum Öncesi

Son dakika doğum öncesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğum öncesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğum öncesi haber sayfamızda...

Doğum Öncesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.795 doğum öncesi haberi bulunmuştur.
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
‘Nadir Hastalıklar Raporu’ yayınlandı
‘Nadir Hastalıklar Raporu’ yayınlandı Ülkemizde son yıllarda nadir hastalıklar alanında önemli adımlar atılıyor. Ancak hem hastaların hem de hasta yakınlarının ilaca ve tedavilere erişimde çok daha fazla desteğe ihtiyacı var.
29.02.2024 Gündem
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia Bolu’da hastanede doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Haberler
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia Bolu’da hastanede doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
'Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim!'
'Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim!' Oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ekim ayında sır gibi sakladığı sevgilisinden bebek beklediğini duyurmuştu. İlk kez anne olmaya hazırlanan Vuslateri, "Ankara'ya yerleştiği" haberlerine açıklık getirirken, "Doğum öncesi düğün olacak mı?" sorsunu da cevapladı.
16.12.2023 Cadde
Beyin, hamilelikle anneliğe hazırlıyor
Beyin, hamilelikle anneliğe hazırlıyor Bilim insanları, hamilelik sırasında anneliğe hazırlamak için beynin kendisini yeniden yapılandırdığını, ebeveynlik davranışının doğum öncesi başladığını belirledi.
17.10.2023 Dünya
542 bini geçti
542 bini geçti SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, kadınların iş yaşamına katılımını daha da artırmak amacıyla istihdam teşvikleri yapıldığını söyledi, “Kentimizde sigortalı sayısı 542 bin 658 kişi oldu. Toplam rakamın yüzde 37’si” dedi.
30.09.2023 Ege
Bakan Koca'dan SMA taraması paylaşımı! 1 milyonu aştı
Bakan Koca'dan SMA taraması paylaşımı! 1 milyonu aştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, evlilik öncesi SMA taramasının son 2 yılda 1 milyonu aşkın kişiye ulaştığını açıkladı.
16.09.2023 Gündem
'Anne babalar farkına varamayabilir' diyerek uyardı! Erken teşhis çok önemli
'Anne babalar farkına varamayabilir' diyerek uyardı! Erken teşhis çok önemli Skolyoz günümüzde birçok kişi için gündelik hayatı önemli derecede etkileyen ciddi bir problem. Uzmanlar, gerekli müdahale yapılmadığı durumlarda ilerleyen omurga eğriliğinde erken teşhisin önemini vurguluyor ve skolyoz hastalarının kaçınması gerekenleri anlattı.
29.08.2023 Genel Sağlık
'Yanlış uygulamalar ek problemler yaratır' diyerek açıkladı! Uzmanlardan skolyoz uyarısı
'Yanlış uygulamalar ek problemler yaratır' diyerek açıkladı! Uzmanlardan skolyoz uyarısı Günümüzde milyonlarca kişi bel ve sırt rahatsızlıklarından muzdarip durumda. Bu rahatsızlıklar kimi zaman değişen günlük rutinler ve çalışma şekillerinden kaynaklanıyor olsa da kimi zaman da doğum öncesi dönem kaynaklı ya da bazı sinir-kas hastalıklarına bağlı olarak gelişebiliyor. Bu rahatsızlıklardan birisi de skolyoz olarak bilinen omurga eğriliği. Uzmanlar, ileri seviyede sırt ve bel ağrıları hatta nefes darlığına sebep olabilen skolyoza erken müdahalenin oldukça önemli olduğunu belirtiyor.
2.08.2023 Genel Sağlık
Tarih değişebilir! Gebelik hesaplama yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Tarih değişebilir! Gebelik hesaplama yaparken dikkat edilmesi gerekenler Gebe olduğunuzu onayladıktan sonra, bebeğinizin ne zaman dünyaya geleceğini öğrenmek istemeniz çok normaldir. Bunun için bazı hesaplamalar yapabilirsiniz. Ancak pek çok kişi bu hesaplamayı yaparken bazı noktaları gözden kaçırabiliyor. İşte, gebelik hesaplama yaparken dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik.
Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Wilma Elles'ten karnı burnunda pozlar
Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Wilma Elles'ten karnı burnunda pozlar Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen Wilma Elles, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu. 36 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını yayınladı. Elles'in karnının iyice belirginleştiği görüldü.
4.07.2023 Cadde
Jamie Lee Curtis: Lindsay Lohan, harika bir anne olacak
Jamie Lee Curtis: Lindsay Lohan, harika bir anne olacak Jamie Lee Curtis, 'Çılgın Cuma'da (Freaky Friday) kızı 'Anna'yı canlandıran eski rol arkadaşı Lindsay Lohan'a övgü dolu sözlerde bulundu. Curtis, ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Lohan için "Çok heyecanlıyım. Harika bir anne olacak" ifadelerini kullandı.
1.05.2023 Cadde
Gerçek ortaya çıktı, aile yıkıldı! '4,5 yıl acı çektirdiler'
Gerçek ortaya çıktı, aile yıkıldı! '4,5 yıl acı çektirdiler' Antalya'da geçen yıl eylül ayında, 4,5 yaşında yaşamını yitiren Ata Özdemir'in doğum öncesi rahatsızlıklarının teşhis edilememesi nedeniyle hastane hakkında açılan davada, talep edilen adli tıp raporunun 22 aydır gelmemesi, ailenin tepkisine neden oldu.
18.04.2023 Gündem
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı'
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı' Depremin beşinci gününden itibaren gönüllü olarak gittikleri Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde 150’yi aşkın doğum, 50’den fazla sezaryen yaptıran Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ekibiyle, afet koşullarının kadın sağlığı ve doğum süreçlerine etkisini konuştuk.
26.03.2023 Pazar
9 aylık hamileydi enkazdan çıkarıldı, bebeğine kavuştu! 'Oradan bir kuş bile çıkmazdı'
9 aylık hamileydi enkazdan çıkarıldı, bebeğine kavuştu! 'Oradan bir kuş bile çıkmazdı' Kahramanmaraş depremine Hatay'ın Samandağ ilçesindeki evlerinde yakalan 9 aylık hamile anne adayı, yıkılan evlerinden eşinin yardımıyla çıktı, geldikleri Mersin'de bebeğine kavuştu. Dört yıldır bu bebeği beklediklerini ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını belirten Sara Çakır, deprem anında ‘Rabbim, onu görmeden ölmek istemiyorum' diye dua ettiğini ve dualarının kabul olduğunu söyledi.
12.02.2023 Gündem
Seda Erdim kızlarını paylaştı: Bundan güzel manzara olabilir mi?
Seda Erdim kızlarını paylaştı: Bundan güzel manzara olabilir mi? 'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim ile beş yıl önce nikâh masasına oturan Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde vaktini kızlarıyla geçiren Seda Erdim'den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü isim, dört yaşındaki Ses'in kardeşi Ela'ya mama yedirdiği kareyi yayınladı.
17.10.2022 Cadde
Seda Erdim'den takipçisine yanıt: Zayıf değilim canlarım!
Seda Erdim'den takipçisine yanıt: Zayıf değilim canlarım! 2017 yılında oyuncu Ümit Erdim ile nikah masasına oturan ve geçtiğimiz haftalarda ikinci kızını dünyaya getiren Seda Erdim, şimdilerde tim vaktini çocuklarıyla geçiriyor. Zaman zaman Ela bebek ve dört yaşındaki kızı Ses'le paylaşım yapan çiçeği burnunda anne, son olarak Ela ile aynada çektiği fotoğrafı yayınladı. Erdim, bir takipçisinden gelen "Yeni doğum yapmış anne nasıl bu kadar zayıf olabilir?" yorumuna da yanıt verdi. İşte detaylar...
