Çocuklar Duymasın 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı (Orçun aşık oluyor)
Çocuklar Duymasın 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı (Orçun aşık oluyor) Çocuklar Duymasın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezona zirvede dönen Çocuklar Duymasın her yeni bölümde yeni maceralarla karşımızda oluyor. Geçtiğimiz bölümde evden kaçan Orçun bu bölümde de aşkını ilan edecek. Uzun zamandan sonra ilk kez üç boyutlu sinemaya giden Haluk neye uğradığını şaşırıyor!
3.08.2017 Gündem
Çocuklar Duymasın 2. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı
Çocuklar Duymasın 2. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı İlgiyle izlenen ve her yeni bölümü merakla beklenen Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki 2. Bölümünün 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanın ilki dilini arı sokan Haluk'a neler olacağı yönündeyken bu seferki ikinci fragman ise daha can alıcı nitelikte. Emine'nin kız kardeşi Nefes Terapisti Hayriye iş başında! Haluk'u terapiyle kurtarabilecek mi?
28.07.2017 Gündem
Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragmanı yayınlandı
Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragmanı yayınlandı Çocuklar Duymasın'ın merakla beklenen 2.bölümün fragmanı yayınlandı. Geçen bölümde başına iş açan Haluk'un bu sefer başına kim bilir ne geldi? Zirveye oturan Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü her Pazar saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.
25.07.2017 Gündem