Dokuma

Dokuma

Son dakika dokuma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dokuma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dokuma haber sayfamızda...

Dokuma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.587 dokuma haberi bulunmuştur.
Sanat dünyasına bahar geldi
Sanat dünyasına bahar geldi Bahar sanat dünyasına sergilerle geldi… Nisan ayı özel ve karma sergiler ile sanat fuarlarına sahne olacak.
7.04.2024 Kültür Sanat
Sessiz lükste zamansız şıklık
Sessiz lükste zamansız şıklık Tasarımlarında geleneksel Türk kültürünü çağdaş üslubuyla yorumlayan Dilek Hanif, "Bilinsinler ve uygulansınlar ki değerleri anlaşılsın" diyor. Hanif 'vazgeçilmezleri' olarak zarafet ve zamansızlığı sıralıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive
Bakan Göktaş, kadınlarla birlikte halı dokudu! 'Büyüklerimiz için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz'
Bakan Göktaş, kadınlarla birlikte halı dokudu! 'Büyüklerimiz için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'ndeki atölyede kadınlarla birlikte halı dokudu.
25.03.2024 Gündem
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
Kaç bin Filistinlinin ölmesi gerekiyor?
Kaç bin Filistinlinin ölmesi gerekiyor? Antalya Diplomasi Forumu’nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla “Kadın, Barış ve Güvenlik” temalı panel düzenlendi. Panelde Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ve foruma davetli ülke liderlerinin eşleri ve çok sayıda katılımcı yer aldı.
3.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik'
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, lider eşlerini Antalya’da “Anadolu’nun Asırlık Lezzetlerine Yolculuk” programında ağırladı.
2.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
Hafızalardaki Antakya
Hafızalardaki Antakya Deprem, geride gezilecek değil ancak hatırlanabilecek bir Antakya bıraktı. Kent küllerinden yeniden doğana kadar, belleklerimizde yaşamaya devam edecek. Sonra bir gün tekrar parlayacak zengin tarihiyle.
19.02.2024 Arkeoloji
Finansman için imkân artmalı
Finansman için imkân artmalı Depremin üzerinden geçen bir yılda bölgedeki şehirler kalkınma gücünü yeniden kazanmaya çalışıyor. Ekonomik sorunların temelinde finansmana erişimdeki zorluklar ve işçi göçü gösteriliyor...
3.02.2024 Ekonomi
Türk pamuğuna DNA’lı takip yolda
Türk pamuğuna DNA’lı takip yolda Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslak tebliğle pamukta DNA barkodlu kimliklendirme yapılacak. Tekstilde Türkiye’nin rekabet gücünün artırılması için pamuk üretiminde standartlaşma sağlanacak.
29.01.2024 Ekonomi
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Emine Erdoğan İstanbul’da Siirtli kadınlarla bir araya geldi! ‘Küresel değerler üreten bir ülke olacağız’
Emine Erdoğan İstanbul’da Siirtli kadınlarla bir araya geldi! ‘Küresel değerler üreten bir ülke olacağız’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Siirt Vakfı tarafından Fatih’te bulunan Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Siirtli Kadınlarla Buluşma” programına katıldı.
27.01.2024 Gündem
Emine Erdoğan İstanbul'da Siirtli kadınlarla buluştu
Emine Erdoğan İstanbul'da Siirtli kadınlarla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Siirt gibi sayısız değere sahip tüm Anadolu şehirlerimizin yerel mirasına sahip çıktığımız ve gelecek nesillere aktarmayı başardığımız ölçüde, küresel değerler üreten bir ülke olacağımıza inanıyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Girişimci kadınlara güç katan yarışma
Girişimci kadınlara güç katan yarışma Halkbank’ın Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, sürdürülebilir kılmak ve girişimci kadınların iş fikirlerini gerçeğe dönüştürmelerine destek olmak amacıyla düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması üçüncü yılına girdi.
