Dolgun

Dolgun

Son dakika dolgun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dolgun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dolgun haber sayfamızda...

Dolgun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.283 dolgun haberi bulunmuştur.
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu Seçimde 26 milletvekili, partileri tarafından belediye başkan adayı gösterildi. AK Parti, İstanbul’da Murat Kurum, Eskişehir’de Nebi Hatipoğlu, Aydın’da Mustafa Savaş, İzmir Konak’ta Ceyda Bölünmez Çankırı ile yarışa girdi ancak dört isim de seçilemedi.
1.04.2024 Gündem
Jorge Jesus, Mauro Icardi'yi istiyor! Teklif hazırlığı
Jorge Jesus, Mauro Icardi'yi istiyor! Teklif hazırlığı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'i çalıştıran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye kancayı taktı.
30.03.2024 Galatasaray
Lara: Sahnede beni dinleyenler 'Dişi Tatlıses' lakabını taktı
Lara: Sahnede beni dinleyenler 'Dişi Tatlıses' lakabını taktı Şarkıcı Lara, Larabesk adını taşıyan yeni albümünü çıkarmanın heyecanı yaşadığını söyledi. Lara, kendisine yakıştırılan Dişi Tatlıses lakabının sahnelerdeki arabesk performanslarından dolayı verildiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Hurma tezgaha indi
Hurma tezgaha indi Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala hurma çeşitleri Gaziantep'in çarşı ve pazar tezgahlarındaki yerini aldı.
1.03.2024 Ekonomi
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş'
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş' Son günlerde Gökhan Özen, Mustafa Sandal, Rafet El Roman ve Hakan Peker gibi ünlüler yüzlerindeki değişiklikler nedeniyle pek çok eleştiriye maruz kaldı. Peki, söz konusu sanatçıları bu denli farklı gösteren hata ne? Erkeklerin yüzlerine yaptırdıkları estetik müdahaleler neden kadınlardan daha farklı duruyor? Erkekler estetikte nelerden kaçınmalı? 2 uzman fotoğraflardaki şifreyi çözdü.
26.01.2024 Genel Sağlık
Peruk, kaynak ve çıtçıtın karanlık yüzü! Taraktan, giderden toplanıp 80 saatte çözülüyor
Peruk, kaynak ve çıtçıtın karanlık yüzü! Taraktan, giderden toplanıp 80 saatte çözülüyor Pek çok ünlüde görüp hayran kaldığımız peruk, kaynak, çıtçıt ve postiş gibi saç aksesuarları çok şık ve parlak görüntüsüyle göz kamaştırsa da ne yazık ki birçoğu taraklardan, giderlerden toplanan kıl yumakları olarak hayata başlıyor. Peki bu saçların sahip oldukları ülkelerdeki hikâyesi ne? Hangi işlemlerden geçiyorlar? 7 gün 24 saat sizinle birlikte olan saçınız aslında kime ait? İşte cevapları.
22.01.2024 Yaşam
Bu yöntem adeta zamanı durduruyor! Mucizevi 5 cilt bakım malzemesi
Bu yöntem adeta zamanı durduruyor! Mucizevi 5 cilt bakım malzemesi İnce çizgiler, kırışıklıklar, donuk, koyu lekeler, geniş gözenekler ve sarkık cilt, yaşlanan cildin bazı yaygın belirtileridir. Yaşlanma doğal bir süreç olsa da, korunmasız güneşe maruz kalma, stres ve hatta uygun bir cilt bakımı rutininin olmaması gibi faktörler nedeniyle cildiniz daha hızlı yaşlanabilir. Ancak, ekstra bakım, yaşlanan cildinizde harikalar yaratabilir. İşte bu nedenle burada, cildinizin genç ve dolgun kalmasını sağlamak için cilt bakımı rutininize ekleyebileceğiniz beş muhteşem yaşlanma karşıtı cilt bakımı bileşenini listeliyoruz.
17.01.2024 Güzellik
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor ABD'de yaşanan polis memuru kıtlığı için yeni bir çözüm önerisi geldi.
11.01.2024 Ekonomi
30 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
30 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlık tarihi kadar eski olan astroloji yıldızbilim ve burçlar konusu geçmişte olduğu gibi günümüzde de aynı güncelliğini korumaktadır. 30 Mayıs hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 30 Mayıs hangi burçtur, burcun özellikleri hakkında bilgileri sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bal kabağı böyleyse hemen almaktan vazgeçin! Lokum gibi tatlı için bal kabağı böyle olmalıymış
Bal kabağı böyleyse hemen almaktan vazgeçin! Lokum gibi tatlı için bal kabağı böyle olmalıymış Kış aylarında üstüne dökülen tahin ve fındık parçalarıyla kabak tatlısı yapılan bal kabağı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar. Kabak tatlısının eğer güzel olmasını istiyorsanız bunlardan uzak durmanız gerekiyor.
30.12.2023 Püf Noktası
Bensu Soral sağlıkla sınanıyor! 'İki haftadır evde yatıyorum'
Bensu Soral sağlıkla sınanıyor! 'İki haftadır evde yatıyorum' Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral bu aralar sağlık problemleri yaşıyor. Önceki gece Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününe katılan Bensu Soral çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.
