Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Son dakika Dolce&Gabbana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dolce&Gabbana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dolce&Gabbana haber sayfamızda...

Dolce&Gabbana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 697 dolce&gabbana haberi bulunmuştur.
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
40. yıl pozu
40. yıl pozu ABD’li şarkıcı Madonna, müzik kariyerindeki 40. yılını dünya turuyla kutlayacağını açıklamasının ardından “Vanity Fair” dergisinin ilk kez yayınlanan “İkon” sayısının kapağı için Meryem Ana’yı tasvir eden tabloların temasıyla poz verdi.
20.01.2023 Dünya
Topuklu ayakkabı artık acıtmayacak
Topuklu ayakkabı artık acıtmayacak İtalyan GAIT-TECH şirketi, topuklu ayakkabıların rahat olmasını sağlayan, basıncı dağıtan akıllı bir iç taban geliştirdi.
6.01.2023 Dünya
Bir kış masalı: Beyaz
Bir kış masalı: Beyaz FULYA TANYOL - Beyaz rengine karşı ön yargıları kaldırmanın tam zamanı! Ne giyeceğimize karar veremeyince elimiz hep siyahlara gider...
16.12.2022 Cadde
ABBA ile zamanda yolculuk
ABBA ile zamanda yolculuk İsveçli efsane müzik grubu ABBA 50. yılında hologram teknolojisiyle her akşam ABBA Voyage ile müzikseverleri çift yönlü bir zamanda yolculuğa çıkarıyor.
18.07.2022 Kültür Sanat
Dünya modası
Dünya modası Paris ve Sicilya iki büyük moda etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dünyaca ünlü isimler soluğu Avrupa’da aldı.
12.07.2022 Cadde
Sarayda düğün
Sarayda düğün Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Seyhan Sapmaz’ın torunu, Gülseren-Selim Dağbaşı’nın kızı Mina Dağbaşı, tekstilci Kübra-Nusret Yücedağ’ın oğlu Yasin Yücedağ ile mutluluğa “Evet” dedi.
29.06.2022 Cadde
Kourtney Kardashian ile Travis Barker üçüncü kez evlendi!
Kourtney Kardashian ile Travis Barker üçüncü kez evlendi! Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturmuş ancak çiftin bunu henüz resmiyete dökmedikleri ortaya çıkmıştı. Aşıklar, önceki hafta sonu ise Santa Barbara'da sade bir törenle dünyaevine girmişti. İkili, son olarak geçtiğimiz gün Portofino'da romantik bir törenle üçüncü kez evlendi. Mini gelinliği ile dikkat çeken Kardashian'ın düğünü, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.
23.05.2022 Cadde
60 milyon TL’lik mağazasını açtı
60 milyon TL’lik mağazasını açtı Beymen Galataport mağazası açıldı. İngiliz mimarlık ofisi Universal Design Studio tarafından projelendirilen ve 60 milyon TL’yi aşan yatırımla hayata geçen Beymen Galataport, doğu ve batı sentezini odağına alan mimari konseptiyle fark yaratıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Milano’da doğum günü daveti
Milano’da doğum günü daveti Londra merkezli S2 Lifestyle Management’ın kurucularından Goran Svilar, 50’nci yaş gününü Milano’da iki gün, iki ayrı özel davet ile kutladı.
14.04.2022 Cadde
Kylie Jenner 600 bin TL’lik ayakkabı koleksiyonunu paylaştı
Kylie Jenner 600 bin TL’lik ayakkabı koleksiyonunu paylaştı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, Instagram hesabından yaklaşık 600 bin TL (40 bin dolar) değerinde olduğu tahmin edilen ayakkabı koleksiyonunun bir kısmını paylaştı.
26.03.2022 Cadde
Milyon dolarlık ayakkabı dolabı
Milyon dolarlık ayakkabı dolabı ABD'li TV yıldızı, model ve kozmetik şirketi sahibi milyarder Kylie Jenner (24) Instagram'da her biri lüks markalara ait eşyalarını sergilemeyi seviyor.
26.03.2022 Dünya
Dünden bugüne süper modeller
Dünden bugüne süper modeller Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen, reklam kampanyalarında yer alan süper modellerin yıllar içinda inişli çıkışlı hayatları oldu. Bazıları ticari başarı kazandı, mutlu bir aileye sahip oldu, bazıları ise aradığı aşkı bulamadı. İşte bir zaman yolculuğu.