21.12.2023 Ekonomi
Şehrin ve tarihin kalbi
Şehrin ve tarihin kalbi Geçmişten bugüne daima Kayseri’nin kalbi olan kale, 2019 yılından bu yana şehrin tüm tarihine de ev sahipliği yapıyor. Kalede bulunan Arkeoloji Müzesi, Kayseri’nin binlerce yıllık tarihini saklıyor
18.12.2023 Arkeoloji
Şanlıurfa'da gerginlik! Çok sayıda gözaltı
Şanlıurfa'da gerginlik! Çok sayıda gözaltı Şanlıurfa'da, tekstil firması önünde 17 gündür eylem yapan işçilerle jandarma arasında çıkan gerginlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı.
13.12.2023 Gündem
‘Filistin’de hak ve hakikati savunacağız’
‘Filistin’de hak ve hakikati savunacağız’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Osmanlı döneminde üç dinin mensuplarının barış içerisinde yaşadığı Filistin topraklarında bugün yaşanan mezalime karşı hakkı ve hakikati savunmayı sürdüreceklerini belirterek “Gazze’de uygulanan soykırımı, ne aklımız ne vicdanımız kabul edebilir” dedi.
13.12.2023 Gündem
Jandarma ile işçiler arasında gerginlik çıktı, 22 kişi gözaltına alındı
Jandarma ile işçiler arasında gerginlik çıktı, 22 kişi gözaltına alındı Şanlıurfa'da bir tekstil firması önünde 10 gündür eylem yapan işçiler ile jandarma arasında çıkan gerginlik sonrasında 22 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
6.12.2023 Gündem
Şanlıurfa'da gerginlik! Biber gazıyla müdahale: 3 gözaltı
Şanlıurfa'da gerginlik! Biber gazıyla müdahale: 3 gözaltı Şanlıurfa’da bir tekstil firması önünde 8 gündür eylem yapan işçiler ile jandarma arasında çıkan gerginlikte 3 kişi gözaltına alındı.
4.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan dünyaya Gazze mesajı: Derhal kalıcı ve sürdürülebilir barış talep ediyoruz
Emine Erdoğan'dan dünyaya Gazze mesajı: Derhal kalıcı ve sürdürülebilir barış talep ediyoruz Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gazze için kalıcı ateşkes çağrısında bulundu. Erdoğan paylaşımında, 'Filistin’in özgürlük mücadelesinin yanındayız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
İlk sergisi ‘Yapıntı Doğa’yla sezonu açtı
İlk sergisi ‘Yapıntı Doğa’yla sezonu açtı Maher Holding’in girişimiyle, Quick Tower bünyesinde Mayıs 2023’te faaliyete geçen Quick Art Space, kurucu direktörü Nergis Abıyeva’nın küratörlüğündeki ilk sergiyi 28 Ekim – 1 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştiriyor.
22.11.2023 Sigorta
Dikkat çeken hasır kalıntısı
Dikkat çeken hasır kalıntısı Kayseri’de Anadolu’nun ilk yazılı tabletlerinin bulunduğu Kültepe Kaniş Karum Ören Yeri’nde, 4 bin 300 yıl öncesine ait örgülü hasır bulundu.
20.11.2023 Arkeoloji
Cumhuriyet’in 100. yılı defilesi
Cumhuriyet’in 100. yılı defilesi İzmir Valiliği koordinasyonunda Türk Kızılay Kadın İzmir ve İzmir Olgunlaşma Enstitüsü işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Efes Kültür Yolu Festivali kapsamında “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Defilesi” düzenlendi.
4.11.2023 Ege
Emine Erdoğan’dan ‘Dünya Şehirler Günü’ görüşmeleri
Emine Erdoğan’dan ‘Dünya Şehirler Günü’ görüşmeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “31 Ekim Dünya Şehirler Günü” programı vesilesiyle İstanbul’da bulunan devlet başkanlarının eşleri ve Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı (BM-Habitat) İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ile Vahdettin Köşkü’nde bir araya geldi.
3.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan, BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü
Emine Erdoğan, BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Iskandariah, Mozambik First Lady'si Nyusi, Surinam First Lady'si Seenacherry ve BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü.
2.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dokuma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.