7.10.2022 Cadde
Verecekleri ad aileyi karıştırdı! Biri 8, diğeri 5 haftalık: 'Son karar hakimin'
Verecekleri ad aileyi karıştırdı! Biri 8, diğeri 5 haftalık: 'Son karar hakimin' Yeni doğan bebeklerine ad belirlemeye çalışan anne-babalar, hem kendilerinin hem de ailelerinin içine sinen bir isim bulabilmek adına sancılı bir karar sürecinden geçiyor. Bu sıkıntıyı iki çocuğunda yaşayan bir annenin anlattıkları ise 'pes' dedirtecek türden.
1.10.2022 Dünya
Merve Özbey çocuklarını paylaştı: Tek çocuk hiç çocukmuş!
Merve Özbey çocuklarını paylaştı: Tek çocuk hiç çocukmuş! 2020 yılından bu yana Kenan Koçak ile mutlu evliliği olan Merve Özbey, 16 Eylül Cuma günü oğlu Emir'i dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz gün hastaneden çıkarken görüntülenen ve mutluluk ile heyecanı bir arada yaşadığını söyleyen ünlü şarkıcı, sonrasında dört kişilk ailesini takipçileriyle paylaşmıştı. Şimdilerde vaktinin tamamını çocuklarına adayan Özbey, kızı Elif Özüm'ün kardeşi Emir'i sevdiği anları paylaştı. İşte detaylar..
26.09.2022 Cadde
İkinci kez anne olan Seda Erdim'den Ses ve Ela paylaşımı
İkinci kez anne olan Seda Erdim'den Ses ve Ela paylaşımı 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle üne kavuşan Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile nikâh masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandıran ünlü çift, 2018'de kızları Ses'i kucaklarına almıştı. Dün ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çiftten Seda Erdim, kızları Ses ve Ela'nın hastane odasındaki halini takipçileriyle paylaştı. İşte detaylar...
23.09.2022 Cadde
Merve Özbey dört kişilik ailesini paylaştı! 'Bütün dünyam bu'
Merve Özbey dört kişilik ailesini paylaştı! 'Bütün dünyam bu' İş insanı Kenan Koçak ile mutlu bir evliliği olan Merve Özbey, 16 Eylül Cuma günü oğlu Emir'i dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz gün hastaneden çıkarken görüntülenen ve mutluluk ile heyecanı bir arada yaşadığını söyleyen ünlü şarkıcıdan, dört kişilik aile pozu geldi. Ünlü şarkıcı, eşi, kızı Elif Özüm ve kucağında oğuyla çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
22.09.2022 Cadde
İkinci kez anne olan Merve Özbey: Heyecan ve mutluluk bir arada
İkinci kez anne olan Merve Özbey: Heyecan ve mutluluk bir arada Birkaç gün önce oğlunu kucağına alarak ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Özbey ile eşi Kenan Koçak, hastene çıkışı görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, mutluluklarını paylaştı. Kızı Elif Özüm'ün kardeşini gördüğünü söyleyen ünlü şarkıcı, oğlu Emir'in kime benzediğini de açıkladı. İşte detaylar...
21.09.2022 Cadde
Merve Özbey ikinci kez anne oldu
Merve Özbey ikinci kez anne oldu İş insanı Kenan Koçak ile 2020 yılında dünyaevine giren Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına almıştı. Ünlü çiftin 'Emir' ismini verdiği ikinci çocukları, 48 santim, 2.810 gram olarak dünyaya geldi.
16.09.2022 Cadde
İkinci kez anne olmak için gün sayan Merve Özbey içini döktü!
İkinci kez anne olmak için gün sayan Merve Özbey içini döktü! Şimdilerde ikinci kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan Merve Özbey, yoğun konser maratonunu 4 Ağustos tarihinde Kuruçeşme'de sahneye çıkarak sonlandırmıştı. Doğum için gün sayan ünlü isim, dün yaptığı paylaşımla takipçileriyle dertleşti. Oğlunu birkaç gün içinde kucağına alacağını müjdeleyen 34 yaşındaki ünlü isim, sevenlerinden dua istedi.
16.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Doğum Öncesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.