4.12.2023 Cadde
‘Hiç estetiğim yok’ diyen Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu!
‘Hiç estetiğim yok’ diyen Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu! Estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme gelen Bensu Soral Baş, bu konu hakkında sessizliğini bozdu. Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral’ın yıllar önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
28.11.2023 Cadde
Kirpiklerinizi takma kirpik gibi uzatıyor ve gürleştiriyor: Sürdüğünüz yerden kıl çıkarıyor
Kirpiklerinizi takma kirpik gibi uzatıyor ve gürleştiriyor: Sürdüğünüz yerden kıl çıkarıyor Görkemli ve gür kirpikler, göz makyajının vazgeçilmez bir parçasıdır. Ancak her zaman uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmak pek mümkün olmayabilir. İşte bu noktada kirpik uzatma ve gürleştirme teknikleri devreye girer. Sürdüğünüz yerden kıl çıkartan ve gürleştiren bu yağ ile kirpikleriniz takma kirpik gibi gözüküyor. İşte detaylar…
26.10.2023 Güzellik
Tur Suresi Okunuşu ve Anlamı: Tur Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Diyanet Meali
Tur Suresi Okunuşu ve Anlamı: Tur Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Diyanet Meali Tur Suresi adını Tevrat’ın meşhur 10 emrinin Hz. Musa’ya indirildiği bölge olduğuna inanılan Tur Dağı’ndan almaktadır. Bu dağ, Sina yarımadası sınırları içinde bulunmaktadır. Kur'an-ı Kerim'in 52. suresi olan Tur Suresi toplamda 49 ayetten oluşur. Okuması faziletli sureler arasında yer alır. Tur Suresinde Allah’a inanmayanların cehennemde yanmalarından, Allah’a inananların cennete gideceklerinden, cennetin nimetlerinden bahsedilir. Tur Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Miyopa karşı açık hava! 'En az 1 saat güneş ışığı gelişim riskini azaltıyor'
Miyopa karşı açık hava! 'En az 1 saat güneş ışığı gelişim riskini azaltıyor' Görme bozuklukları, teknolojinin hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmesiyle birlikte artık daha sık karşılaşılan bir rahatsızlık türü. Çocuklarda da bu rahatsızlıkların arttığını belirten uzmanlar en az 1 saat güneş ışığının yararlarına dikkat çekiyor.
14.10.2023 Genel Sağlık
Bazen ağrı ortaya çıkmayabilir! İşte sinir sıkışmalarının belirtileri
Bazen ağrı ortaya çıkmayabilir! İşte sinir sıkışmalarının belirtileri Sağlığı olumsuz yönde etkileyen sinir sıkışması pek çok nedene bağlı olarak meydana gelebiliyor. Tedavi edilmediği takdirde ise his ve kaybına dahi neden olabiliyor. Bazı durumlarda ağrının ortaya çıkmayabileceğini söyleyen Prof. Dr. Nergiz Hüseyinoğlu, sinir sıkışmalarıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.
13.10.2023 Genel Sağlık
Gür ve dolgun kaşlara sahip olmanın en kolay yolu! Kısa sürede farkı göreceksiniz
Gür ve dolgun kaşlara sahip olmanın en kolay yolu! Kısa sürede farkı göreceksiniz Bir dönemin incecik kaşları, yerini kalın ve dolgun kaşlara bıraktı. Kaşlarında dökülmeler yaşayan ya da kaşlarını kalınlaştırmak isteyenler evde basit yöntemlerle bakım yapabilirler. Bunun için hızlı uzamasını sağlayacak doğal tarifler işinizi kolaylaştırabilir.
13.10.2023 Cilt Bakımı
Uzman doktor evinde feci şekilde can verdi!
Uzman doktor evinde feci şekilde can verdi! Ankara’da, evindeki mutfakta yemek yaparken çıkan yangında ağır yaralanan Uzman Doktor Alp Dolgun (58), hayatını kaybetti.
9.10.2023 Gündem
Ucunda ölüm bile olsa sistem bozulmasın
Ucunda ölüm bile olsa sistem bozulmasın Koreli yazar Yun Ko-eun, “Afet Gezginleri”nde doğal felaketlerin yaşandığı bölgelere tur yapan bir şirket üzerinden kapitalizmi sorguluyor.
8.10.2023 Kültür Sanat
Pampas Otu Nedir? Pampas Çiçeğinin Dökülmemesi İçin Ne Yapılır?
Pampas Otu Nedir? Pampas Çiçeğinin Dökülmemesi İçin Ne Yapılır? Son dönemin popüler aksesuar ürünlerin olan pampas otu yaprakları keskin bir bitkidir be çok hızlı büyür. Pampas otu Güney Amerika’da yetişen saz püskülü, pampas grass isimleri ile de anılmaktadır. Kendiliğinde yetişen pampas otunun güçlü ve sağlam yapısı bulunur. Genellikle kurutularak evlerde dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Pampas otu besin olarak tüketilmez. Sadece görsel güzelliği nedeniyle tercih edilir. Ancak her kuru çiçek gibi pampas otunun da dökülme problemi var. Dökülmemesi için bazı yöntemler bulunuyor. Pampas otunun dökülmemesi için ne yapılır? “Pampas Otu Nedir?” içeriğimizden detaylı bilgi edebilirsiniz.
26.09.2023 Püf Noktası
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Dolgun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.