13.03.2022 Dünya
Türk markalardan metaverse’e hücum
Türk markalardan metaverse’e hücum Türk markalar birer birer metaverse mağaza projelerini duyuruyor. Perakende yanında teknoloji ve elektronik markaları bu teknoloji için hazırlık yapıyor. Metaverse fiziki ve sanal alışverişi birleştirip yeni bir düzen yaratacak.
11.03.2022 Ekonomi
Z kuşağı modayı ters yüz etti
Z kuşağı modayı ters yüz etti Hem pandemi hem Z kuşağı sayesinde modada rahatlık ve özgürlük rüzgârı esiyor. Markalar, Z kuşağına hitap edebilmek için bol, şekilsiz ve cinsiyetsiz giysileri koleksiyonlarına katıyor. Yeni kuşak, eskilerden farklı olarak sıkıntıya gelemiyor.
23.01.2022 Dünya
Nişanlı çift defilede
Nişanlı çift defilede Geçtiğimiz hafta nişanlandıklarını duyuran Megan Fox ve Machine Gun Kelly, defileye katıldı
17.01.2022 Cadde
Metaverse hızla AVM’ye dönüşüyor
Metaverse hızla AVM’ye dönüşüyor Yeni teknoloji metaverse markaların yeni yatırım alanı oldu. Dünyada yeni trend olarak ünlü markalar bu sanal dünyadaki mağazalarını duyuruyor. Türk firmalarından da hazırlık yapanlar var. 2022’de bu alan daha fazla gündeme gelecek.
31.12.2021 Ekonomi
Defilede skandal! Çığlıklar yükseldi...
Defilede skandal! Çığlıklar yükseldi... Saat 19.00'da başlaması planlanan şov bir saat ertelendi ve 20.00'de başladı. Ancak yine de kaotik görüntüler oluşmasının önüne geçilemedi. Hem podyumdaki modeller hem de ünlü konuklar neye uğradığını anlayamadan çığlıklar yükseldi. Sosyal medya, şoke edici görüntülerle çalkalandı.
1.09.2021 Dünya
Okul alışverişinde lüks çılgınlığı
Okul alışverişinde lüks çılgınlığı Öğrenci velileri çocuklarının eğitim alışverişi için mağazalara koşarken, ünlü moda markaları da okul kıyafetlerini tanıtma yarışına girdi. Tabii bu ürünlerin fiyatları da cep yakıyor!
1.09.2021 Dünya
Venedik’in Hürrem’i
Venedik’in Hürrem’i Jennifer Lopez, Venedik’teydi. Şehirde düzenlenen Dolce&Gabbana davetine katılan şarkıcı, markaya ait kostümüyle Osmanlı sultanlarına benzetildi.
31.08.2021 Cadde
Türk sevgilisiyle galada
Türk sevgilisiyle galada ABD’li şarkıcı Halsey (26) ile Türk sevgilisi, senarist Alev Aydın 14 Temmuz’da oğulları Ender’i kucaklarına almıştı.
27.08.2021 Dünya
65 yıllık esin perisi: Grace Kelly gelinliği
65 yıllık esin perisi: Grace Kelly gelinliği ABD’li oyuncu Grace Kelly’nin 1956’da Monako Prensi’yle evlenirken giydiği gelinlik, 65 yıldır sosyeteden sinema ve televizyon yıldızlarına kadar çok sayıda geline ilham kaynağı oluyor
15.08.2021 Dünya
Baba-kızın arasını üvey anne açmış
Baba-kızın arasını üvey anne açmış Prenses Diana’nın 30 yaşındaki yeğeni Kitty 62 yaşındaki milyarderle evlendi. Kitty’nin babası Spencer düğüne gelmedi. Spencer’ın 3. eşinin baba-kızın arasını açtığı öne sürüldü
28.07.2021 Dünya
Filmler yarıştı, giysiler konuşuldu
Filmler yarıştı, giysiler konuşuldu Her yıl olduğu gibi 74. Cannes Film Festivali’nde de sinema eserleri ödüle koştu. Festivalin kırmızı halısında ise onlarca fotoğrafçının karşısına çıkan oyuncular ve modeller, giysileriyle moda rüzgârları estirdi
18.07.2021 Dünya
Açılışta ‘Diva’ izdihamı
Açılışta ‘Diva’ izdihamı Bülent Ersoy önceki gün Pendik’te bir açılışa katıldı.
11.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dolce&Gabbana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.